Şimdi Ara

YILLARDIR KULLANDIĞINIZ TELEFON HAT NUMARA İNTERNET VE PORTUNUZU NASIL KAYBEDERSİNİZ? TURKNET İLE.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
7.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Berbat bir firma arkadaşlar. Henüz başlamamış aboneliğin iptal sürecinde bile 1001 sıkıntı yaratıyorlar. Bir müşteri temsilcinin söylediği diğerini tutmuyor. Kurum içi inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Her müşteri temsilcisi önceki müşteri temsilcinin verdiği bilgiyi yalanlıyor ve bir önceki arkadaşını bilgisizlikle suçluyor. Aktif alt yapıdasınız diye vaat ettikleri hız 100Mbps iken bağladıkları hız 13Mbps download 0,6Mbps upload.

    Kesinlikle uzak durulması gereken bir firmadır. Alternatifleriniz arasında ise mutlaka çıkarınız.
  • 68023967 kullanıcısına yanıt
    Ttnetten ayrılma derim. Biraz pahalı ama en azından problemsiz ve aradığında muhatap bulabiliyorsun. Bedava başına iş alma şayet memnunsan.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şu ifadeyi atarken utanmadın mı ? Bot değilsin insansın ortada bir problem var yaptınız onca hataya rağmen ifade atıyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanakgl

    Turknete gecmek istemiştim. Internet hizi fiyati cok aldaticiydi. Neyse basvurdum geldiler vs ama internet bir türlü bağlanmadi bana yanlis hatirlamiyorsam ankastrede sorun oldugunu yani kapidan eve gelen kabloda oydu buydu suydu diye diye bir ay gelmedi. Ben de hic baslamamis internetai iptal ettirdim. Turkcel ekipleri geldi sakkadanak açtılar. Aradan bir iki gun geçti turknet beni aradı sıkıntı varmis bakacaklarmis da interneti acacaklarmis. Güldüm yani napayim.
    tam 3 farklı ki birbirine sebep olan rezalette hepsinde ayrı ayrı bu komediyi yaşadım işte, aslında sorun başka, mesele başka, mesela hattınız çoktan iptal olmuş, utanmadan 10 gün boyunca 48 saate arayıp transferi başlatıyoruz diyorlar, hem aramıyorlar, hem siz yazıp sordukça da bu mesajları tekrar tekrar atıyorlar.

    internetim köprü sürecinde bekleme süresi bitmiş komple internet hizmetim portum iptal olmuş, 5inde yazıyorsun, yine 6-7 gün boyunca ekiplerimiz uçuyor kaçıyor sahadayız çözüyoruz mesajları atıyorlar, o da yine, siz yahu ne oldu diye yazdıkça, halbuysam akü komple yok çalmışlar! 12sinde olan bitenden sonra ya sizin internet komple kapanmış size yeni abonelik açalım halledelim diyorlar, halbuki rezalet için de rezalet 4. dalga bunun da alakası yok, bana internet verebilecekleri de yok, niye veremeyeceklerine dair bir know-how teknik bilgi kapasite de yok, rezil ötesi, 2 ay boyunca 10 farklı kişiden istikrarlı bir şekilde hiç mi farklı kökten meseleyi çözen bir insan çıkmaz, yok, hep dalavere, yalan dolan, insanın aklına testere filminde zımbırtılara bağlı çalışan kurbanlar geliyor, hadi şirket Allah'a emanet denetleme yok bir şey yok, hiç mi içlerinden işine saygı duyan, bilen biri çıkmaz, o aynı mesajları mesele farklıyken ve çoktan olup bitmişken atıp duran teknik ekip ve çalışanların utanmaları yok, yok..




  • Telekomla tahahhüt bitmesine az kaldı. Ben de turknet düşünüyordum ama yazılanları okuduktan sonra tövbe düşmanım olsa yine uyarırım bir daha düşünmesi için. Öne çıkardım 👍 böyle firmaların en kısa sürede ettiklerini bulmaları dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TürkNET PR çalışmalarına kanmışsın geçmiş olsun.
    Bu süreç'de Adliyeye gideceksin evden çalıştığın için işkaybı olmuş dilekçeni doldur savcıya ver o gerekeni yapacaktır.

    Maddi Manevi Tazminat Alacaksın.

    yok öyle yapamadık port yok hattının ağzına sıçtık yapacak bir şey yok muhabbeti yapamazlar.
    BTK'ya şikayet et savcıya dilekçe ver olmadı TürkNET ofisine git gerekirse kaba kuvvet uygula ne diyim yaptıkları şerefsizliktir.

    TürkTelekom'un ellerinden öperim
  • Maalesef bu konularda sizin yerinize kendilerini koyup düşünmek gibi dertleri yok. Ben kisa sürede (bir ayda) anladim da ucuz yirtmisim yine. Birakin kullanmayin Turk telekoma güzel ve ucuz yollu bir rakip daha çıktı diye seviniyordum ki kursagimda kaldi baştan. Böyle yaparak bizi mevcut 3 operatöre mecbur kiliyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar akıl sağlığınız düşünüyorsanız kullanmayın, çok yakın arkadaşımın yaklaşık 6 aydır internet kopma problemi vardı, çocuğun 6 ay boyunca interneti 5 dakikayla 1 saat arası değişen sürelerle gidip duruyordu. En sonunda yaklaşık 6 ay sonunda saha dolabıyla uğraşan TT çalışanını görünce yanına gitmiş ve konuyla alakalı ilk defa işlem yapıldığını öğrenmiş, kablolar paslıymış onu değiştirmişler. Bu esnada türknet ha çözdük ha çözeceğiz ayakları yapıyor 6 ay boyunca 6AY!

