Şimdi Ara

Yine Amazon.com.tr Yurtdışından Gelen Ürün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba daha önce Amazon.com.tr üzerinden satıcısı Amazon Germany olan Klipsch marka hoparlör almıştım ve 2 hafta sonra ürünüm iptal edilmişti. 6 taksit yapmak için de hesabıma hediye kartı yüklemiştim. Bu sefer yine satıcısı yurtdışı olan Klipsc R-52C merkez hoparlörü aldım ve bugün (27 Mayıs ) Türkiye'ye DHL Kargo ile ulaştı. Ve gümrük yetkisi için benden belge isteneceği yazıyordu siparişler kısmında ben de telefonla arayıp konuştum.


    DHL gümrük kısmında konuştuğum hanımefendi bana %20 gümrük çıkacağını söyledi. İşte sorun bu satış sayfasında gümrük parasının çıkacağı ile ilgili hiçbir şey yazmıyordu. Linkini koyuyorum siz de bakabilirsiniz.


    Ürün sayfasında sağ üstte Yurtdışından gönderilir kısmının altında ayrıntılar var şöyle yazıyor :


    Yurtdışından gelen gönderiler

    Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.

    Sepetinizdeki yurtdışından gönderilen ürünün ithalatçısı, dağıtıcısı, satıcısı veya yayınlayanı Amazon Turkey değildir. Dolayısıyla, ithalatçı ve nihai kullanıcı olarak gümrük işlemlerinizin yapılabilmesi için TC kimlik numaranıza ihtiyaç duyulmaktadır. Detaylı bilgiye Gizlilik Bildirimi’nden ulaşabilirsiniz.


    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07GH4PHZ9?




  • Artık bu işin b.ku çıktı Amaon globalden ürün kesinlikle gelmiyor. Kaç tane ürün de aynısı yaşandı, ülkenin ekonomik durumu malum, onlarda salmış durumdalar kim uğraşacak diye. Ancak gösteriyorlar parayı alıyor bir süre değerlendirip iptal ediyorlar.

  • Halen para iadesi alamadım bekliyorum. Müşteri hizmetleri bana 10 Haziran'a kadar bekleyin diyor ama ürün şu an gümrükte bekliyor ve mahrecine iade başlatmama rağmen satıcı olan BLK International USA firması ürünü geri almak için işlem başlatmadı. Şu an Amazon siparişler kısmından "İade satıcının onayını bekliyor Satıcıdan 2 iş günü içerisinde haber almazsanız talep başvurusunda bulunabilirsiniz." yazıyor. Beklemedeyim halen.

  • Az önce para iadesi yapıldı, hediye kartı ile almıştım şimdi alacak başka bir şey bulmalıyım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.