Şimdi Ara

YILLARDIR KULLANDIĞINIZ TELEFON HAT NUMARA İNTERNET VE PORTUNUZU NASIL KAYBEDERSİNİZ? TURKNET İLE.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
7.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türknet iyi demem bir daha kimseye. Ayıptır ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknet su alan gemi misali benim gözümde. Muhattap bulamamak, internet sorunların bi türlü bitmek bilmemesi, çoğunlukla başka iss muhtaç olması, fiyatlarin artması vs. Zam konusun da haksızlar ki senin 7/24 mus. hiz. yok ve haliyle büyük kârdasin. Zaten sürekli aşağı inen bir imajin var çözüm odaklı değilsin ve bunların üstüne fiyat artışı yapıyor. Rakibinden günlük olarak 70 kuruş daha ucuz olmak mi senin meselen ? Geçen ay iptal ettirdim turkneti bi daha yüzüne bakarsan ne olayaim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nezihh

    Hocam çok benzer bir olay benim başıma geldi. Zaten kullanmakta olduğum internet aboneliğimi türknete taşıdım.

    3-4 ay sonra internetim kesildi

    1-2 hafta çalışma var falan diye internetsiz kaldım.

    İnternetim geldiğinde 3 megabit hız ile sürekli kopuyordu.

    Kopma olmasın diye hızı 2 megabite indirdiler.

    Arıza kaydı açtım geçici bu düzelteceğiz dediler.

    Düzelmeyince burya yzdım, hemen gizli gizli pm üzerinen konulşım dedi türknet ve sorunu yine çözemedi.

    Yaklaşık 3-4 ay bu şekilde kullandım interneti.

    Sonra bu iş çözülmeyecek aboneliği tşıyayım deyince farkettim ki bu ilk arıza ve internet hızımın düşüp kopmaya başlamasının nedeni beni YAPA sistemine geçirmişler.

    YAPA türknetin kendi alt yapısıymış. Eğer bölgenizde Yapa varsa direk geçiriyorlarmış. Daha kötü internet hizmeti alacak olsanız bile geçiriyorlarmış çünkü türknete daha ucuza geliyormuş.

    YAPA'ya geçirince benim yıllardır kullandığım internet portum başkasına geçmiş ve boş port kalmamış. Yani türknet habersiz bir şekilde beni kendine mahkum etmiş.

    Yani Ben de sizin gibi türknet yüzünden yıllardır kullandığım internet portumu kaybettim. Türknetin dandik, 2 megabit internetine mahkum oldum. Neyse ki artık sorunu çözdüm, bir şekilde hattımı taşıdım. Sürekli yalan dolan içindeler.
    sahtekarlık üzerine hizmet veren bir firma nasıl belli olur? tepedeki politikadan tabandaki uygulamaya kadar, açık bir örneği seninki de be dostum.. benim bir bomba daha var, dün akşamüstü telekom müdürlüğünde öğrendim, hattımı taşıyamadıklarından sonra internet hizmetim meğer 60 gün içinde kapanmak üzere köprü sürecinde verilmiş, ne bundan haberleri var, ne uyardılar, ne de olduktan sonra bilgi verdiler, her aşamada iğrençlik, basitlik, basiretsizlik, 2 ay bildiğiniz demo interneti o da kesile kesile sattılar fatura çıkarttılar kullanıp durdum meğer köprü sürecinde diye, sonra da bu hale geldik, telekom yetkilileri bir günde bağlattılar bana bu sabah sağolsun varolsunlar, çözdüm, bunların 60 günde neyin ne olduğunu bilip çözeceği yerde adamlar 6 saatte çözdüler..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, internet ve telefon churn abonesi olarak geçişiniz yapılmış. Telefon başvurusunda bilgiler eşleşmiyor olarak hata alındı ve telefon hizmetiniz yerel operatör tarafından iptale düşürüldü. Mağduriyet yaşamamanız için arka plansa size tesis sunduk ancak bu sefer şebeke hatası aldık. Bulunduğunuz bölgede uygun port olmaması nedeniyle iptal edildi bilgisi size ulaşmış. Bu sebeple tekrar başvuru yaptığınızda boş port yok bilgisi aldınız. Hizmet verilecek boş kaynak bulunamadı hatası alındığı için yeni numara başvurusu da yapılamadı. 08.08.2020 tarihinde bu süreci tekrarladık ve arıza iş emri açık ama yerel operatörden yine red aldık. Bu süreç boyunca yerel operatörle görüşmelerimiz devam etti. Sorunun nedeni arka planda araştırılıyor. Dün ekip arkadaşlarım size ulaşarak yalın internet teklifinde bulunmuş ve sizin de onayınızla satış ekiplerimize bilgi verilmiş. Kararınızı tekrar gözden geçirdiğiniz için teşekkür ederim. BU süre zarfında kullanım yapamadığınız her gün tespit edilerek faturalarında indirim yapılacaktır.
    Arkadaşım,