    Türknet bu süreçte probleminiz modemde olabilir, problem kablolarda olabilir yok ne bileyim ev tesisatında olabilir gibi şeyler zırvalıyor, ilgileniyoruz yalanları atıyor ve süreci uzatmak için elinden geleni yapıyor.

    Bana da 35mbps vdsl verebileceklerini iddia ettikleri için turknet yapa altyapısında olduğum için aynı gün vdsl modem alıp hattımı taşıdım, adsl 14mbps alırken vdsl 18 verebildiler sorduğumda ise size 25mbps verebiliyoruz dediler, e bana 35mbps verebiliyoruz dediniz sitenizde de öyle yazıyor diyorum, peki 25 nerede ben 18 alıyorum? Normal olur hattın uzunlugu falan diye zırvalayınca şarteller attı tabi. Mecbur olduğum için değiştiremiyorum da...

    Size tavsiyem hiç bulaşmayın.




  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom dışında kesinlikle Superonline kullanın bunların dışındakilere yanaşmayın (Vodafone olabilir belki)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qlkn Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bu turknet denilen firmanın müşteri temsilcisi yok, bayisi yok

    Herşey sanal üzerinden olunca böyle oluyor.

    Böyle yan sanayi iss ler ile uğraşacağına direkt Türk Telekom kullanın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk5bin İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yan sanayi iss bulaşma
    Türk Telekomda kal yada benim yaptığım gibi Türkiyenin en büyük iletişim şirketlerinden biri olan Turkcell Superonline kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de TT taahhüdüm bitince Türknete geçmeyi düşünmüştüm.
    100 mbps e kadar sınırsız internet vaadediyorlar nede olsa.
    Ama işler öyle değil maalesef!
    TT ilgili bölümüne gidip bulunduğum lokasyonda en fazla 24 mbps hız alabileceğimi ve burada tüm altyapının TT tarafından sağlandığını öğrendim.
    Yani hangi operatöre geçersem geçeyim yine TT altyapısını kullanacaktım.
    Durum böyle olunca hiç macera aramaya gerek yok dedim.
    Geçiş esnasında port kaybetme riski var, hiç bir şey olmasa bile 10-15 gün internetsiz kalma durumu var.
    Mecburen TT e devam dedik.
    Elon Mask abimiz bize gökten internet yağdırana kadar dişimizi sıkacaz artık :)
  • kurunc kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzüne girip alabileceğiniz hızı görebilirsiniz.

    TT bana 24 mbps kaldırır dedi ben baktım 130 mbps kaldırıyor gittim 50 mbps vdsl aldım ve 2 yıldır problemsiz kullanıyorum
  • OzguR1992 kullanıcısına yanıt
    En fazla 33 mbps görünüyor ama santrale olan mesafesi, hat yoğunluğu falan etkili olacağı için 35 mbps vermiyorlar.
    35 te alsan 50 de alsan bizim vereceğimiz en fazla 24 dediler.
    Aksi taktirde sürekli kopmalar yaşanabilirmiş.
  • Konu sahibinin yazdığı kadar bir de ben yazardım buraya da değmez. Türknet rezil bir firmadır, müşteriyi oyalamak dışında bildikleri biy şey yok. Canlı yayın platformlarında yayıncıların evine gigabit internet bağlayarak pr yaparlar ama bana 16 mbps interneti kesintisiz veremez. Operatör desen yok, uygulama desen kopyala yapıştır cevaplar, telekomu ekipleriyle iletişimdeyiz derler halbuki telekomun bir yerlerine taktığı yoktur. Ağırlığı olmayan, müşteriye gram değer vermeyen kuruluştur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    İdare ediyorum şimdilik, şubat ayında kablonet altyapı çekiyordu araya pandemi girince aksadı galiba onu bekliyorum. TT'de başka kan emici maalesef
  • OzguR1992 kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da modemde böyle bir şey gördüm.
    Atanabilir hız 40 mbps civarı görünüyor.
    Yani şimdi ben bu hızlarda internet paketlerini kullanabilirim anlamına mı geliyor bu?
    Eğer öyleyse 35 mbps paketi deneyebilirim.

    YILLARDIR KULLANDIĞINIZ TELEFON HAT NUMARA İNTERNET VE PORTUNUZU NASIL KAYBEDERSİNİZ? TURKNET İLE..
  • kardom ne güldüm yaaa öncelikle senin sıkıntını halledek, bu belgeleri olduğu gibi alıp tüketici haklarına gidiyorsun. ardından ödediğin bir fatura filan varsa belgeleyip ekli dosyaya al kalan ücretlerini de alırsın. hizmetini alamadığın bir operatörde durduramazlar ceza yerler. sözleşmen varsa direk tüketici hakeme başvur 15 gün içinde işlem başlatılır. eğer bir bedel ödemeniz gerekir derse tüketici mahkemesine başvuracaksın. bu işler bu şekilde işler. öyle aramayla veya konuşma yoluyla çözülen bir ülkede değilik kardom kanuni işlem başlatacaksın. maliyeye şikayette bulun yasal olmayan işler var diye ihbar et bak ondan sonra olanları gör




  • qlkn Q kullanıcısına yanıt
    Hocam türk telekomun giderleriyle, personel maaşlarıyla, altyapı masraflarıyla, bayi vb...

    altyapısı, bayisi, dandik müşteri temsilcisi bile olmayan yan firmalarla nasıl bir tutuyorsunuz anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.