Şimdi Ara

Yine LeaverBuster.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler item falan aldım 5 level olduğum için 300 falan vuruyorum ashede itemlerle. güncelleme varmış pc kendini kapattı direkt oyuna girdim maç bitti (herkes çıkmış afk) iki kişi oyunu aldık (5 dk sürmedi) maç bitince 3 gün LB cezası almışım. ulan oyuna girdik daha niye ceza veriyon? öteki elektrik kesilme sorunu gibi değil bu supporta yazsam ilgilenirler mi?

--inşalllah permanently ban alırsın diyecekler bi gitsin.

• Her 2 günde bir leave atıyorum tr'de hiçbir şey olmadı
  • at ticket, hiçbirşey olmaz.
  • O özelliği kapat pcde yeniden kendi başlatmasın.
  • inşalllah permanently ban alırsın
  • beyler item falan aldım 5 level olduğum için 300 falan vuruyorum ashede itemlerle.

Bu kısmı neden yazdığını çözmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

inşalllah permanently ban alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

beyler item falan aldım 5 level olduğum için 300 falan vuruyorum ashede itemlerle.

Bu kısmı neden yazdığını çözmeye çalışıyorum

bana da anlamsiz geldi simdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Leresh,

Hesabının geçici olarak uzaklaştırılmasının ne kadar moral
    bozucu olabileceğini çok iyi anlıyorum. Riot ekibi olarak, kendimiz de oyuncu olduğumuz için bazen oyundan düşebileceğimizi veya acil olarak çıkmamız gerekebileceğini biliyoruz. Benim de kendi kontrolümde olmayan nedenlerle oyundan çıkmak zorunda kaldığım oldu. Ancak oyuncular bir-iki kere oyundan çıktıklarında değil de, göreceli olarak kısa bir zaman içinde arka arkaya birkaç oyundan çıktıklarında ya da oyunda boş durduklarında uzaklaştırılıyor. Uyarılar ve başta verilen bir günlük uzaklaştırma, herkesin başına gelebilecek kazalara tanınan tolerans olarak görülebilir. Sürekli oyundan düşen ya da oyunda boş duran bir oyuncu, yine de geçici olarak uzaklaştırılacaktır. Çünkü oyundan düşme sebebi ne olursa olsun, bu durum diğer oyuncuların keyfini kaçırır. Bu sebeplerden dolayı, uzaklaştırmanı kaldıramıyorum.

League of Legends'a bağlanmaya çalıştığın zaman gördüğün mesajda yazan tarihte hesabın yeniden kullanılabilir hale gelecek. Uzaklaştırman bildirilen tarihte, uzaklaştırmanın uygulandığı saatte kalkacak. Ayrıca, hiç çıkmadan ya da boş durmadan oyun oynadıkça, ""kaçak"" puanın düşecek. Oyundan çıktığında, bitmeden önce geri dönsen bile bu boş durmak olarak kabul edilir ve ""kaçak"" puanına eklenebilir. Eğer oyun sürekli çöküyor veya internet bağlantın sürekli kopuyorsa, lütfen bunu bana ilet. Yaşadığın sorunu çözebiliriz. Şu anki uzaklaştırmanı ne yazık ki kaldıramayacağız, ama gelecekte aynı şeyleri yaşamana engel olabiliriz. Daha fazla bilgi için bu konuyla ilgili sıkça sorulan sorulara bakabilirsin:
    https://support.leagueoflegends.com/entries/22422356-leaver-buster-sss?locale=88
    Bu durumdan dolayı üzgün olduğumu yeniden belirtmek isterim, başka bir sorun veya bildirmek istediğin birşey varsa lütfen benimle iletişime geçmekten çekinme.

akaythe5
    Riot Games Oyuncu Destek

...

• keşke perma geleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

keşke perma geleydi

ya trolleyeceginize yardimci olun emin olun ben cogunuzdan daha iyi trolluyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.