    İlk gönderimde bu bahsettiğin ilk telefon taşıma sürecini anlattım, böyle özet cümlelerle anlatınca olmuyor, ben de sana bir cümleyle nasıl sarıkamışta 80 bin şehit verdiğimizi yazayım, nedeni nerede neden yok, oluyor mu öyle?.. Haziran 2'sinde size ulaşan evraklarımdan 15'ine kadar tam 3 kere, o da 3-4 gün olup BEN YAZIP DÜRTTÜKÇE dalga geçer gibi aynı mesajı, 48 saat içinde size ulaşıp teyitinizi aldıktan sonra başlatacağız diye, ya da zaten gönderdiğim evrakları hala bana 16'sında mı ne "lütfen güncelleyin de yeniden yapalım" diye yazıp duran teknik desteğiniz yüzünden kaybettim ben kaç yıllık sabit numaramı, kimse aramadı ya, kimse ilgilenmedi, ayıptır zulümdür günlerce sorup durdum hazır metin yapıştırıp iptale düşmüş numaram için önlem almama bile engel oldunuz, ve de bu rezalet bitip yenisi başlıyor!

    Şunu yazmışsın herkesin de okuyacağı özet durumuma:
    "Mağduriyet yaşamamanız için arka plansa size tesis sunduk ancak bu sefer şebeke hatası aldık. Bulunduğunuz bölgede uygun port olmaması nedeniyle iptal edildi bilgisi size ulaşmış."

    YALAN! Tesis değil 60 gün içinde kapanacak köprü bağlantıya düşürmüşsünüz! Bulunduğum bölgede uygun port yok diye değil, yaptığı işi bilmeyen bir firma olduğunuz için 60 gün dolunca kapanmış!

    Dün Telekom Müdürlüğüne gittim, yaşadıklarımı anlattım, önce öğrendiğimi yani kaçınılmaz sonun neden olduğunu burada HERKESE DUYURMAK İÇİN YAZIYORUM. Siz bana meğer 60 gün ömrü olan ve geçici kullanıma düşen KÖPRÜ SÜRECİNDE İNTERNET VERMİŞSİNİZ. Yani daha yaptığı ve sorumlu olduğu işlemlerden haberi olmayan teknik desteğinizin 17 Hazirana kadar arıyoruz bağlıyoruz çözüyoruz 48 saat bekleyin kopyalayıp yapıştırdığı telefon hattım var ya, 6 Haziran'da zaten iptal olmuştu ya, tam 60 gün sonra 5 Ağustos'ta BU YÜZDEN İPTAL OLMUŞ, DAHA MÜŞTERİNİZE NE VERDİĞİNİZDEN HABERİNİZ YOK, BU ADAMIN İNTERNETİ DENEME PAKETİ GİBİ VERİYORUZ KOPACAK REZİL OLACAK KOMPLE HATTINI İNTERNETİNİ PORTUNU KAYBEDECEK DİYE BIRAK VİZYONU, TEKNİK KAPASİTE BİLGİ YOK, TABİİ Kİ İNTERNETİM PORTUM İPTAL OLUR!


    Beni 17 Haziran'da kendim de hattımın 11 gün önce iptal olduğunu öğrendiğim günden 5 Ağustos'a kadar 60 GÜNDEN GERİ SAYMAK ÜZERE İPTAL OLACAK BİR KÖPRÜ SÜRECİNDE İNTERNET VERMİŞSİNİZ, BU RESMEN YA KASITLI SAHTEKARLIK, DOLANDIRICILIK, YA DA DAHA BUNLARA HAKİM OLAMAYAN BİR TEKNİK EKİPLE INTERNET SERVİS SAĞLAYICI HİZMETİ VERME, HELE Kİ İPTAL OLUP REZİL OLDUKTAN SONRA ARAŞTIRIP GÖRMENİZE RAĞMEN GİZLEYİP BÖYLE MAVALLAR OKUMA REZALETİNİZDİR, SİZE KİM NASIL GÜVENSİN?

    2 ay boyunca internet ve portumu kaybetmeye adım adım yaklaşır günlerim dolarken beni telefon numara ihtiyacım nedeniyle "boş telefon hattı çıksın size telefon vereceğiz" diye beklettiniz, ama bu kadar komik bir şey olamaz ki bundan 9-10 farklı teknik, satış ve çözüm merkezi çalışanınız haberi yok, bilgisi yok, kültürü yok, beni dinleyip dinleyip "durumunuz budur" diyen yok, bilen de rezaletten gizledi ama, gerçek er geç çıkıyor, ne yalın internet için bir bilgi verdiniz, ne de durumu anlatıp bakın durumunuz budur haberiniz olsun ya yalına geçirelim sizi dediniz, böyle elon musk uzaya pikap gönderdiği yıllarda istanbul'da rezil hizmet vermeye ve 2 ay kapanacak interneti satmaya devam ettiniz.

