Bildirim
Yine Bayan Yine Aynı Şey
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ilk videoda nedense güldüm kadini ezmis ve ceken adam gecmek isteyince onuda carpacak sandim ama basip gitti insan kadini kontrol eder hangi ülke acaba cin olabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o değil de 2. video da arabayı esp kurtarmış. yoksa tırın altındaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 17 Eylül 2012; 3:13:18 > -
Kadınlara özel fren pedalı sağda olan araç yapılsa nasıl olur -
ilk video da çarptığı arkadaşını almadan mı gidiyor?
Ben mi yanlış izledim? -
ne kadarda rahat kadın, "kocam işten dönünce gelir çarptıklarımdan özür diler." -
nekadar beceriksiz ve bir o kadar da sorumsuz ve vurdumduymaz -
Forumdaki Bayan şöförlere karşı olan bu antipatiyi ve nefreti anlayamıyorum
Zannedersinki başta Forum üyeleri olmak üzere ülkemin ve dünyanın bütün erkek sürücüleri mükemmel araç kullanıyor
Trafikde bir birine yol vermek için millet kırılıyor
En ufak bir hız sınırı ve ışık ihlali yapılmıyor
Duran araca çarpıp kaçılmıyor
Ters şeride girmekmi tövbe
Sinyalsiz şerid değiştirene kız verilmiyor
Bayan şöförlerin videolarını seyredip dalga geçmek güzelde,youtube binlerce mobese kaydı kaynıyor iğne çuvaldız hesabı birde onları seyredip gülelim
Not:Gerek araç içi video kayıt olayı gerekse araçların durumundan anlayabildiğim kadarıyla ilk video Rusyadan
İkinci videodaki araç tırın önünden iyi kurtarmış tebrikler -
kadin arkadasini birakti gitti,
allah belani versin demek geldi icimden. -
iş yerinde youtube yasak olduğu için seyredemiyorum sevabına bi anlatsanıza be yaa -
quote:
Orijinalden alıntı: drkozi
iş yerinde youtube yasak olduğu için seyredemiyorum sevabına bi anlatsanıza be yaa
Bayan şoför park yerine girmek isterken, mesafeyi söyleyen arkaşına çarpıyor ve fren yerine gaza basıp arkadaki araca giriyor. (arkadaşına bir şey olmuyor) Sonra hiçbir şey olmamış gibi arkadaşını olay mahallinde bırakıp kaçıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
Araç kia shuma; esp yok malesef :) -
böyle panik olabilen insanlara ehliyet verilmemeli bence , kadını hurdaya çıkarttı bastı gitti yahu . -
quote:
Orijinalden alıntı: Reyftn
quote:
Orijinalden alıntı: drkozi
iş yerinde youtube yasak olduğu için seyredemiyorum sevabına bi anlatsanıza be yaa
Bayan şoför park yerine girmek isterken, mesafeyi söyleyen arkaşına çarpıyor ve fren yerine gaza basıp arkadaki araca giriyor. (arkadaşına bir şey olmuyor) Sonra hiçbir şey olmamış gibi arkadaşını olay mahallinde bırakıp kaçıyor.
yeminle etrafımdaki arkadaşlar kahkahamı duydular
eve gidince ayrıca seyrederim
-
yani normal hayattaki kişiliği bellidir. Yanaşmaya çalışıyorsun, Aynaya bakmıyorsun, birde O kadar gaza niye basıyorsun? diyeceğim diyemiyorum. :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ayağını gazdan çekememe hastalıkları var kadınların -
2.videodaki iyi yirtmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: m.C.k.
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
Araç kia shuma; esp yok malesef :)
Aynen esp o kadar geç toplamazdı gibime geliyor.. -
İlk videoya çok güldüm kadın arkadaşını bırakıp kaçtı resmen ayıp diye birşey var -
İkinci vidyoda arabadaki insanların canına kastetti resmen. Karşıdan gelen araca çarpıp hem iki taraftada can kaybı olabilirdi.
Eğer aynı durum sizin başınıza gelse o bayana ne yapardınız Dh halkı.
Benzer içerikler
- sürücü kursu nereye şikayet edilir
- aktif ceza puanı 0 ne demek
- kartal sahil yolu hız sınırı
- trafikte arkadan vuran her zaman suçlu mudur
- polis arama izni olmadan arabayı arayabilir mi
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- trafik cezası itiraz dilekçesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X