Şimdi Ara

YILLARDIR KULLANDIĞINIZ TELEFON HAT NUMARA İNTERNET VE PORTUNUZU NASIL KAYBEDERSİNİZ? TURKNET İLE.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
7.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu olayi 2 sene önce bizde turknet ile yaşamiştik 14 senelik esnafin numarasını habersizce değiştirmişler hız 2 mbite düşmüştü tekrar aynı numarayi alincaya kadar ne çektik turknet her türlü sürprize açık bir iss

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurunc kullanıcısına yanıt
    Bu verilere göre 40 mbps destekler 35 mbps verirlerse hat kopması olmaz işi bilmiyorlar sallıyorlar onlara güvenmeyin.

    Benim değerler bu kablo ye nilesem 150 mbps down 45 mbps up alabiliyorum


    https://prnt.sc/u07tm5
  • Kardeşim eve gelen kabloda veya modeminde sıkıntı vardır. Kontrol et istersen.
  • Türknet
    Okuyunca nefes alıp ne kurtulmuştum bunlardan diye içimden geçirip bir daha öyle bir hata yapmam inşallah dediğim şey.
    Yıllar önce 1 mbit kablonet kullanırken taşındığım yerde kablonet altyapısı olmadığı için şansa seçmiştim bunları.Aynı bu hikayedeki gibi arıyoruz ilgileniyoruz arıyoruz ilgileniyoruz 100 sefer böyle olmuştur.Bağlayamadıkları internet için gönderdikleri fatura, ondan sonra bu faturayı ödemezseniz sizi avukata veririz diye tehdit etmeler, olayı tekrar tekrar anlattıktan sonraki kontrolde taşınacağım değil taşındığım yeri adres yazdıklarının ortaya çıkması.Kardeşim hadi bende sıkıntı var ama ben zaten hala orda oturuyo olsam mevcut internetimi kullanırdım sizden niye internet istiyim bu bir.Kim taşınacağı yeri değil de taşınmış boşaltmış olduğu eve internet çektirir bu da iki dediğimde nasıl olduysa haklısınız demeleri ve bu faturayı de 1 kilobayt bile internet kullanmadan bana nasıl gönderirsiniz dediğimden sonra siz en iyisi bana hiç internet bağlamayın diye faturayı da iptal ederek kurtuldum.Son bir şanslarını deneyip 2 ay bedava internet teklif ettiler yok dedim 1 sene bile bedava versen istemem turknet.45 50 gün interneti bağlayamayıp beni mağdur etmişlerdi.Aradan 2 ay geçti e ödenmemiş faturanız var yasal takip sürecindesiniz diye aradılar.-E kardeşim böyle böyle olmuştu, dedim.Kontrol etti baktı -evet size fatura iptal denmiş size ama yanlış bilgi verilmiş.Dedim ki kaç para olmuş. 120 küsür liraydı.Hemen faturayı borcuyla ödiyceğimi.Kayda geçiyorken haram zıkkım ettiğimi 120 liraya sizden kurtulacağımı diyip kapadım.Parayı ödedim.Çalıştığım için bunları mahkemeye verip ilgilenecek zamanım yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türknette üst düzey bir yönetici yok mudur arkadaş ya şu konunun linkini atsanız da kriz masası kursalar. Resmen firma çöküşte, herkes birer birer sorun yaşayarak aboneliğini sonlandırıyor. E bu firmanın pazarlama, müşteri ilişkileri, strateji vs depatmanı yok mudur? çok ilginç gerçekten
  • Bu küçük firmalar boylarından büyük müşteri sayısına ulaştığı için bu sıkıntılar devam edecek, keşke ceo az akıllı olsa da şu işleri düzeltene kadar müşteri alımını durdursa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllar önce turknetin kampanyasına kanıp bende geçmiştim, 2 haftadır internetimi bağlatmayınca iptal ettim, kullanmadığım internetin 1 aylık faturasını ödememi istediler, çok çakal bir firma. Yıllar sonra hala dolandırma peşindeler, rezillik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Sorunu mutlaka çözeceğiz
    dostum kusura bakma ama siz bi boku çözemezsiniz sizden adam olacağı da yok bence :)) ben de turknet kullanıyorum ve kaç ay önce yalın internet talebi vermeme rağmen hala 100 lira 100 lira saplıyorlar en kısa süre de şutluyorum sizi. bakın hep, diyorum yine diyeceğim. MİLENNİCOM BİLE ALAYA ALDI SİZİ SAĞDA SOLDA MADARA ETTİ
  • Geçmiş olsun, artık yeni port 3-5 yıla açılırsa, sizin de internetiniz olur tekrardan. Yazık valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firma göz göre göre hırsızlık yapıyor. Çalıyorlar. Geçmişte de benim paralarımı çaldılar. Almadığım hizmetin parasını aldılar, numaramı taşımaya sürekli onay vermediler. Aylarca numaramı tasiyamadim. Buda yetmezmiş gibi almadığım hizmetin parasını aldılar. Hırsızlar.

    Bu firmanın sahibi bunu okuyor ise onun ben ....

    Hırsızlık bu firmanın kanında var. Çalmak uzmanlık alanları. Yalan, ulaşamama kurdukları oyunların parçasi.

    Uzak durun hırsızlardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere de kullanıcıların yüzü gülsün be! Başta devlet firması olan kablonet hayvan gibi fiyatları şişirip akıllı sınırsız paketlerini getirdi.. e hani kota kalkıyordu? bu kota değil mi kablonet?
  • Merhaba, adresinizde aktif altyapımız olduğu zaman 100 Mbps' te kadar olan paketi tanımlıyoruz. Ama altyapınızın desteklediği hıza göre hizmet veriyoruz. Bu paketi tanımlamamızın sebebi eğer altyapınızda bir iyileştirme olursa otomatik olarak hızınızın artması için.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    -e kadarın ne demek olduğunu biliyorum sayın Turknetdestek. Bu yüzden defalarca hem telefon hem online işlemlerden teyit istedim. Zaten hali hazırda adsl kullandığımı ve 16mb verildiğini söyledim. Aşağıdaki görüntüye bakın ondan sonra yanıtlayın lütfen.

    YILLARDIR KULLANDIĞINIZ TELEFON HAT NUMARA İNTERNET VE PORTUNUZU NASIL KAYBEDERSİNİZ? TURKNET İLE..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kurunc kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gönderdiğiniz ekran görüntüsüne göre 35 Mbps' te kadar VDSL alabilirsiniz.
  • MUSA36 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yalın geçişleri sırasında bir sorun olduğu için şu anda geçişler durdu. İlgili birimimiz sorunu çözdükten sonra tekrar yalın geçişlerini yapmaya başlayacağız. Ama telefon hattı için 2 aydır faturalandırma yapmıyoruz.
  • Marmarali M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet kaynaklı kullanamadığınız hizmet için fatura çıkarmıyoruz. Kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Forum ahalisi ve bir Turknet kullanıcısı olarak bu olayın takipçiyiz, haberiniz olsun. adam 2 aydır internetsiz kalmış, evden çalışan birisi hala dalga geçer gibi çözeceğiz diyorsunuz. çözeceğiz demeyin ÇÖZÜN!
  • Öne çıkardım. İnternet konusunda acıma yok. Yanındayız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.