    Bunu yazmışsın:

    "Dün ekip arkadaşlarım size ulaşarak yalın internet teklifinde bulunmuş ve sizin de onayınızla satış ekiplerimize bilgi verilmiş. Kararınızı tekrar gözden geçirdiğiniz için teşekkür ederim."

    Dün değil önceki gün, yani internet hattımı ve portumu da kaybettikten sonra, "beyefendi telefon hattı da boş yok malum yalın verelim yeni abonelikle" diye bulundu, yine ya süreci gizleyerek ya da bilgisi fikri bile olmadan, siz telefon hattı yok olan yerde telefon veremediniz kendi numaramı kaybetmeme sebep olup, port olmayan yerde nasıl yalın verecektiniz? Yalın'ın geçme sebebi bu, yukarıda yeni öğrendiğim detaylarla alakası bile yok.. (: Hele ki matruşka gibi rezalet içinde rezalet hizmetinize yine hatırlatayım, mevcutu iptal edip yeni abonelik açalım size beyefendi diyen teknik ekiplinizi uyardım, bakın port yokmuş çözecek misiniz, hallederiz beyefendi, sonra iptalci aradı iptal ettik, sonra satışçı aradı aa port yok beyefendi veremiyoruz kusura bakmayın bye, yani 3 pasla kapı önüne şutlandık oldu bittiyle..

    Her gün yeni bir rezalet öğrenince sizi Allah'a havale ettim, bana yaşadığım durumdan dolayı Telekom müdürlüğünde bir teknik sorumlu yardımcı olacağını söyledi, dün saat 16'da yaptığım başvuru üzerinde bugün sabah 10'da internet bağladılar bana, BAKIN HİZMET NEYMİŞ, SİZİN KENDİ REZALETİNİZE MÜŞTERİNİZE ANCAK OLAN BİTENİ ÖZETLEYİP KAPI DIŞINA SALLADIĞINIZ MÜŞTERİYE, BAŞKASININ PİSLİĞİNDEN MAĞDUR OLAN MÜŞTERİYE SAHİP ÇIKMAKMIŞ, iş saatine vurursan 4 saatte çözdüler işimi sizin 2 ay süründürdüğünüz, şu an internetime kavuştum, ha geldi gelecek diye haftalık 2 haftadır aldığım mobil paket ücretleri 45 lira, eşim bir kere aldı turkcelli 70 lira, 2 ay da bana köprüde kapanmayı bekleyen hizmet verdiniz haram zıkkım olsun başka bir şey demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazan1adam -- 15 Ağustos 2020; 12:26:35 >




  • Hocam bende turknet'deyim 1 haftadır telefonum kesildi.rapor oluşturuyorum geçiştiriyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ttnet sözleşmem bitiyor yakında acaba geçsem mi diyorum ama bunlari görünce vazgeçiyorum resmen paranla rezil olmak iki ay İnternet gittimi, geldimi, kopacakmi düşünmek yerine fazla para vermeyi yegliyorum. Keşke adam akıllı bir rakip ciksa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Are you aga

    Hocam bende turknet'deyim 1 haftadır telefonum kesildi.rapor oluşturuyorum geçiştiriyorlar.
    Şu yazdıklarım hiç bir derdi olmayan bir evin, hanenin, kullanıcının ihtiyacını bırakın düzgün vermeyi, bir sorun anında ne kadar basiretsiz ve pişkin olabileceklerinin en canlı örneğiyken, çık hocam, derhal çık bak 1000 kişi varsa 500üne bakıyorlar arkada rezil olan olana, turk telekom vodafone ve superonline dan şaşmayın gerisi yalan, geride yükselen bir taşeron firma olsa methini duyarız, 20 yıllık turknet bile böyle, bu 3 dev ne veriyorsa bu ülkenin standardı bu kabul edin yürüyün en azından anında telefonla arayıp muhatap buluyoruz geri bildirim vere vere yükselteceğiz kaliteyi başka yapacak bir şey yok.

