Şimdi Ara

Yine kadın terörü !! Bu erkek cinayetleri ne zaman son nulacak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Zeytinburnu'nda cezaevinden izinli olarak çıkan bir kişi, eski eşi olduğu iddia edilen kadın tarafından sokak ortasında silahla vurularak ağır yaralandı. Polis kaçan kadını yakalamak için çalışma başlattı.


    Kaynak : https://www.mynet.com/cezaevinden-izinli-cikan-eski-esini-sokak-ortasinda-silahla-vurdu-110106544657


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kadın erkek fark etmiyor bu işte. ortada bir ölüm var ve ceza kaçınılmaz olacak. insanı sinir eden olay ise yine benzer bir konu, eşini bıçakla yaralayan ve öldürmekle tehdit eden erkeğin hapisten salınması ve eşiyle uzlaşma isteği. ya adam zaten bıçaklamış kadını, sen de salıyorsun dışarı. ya vallahi ne adam öldürmüş ne yaralamış, sadece iftiradan hapis yatan var af yanından bile geçmiyor. böyle delileri dışarı salıyorlar ya ondan sonra gel bu ülkede adalet var mı sorusuna evet adalet var de. yok arkadaş bu nasıl bir iştir ya. kadın korkusundan katil olmuş. şimdi yarına birilerinin karşısına bu olayda senin de sorumluluğun vardı dendiğinde o kişiler hiç şaşırmasın.


    yarına dediğim de açayım, ahiretde yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 1 Temmuz 2020; 23:31:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet kontuy

    kadın erkek fark etmiyor bu işte. ortada bir ölüm var ve ceza kaçınılmaz olacak. insanı sinir eden olay ise yine benzer bir konu, eşini bıçakla yaralayan ve öldürmekle tehdit eden erkeğin hapisten salınması ve eşiyle uzlaşma isteği. ya adam zaten bıçaklamış kadını, sen de salıyorsun dışarı. ya vallahi ne adam öldürmüş ne yaralamış, sadece iftiradan hapis yatan var af yanından bile geçmiyor. böyle delileri dışarı salıyorlar ya ondan sonra gel bu ülkede adalet var mı sorusuna evet adalet var de. yok arkadaş bu nasıl bir iştir ya. kadın korkusundan katil olmuş. şimdi yarına birilerinin karşısına bu olayda senin de sorumluluğun vardı dendiğinde o kişiler hiç şaşırmasın.


    yarına dediğim de açayım, ahiretde yani.

    Kadınların hoşuna gidecek mi acaba diye bu başlığı koydum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vıy

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.