Şimdi Ara

Yıllık 10,12,15 M Jurgen Kloop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben anlamıyorum, oyuncu bakarken Manudan Chelseaden
    Hoca bakarken ya Avrupanın 3. sınıf hocalarına yada anadolu takımlarından bakıyoruz.

Jurgen Kloop yıllık 10 M verelim gelsin, kabul etmezse 12, 13.. neyse işte verelim gelsin.
    Taktik bilgisini geçtim Lan zaten adam yetenek avcısı
    1 tane genç ve yetenekli oyuncu bulup alsa zaten maliyetini kurtarıyo
    kagawayı bonservissiz alıp 16 M sattılar mesela,
    bulup çıkardığı lewandowski ilkay, santana, götze.... falan saymıyorum..

Yeter lan artık şu kadroya rağmen TR de bile zor zor maç kazanan bi takım izlemeye mecbur mu bu taraftar

• Transfere bu kadar bütçe ayırmışken teknik direktörlüğe bu parayı değerlendirmesi daha garanti olan isimlere yönelinmeliydi.Mesela Marcelo Bielsa şu 45-50 milyonu harcasa belki RVP,Nani'yi getirmezdi ama getireceği adamlarla başarı garantiydi.
  • Geçen seneki Dortmund'u da gördük. Bence hiçbir hoca ile kesin başarı garantisi verilemez. Vitor'a biraz daha sabretmek lazım.
  • Sezon ba?ynda mantykly olabilirdi ama sezon ortasynda t.d. de?i?tireceksek Ersun Yanal daha mantykly.
  • Yıllık o parayı bir tdye Türkiyeden kimse veremez. Kloppta Türkiyeye gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hocaya 15 milyon vermek neyin kafasi peygambermo bu adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Geçen seneki Dortmund'u da gördük. Bence hiçbir hoca ile kesin başarı garantisi verilemez. Vitor'a biraz daha sabretmek lazım.

Dortmund'u Dortmund yapan zaten bu adam ne demek geçen seneki Dortmund'u da gördük yahu. Adam yararlı olamıyorum artık dedi ve onuruyla gururuyla gitmesini de bildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Yıllık o parayı bir tdye Türkiyeden kimse veremez. Kloppta Türkiyeye gelmez

Veremez ayrı vermez ayrı.... Fenerde o para var. Ztn abartarak yazdım kaç milyon ister de gelir bilmiyorum belki 8 ister....

Kloop sadece örnek aslında,
    Kloop gibi bi adam aldığı paranın 10 katını kulübe kazandırabilir
    Bunu gördük

• he_man kullanıcısına yanıt
    Veremez. Şuan Bir tdnin maaşını 10m yapacak seviyede bir takım türkiyede yok. Para babası chelsea nin tdsi mourinho bile 10m civarı alıyor.

• Turkiyede kisa surede basariyi getiremezsen kelleni alirlar anında. Istersen Mourinhouyu getir 4-5 hafta kotu oyna kaybet kicina tenekeyi baglar yollarlar. Yönetim yollamasa bile taraftar ve medya baskisiyla gonderilir mecburen. O zaman da verdigin yillik ücret ve tazminat bedeliyle batirirsin kulübü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Bir hocaya 15 milyon vermek neyin kafasi peygambermo bu adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kimse kusura bakmasin hedefi olan kariyeri dususe gecmemis td ve oyuncular turkiyeye gelmez.Fenerbahcenin 13m euro verecek gucu var mi?var ama adam gelmez.Turkiye kucuk bir katardir.Cunku turkiyedeki parayi almasi icin yurtdisinda cok daha fazlasini almasi lazim vergi sisteminden dolayi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.