    Başınıza her an her bir şey gelmeden transfer edin büyük birine, ben de okudum okudum geçtim önceden yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgahan22

    Ttnet sözleşmem bitiyor yakında acaba geçsem mi diyorum ama bunlari görünce vazgeçiyorum resmen paranla rezil olmak iki ay İnternet gittimi, geldimi, kopacakmi düşünmek yerine fazla para vermeyi yegliyorum. Keşke adam akıllı bir rakip ciksa
    Ttnet taahhütüm bitti kaşındım bir deneyeyim taahhüt yok en fazla ne olabilir dedim parmağımı değdirirken el kol komple bünye gitti aman.. En ufak bir hata açığına çok açıklar, arkasının toplanması olur bari o da yoksa? Yokuş aşağı yuvarlanmak gibi aman, bırakın rezil olup batsınlar hakediyorlar hala bu acaba belki saflıklarımızla ayaktalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 3 aya iptal edecem zaten üniler açılsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hissediyorum birazdan ben memmunum bu fiyata bu hız çok iyiciler gelicek.
  • Bunun üzerine sana turknet yalın interent teklifi vermiş ve onaylamıssın turknetdestek hesabının yazdıgına göre.... Hala turkentten hizmet almaya calısmak
  • Turknette 20 yıllık kullandıgım hat var ve eski eşimin üzerine kayıtlı boşandık bitti gitti eski eşime haber saldım hattı devir için tamam dedi ama bilin bakalım kim bu mümkün değil dedi? Eşimin ölmesi gerekiyormuş çok komikler gerçekten hala ugrasıyorum yanıt yok rezillik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SYLAS

    Bunun üzerine sana turknet yalın interent teklifi vermiş ve onaylamıssın turknetdestek hesabının yazdıgına göre.... Hala turkentten hizmet almaya calısmak
    bunu bölgemde boş port olmaması, portumu da geri iade havuza düşürmemiş olmamaları ihtimali ve mevcutta en hızlı onlarla internetimi geri kazanabileceğim, diğer operatörlerin TTNet dahil veremeyeceği üzerine mecburiyetten yaptım, gerçi o da evet evet hemen yeni açarız deyip yeni abonelik için arayan yetkilinin de "boş port yok ki veremeyiz kib bye" demelerine sebep oldu farkeden bir şey yok denedik, bu eldeki aboneliğimle portumdan olmayayım bu rezalette kafasıyla yapılmış bir zorunluluk da o değil asıl başta ilk telefon numaramı kaybettiğimde ben gerekeni yapacaktım daha ne olabilir diye hizmet almaya devam etmem ahmaklık..

    Yani, fıkradaki gibi Ermeni'yi dövdürmeyecektik..




  • Hala Turknet diyenler var. Üst kattaki komşumuz da iptal ettirene kadar akla karayı seçmiş.

    TTNET'ten başkası yalan. TTNET de temiz ayakkabı değil ama şunların içinde kullanılacak olan tek sağlayıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımHaber'deki videoya güvenerek (zamanını tam hatırlamıyorum 1 - 2 sene önce)turknet'e geçiş yaptım. 4 arkadaşıma da tavsiye ederek turknet'e geçiş yapmalarını sağladım.

    Son 2 aydır yaşadığım sorunlardan ve ilgisizlikten sonra farklı bir servis sağlayıcıya geçtim. Yapa yüzünden tekrar hat ücreti ödemek zorunda kaldım. TurkNet'i kesinlikle tavsiye etmiyorum, dertsiz başınıza dert açmayın.
  • Bir free fax ile iptal ettim 5 gun surmedi 🤣🤣😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Türknet'i seçiyorsanız problem yaşamayı göze alıyorsunuz demektir. Belki ben sorun yaşamam ve daha ucuza internet alırım diyorsanız bu şikayetleri yaşamanız normal. Yaşadığınız sıkıntılara bakıp "vay be adam neler yaşamış" diyemiyorum çünkü türknet için gayet normal şikayetler. Her türknet şikayetlerinde aralarda "kullanıyorum çok memnunum" diyenler oluyor. Onlarda sorun yaşamaya başlayınca lanet ediyorlar o yüzden empati yapın bir gün illaki sorun yaşayacaksınız bunun kaçarı yok.
  • Turknete gecmek istemiştim. Internet hizi fiyati cok aldaticiydi. Neyse basvurdum geldiler vs ama internet bir türlü bağlanmadi bana yanlis hatirlamiyorsam ankastrede sorun oldugunu yani kapidan eve gelen kabloda oydu buydu suydu diye diye bir ay gelmedi. Ben de hic baslamamis internetai iptal ettirdim. Turkcel ekipleri geldi sakkadanak açtılar. Aradan bir iki gun geçti turknet beni aradı sıkıntı varmis bakacaklarmis da interneti acacaklarmis. Güldüm yani napayim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Sorununuzu çözmek için GSM numaranızı ya da hizmet aldığınız müşteri numaranızı iletirseniz bir halt yapmayacaklar. Tek çözüm turknetten tamamen kurtulmak. Ne yapın edin başka bir firmadan hizmet alın. Hangisi olduğu farketmez. turknet olmasın yeter.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.