Şimdi Ara

Yıllardır lastik depolattığım lastikçi kaçmış gitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 yıla yakındır lastik depolattığım herif tası tarağı toplayıp gitmiş. yazlık lastiklerim vardı onda, onları taktıracaktım bugün. dünden beri ulaşamıyordum herife, dükkana bir gittim kapı duvar. etraftaki esnafa sordum, günde bir sürü insan senin gibi gelip bize soruyor, herif aldı başını gitti, iflas ettiği söyleniyor dediler. dükkanın iflas etmesinin mümkünatı yok, yıllardır arı gibi vızır vızır çalışan bir dükkan, lastikçi değil darphane gibiydi. yüksek ihtimalle herif kumara falan düştü parayı orada batırdı. 8-10 milyon tl'lerden bahsediliyor.


    bu herifin alacaklısı da dükkana gelmiş ne kadar lastik varsa (benimkiler de dahil) hepsini almış götürmüş. bari kışlıklar varken bu yaşansaydı ya, yazlık lastikleri daha yeni aldım, alalı 1 yıl olmadı yepyeni gıcır runflat lastiklerdi ya. işin kötüsü bu işsizlikte yeni lastik de alamam. zaten bunları alırken de beni maddi olarak zorlamıştı. yazın sıcağında kış lastiğiyle de yola çıkamam lastikler mahvolur.


    ne diyeyim ki valla ahirete kaldı işimiz. polise gitsem polisin de yapacağı bir şey yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 28 Nisan 2025; 13:18:25 >



    _____________________________
    .
  • Geçmiş olsun o yüzden lastiğimi lastikcide bırakmam :(

    _____________________________
    Yaşadığım zordu sandığımdan Konuşmak istemem usandığımdan Neler yaşandı, bilmiyorsan Sor yıllara, zor yıllara.
  • teşekkür ederim, benim de ne lastikleri koyacak bir yerim var ne de taşıyacak durumum, araba minnacık bişey zaten. imkanım olsa yapmam böyle bir şey ama olan oldu.

    _____________________________
    .
  • geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • teşekkür ettim

    _____________________________
    .
  • çıkma mıkma bi takım bişey al artık hocam yapacak bişey yok kışlıklarını da mahvetme 40 45 derecede canına okunur onlarında.


    edit: 4 mevsimler candır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 25 Nisan 2025; 17:38:35 >
    _____________________________
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt

    4 mevsim lastikler kışın iyi tutmuyor diye biliyorum ama

    _____________________________
    .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LastStand L kullanıcısına yanıt

    Ben 5 senedir falken as210 4 mevsim lastiklerini kullanıyorum. Kar kıştada kullandım yazın kaynayan asfalttada her zaman beni mutlu ettiler. Tabi aracın ticariyse veya erzurum van gibi kışı sert geçen bir yerde oturuyorsanız ona bişey diyemem fakat marmara için fazlasıyla yeterli. Arabamı sattığım için lastiklerimde gitti şimdi yeni arabama yine 4 mevsim alacağım kesinlikle yazlık kışlık uğraşmam artık.

    _____________________________
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    ben de 4 mevsim lastik çok kullandım. kışın zaten aracı çok az kullanıyorum ama mesela yıl başında İstanbul'dan İzmir'e gitmiştim dönüşte Balıkesir dağlarında baktım kar yağıyo. yavaş kullandım. bişey olmadı.

    geçen ay sıfır otomobil aldım, üzerinde 4 mevsim lastik varmış. bayramda İzmir'e kuru zeminde gittim araç çok az yaktı. dönüşte busefer ıslak zeminde döndüm yani yolun yarısında yağmur yağıyordu. gene çok az yaktı. ama yavaş geldim. eski yoldan 7 saatte geldim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Dört mevsim bana çok riskli geliyor ya. İnternetten araştırdım kullanıcı yorumlarını gördüm YouTube üzerinden islak zemin testlerini gördüm, dört mevsim beni biraz korkutuyor açıkçası. Bir de duyduğum kadarıyla 2-3 sezonda yıpranıyor muş yenisini almak gerekiyormuş sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    .
  • LastStand L kullanıcısına yanıt
    kışın düzenli araç kullanana yaramaz zaten hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    polise gitsem polisin de yapacağı bir şey yok.


    Şu cümle o kadar acı ve o kadar zoruma gidiyor ki. Devlet vatandaşının can ve mal güvenliğini korumuyorsa birşeyler eksik demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • bu ülkede kimseye 1 tek çöpünü dahi emanet etmeyeceksin


    ben bunu bilir bunu söylerim

    _____________________________
    -----------------------------THE FORUMLORIAN--------------------------
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.