Şimdi Ara

Yine Türkiye ve Erdoğan'a hakaret ettiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tarık Akan, Rutkay Aziz ve Can Dündar Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretler yağdırmaya devam ediyor.

     Yine Türkiye ve Erdoğan'a hakaret ettiler


    Almanya'da katıldığı toplantıda Tarık Akan, "Huzur diye bir şey kalmadı ülkemde. Her şeyim yerli yerinde ama mutsuzum" dedi. Rutkay Aziz ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını vermeden "Bazılarının doğumu ülkesine pek hayırlı olmuyor." dedi.

    Almanya'nın Köln kentinde, Gazeteci Uğur Mumcu ile Şair Nazım Hikmet için anma düzenlendi. Köln Üniversitesine düzenlenen anmaya oyuncu Tarık Akan, yazar ve program yapımcısı Nebil Özgentürk, gazeteci ve belgesel yapımcısı Can Dündar, tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz, CHP milletvekilleri Durdu Özbolat ve Levent Gök ile İstanbul Esenyurt eski belediye başkanı Gürbüz Çapan katıldı.

    DÜNDAR: ELİMİZDE SİLAH VE SOPALARLA BEKLEDİK

    Etkinliğin podyum tartışması bölümünde Gürbüz Çapan, Tarık Akan, Rutkay Aziz, Nebil Özgentürk ve Can Dündar, Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

    Gazeteci Can Dündar şunları söyledi: "Charlie Hebdo'ya yapılan kanlı baskın bu karanlığın, bu yobazlığın uluslararası çapta yaygınlaştığını gösteren çok önemli bir ölçüydü. Aynı günlerde biz Cumhuriyet Gazetesi'nde dergiyi yeniden bastığımız için benzer bir baskını iki hafta önce kimimizin elinde silah kimimizin elinde sopayla bekledik. Böyle bir ülkeden bahsediyoruz. Buna rağmen gazetecilik yapmaktan söz ediyoruz. Size sadece şunu söylemek isterim. Ne olur ölenlerin arkasından gözyaşı dökmek yerine yaşayanlara sahip çıkalım."

    "BAZILARININ DOĞUMU ÜLKESİNE PEK HAYIRLI GELMİYOR"

    Oyuncu Rutkay Aziz, Kimse üzerine alınmasın, bazı insanların doğumu insanlığa, ülkesine, toplumuna pek uğurlu gelmiyor. Almanya da çok iyi bilir. Alman halkı da bunun acısını tatmıştır, savaşa sürükler, işsizliğe sürükler, açlığa sürükler, hırsızlığa sürükler. Ama kiminin doğumu vardır, Nazım Hikmet gibi, Uğur Mumcu gibi, İlhan Selçuk gibi onlar toplum için bir ışık gibi yanarlar başımızda. Türkiye'de çok moda oldu; 'vatan haini' olmak. Nazım ve Uğur gibi değerlerimizi görüyorsunuz, ölümsüz. Her ikisi de bazı haksızlıkları, olayları gördükleri için vatan haini oldular. Günümüzde de özgürlükten, adaletten, hukuktan, bağımsızlıktan söz etmek, üç maymunu oynamamak da vatan hainliği sayılıyor. Biz de vatan hainliğine inatla devam edeceğiz, diye konuştu.

    TARIK AKAN ALKOL ALDIKTAN SONRA RAHATLIYORMUŞ

    Türkiye'de insanların olayları sorgulamadığını dile getiren Tarık Akan o da isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. Akan, Türkiye'deki mutsuzluktan kurtulmak için akşamları birkaç kadeh içki içtiğini ve bunun kendisini rahatlattığını söyledi.

    AKAN'DAN ERDOĞAN'A: 1 HAFTA 10 GÜN SUS BE ADAM!

    İşte Akan'ın konuyla ilgili açıklaması:

    "Siz burada yaşıyorsunuz, Türk televizyonları izleyip oradan biraz rahatsız oluyorsunuz ama biz o ülkede yaşıyoruz. Ben her şeyim yerli yerinde olmasına rağmen mutsuzum, huzursuzum. Sabah kalkıyorum, gazeteye bakıyorum; 'eyvah diyorum, bu lafı nasıl söyler.' Öğlen diğer gazetelere bakıyorum bir facia. İnternet'e giriyorum, 'Allah'ım diyorum bu nasıl olabilir.' Akşamları birkaç kadeh atıyorum da rahatlıyorum. Sonra televizyonu açıyorum, çıldıracağım. Huzur diye bir şey kalmadı ülkemde. Eleştirebilirsin ama bir ara ver. Bir hafta, 10 gün sus be adam."

    Kaynak: DHA
    http://www.haber7.com/ic-politika/haber/1281619-yine-turkiye-ve-erdogana-hakaret-ettiler



  • ortada hakaret yok, gercekleri soylemisler.
  • Gücünüz anca sanatçı yı hedef göstermek sonra sanatçılara mahalle baskısı var diye ağlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digerleri icin bisey diyemem ama rutkay aziz kalitenin vucud bulmus halidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayyipe düşman olan Türkiye'ye mi düşman oluyormuş?
  • Bi memet ali alabora vardı
    Evet evet vardı
    Ne oldu ona?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf attığı bir twit yüzünden ülkeyi terketmek zorunda kaldı.Dönemin başbakanı adamı tehdit etmedi mi? Mitinglerde onu hedef göstermedi mi? Senin gibi kaç tane adam var ülkede yaranmak için yapmayacağı şey olmayan mecbur gitmek zorunda kaldı.Gitmeseydi bıçağı yicekti , sonra katil 'ben başbakanımı dinledim' dicekti ve 4 yıl ceza alacaktı.Tıpkı ALi İSMAİL katili gibi.Bunlara rağmen utanmadan bu soruyu mu soruyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlerine gelmeyince hakaret olmuş. gerçekleri söylemişler. kendileri çıkıp 'cehape pisliktir' demeyi iyi biliyordu. emri ben verdim diyip gezi parkı olaylarını daha da kızıştırmayı iyi biliyordu.
  • Bence gayet insani bir sekilde elestirmisler. Olmasi gerekenden kat kat yumusak bir dilde. Genelde hedef, aydinlar, sanatcilar oluyor. Adamlar cagdasliga, egitime ve ozgurluge dusman.
  • Tarık Akan "içki içiyorum, sorumlusu Erdoğan'dır" demiş. O da bişey mi Göçmen Kuşlarının bu sene Kuşadası'na uğramamasının sebebi de Erdoğan
  • Can dundar`dan nefret ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.