Şimdi Ara

yıllarca kullandığı aracı satınca duygulanan var mı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alonso47


    quote:

    Orijinalden alıntı: time_keeper

    Benim durumum arabayı satmaktan biraz farklı gerçekleşti ama sonuç olarak canım arabamdan kopmuştum.

    Arabam kız gibiydi.

     yıllarca kullandığı aracı satınca duygulanan var mı


    Otomobim en büyük hobimdir. Onu hayatımın her anına ortak eder, kız arkadaşıma davrandığım kadar narin davranırım onlara.

    Yaklaşık 60.000 kilometre kullandığım 2003 Megane 1 aracımla birlikte kız arkadaşımı evinden almaya gidiyordum. Biraz da gecikmiş olmanın verdiği telaşla son gaz gidiyordum ama yaklaşık 160 km sürat ufak bir hatamı affetmedi.

    Virajda savrulmam sonucu ciddi bir kaza yaptım ve araba perte çıktı. O an vücudumda meydana gelen hasarları unutup arabanın yolun kenarında öyle dağılmış şekilde duruşuna üzülmüştüm. Kız arkadaşımdan bile soğumuştum bir müddet bu kazadan sonra.

    O değil de kızla ayrıldık, olan canım araba oldu.

     yıllarca kullandığı aracı satınca duygulanan var mı



    atılımda mı okuyorsunuz? hangi bölüm? sanırım kazayı da incek yolunda yapmışşınız. geçmiş olsun, tekrar kaza yapmanıuz nasip olmsın.


    Ben de onu soracaktım Atılım mezunusunuz heralde.Ben de Atılım Üniversitesi öğrencisiyim İncek taraflarını biliyorum yolları gerçekten tehlikeli.




  • arkadaşlar ağlamamak için yazıların hepsini okuyamadım.demekki eşyalarla duygusal baglantı kuran sadece ben değilmişim çok rahatladım.6 senedir kullandığım ilk şahsi otomobilim olan focusumu sene sonuna doğru satmayı düşünüyorum.şimdiye kadar vedalaşma kısmını hiç düşünmemiştim yada biinç altı olarak kaçmıştım o anı düşünmekten ama başlık gerçekleri yüzüme vurdu

    ya bu nasıl bir duygudur hem aractan bıkıyorsun gözün sürekli dışardaki araçlarda oluyor.hemde ayrılamıyorsun.arkadaşlar bu evlilik gibi bir biz arabamızla evlenmişiz
  • ben haziran 15inde ilk arabami aldim, Arac 2001 model. Araci aldigim adamla konusuyourz falan, adamin ilk arabasiymis, 10 yildir kendisi kullaniyomus, coluk cocuk olmus falan artik kucuk gelmeye basladigindan sattigini soyledi, Neyse iste araci computeste falan goturdukde, adam arabayi satmaya yaklastigi her adimda gozleri falan resmen dolmustu, Dedik heralde cayicak adam ama aldik arabayi, Noterdeyiz artik araci aliyoruz, Karisi, aracin sahibi ben ve enistem iste konusuyoruz, araci almak isteyen bi kac kisi daha varmis, ama adam iste ben o genci sevdim falan ona satalim demis. Insanlar araci dahi her kisiye satmiyo, belki o adam hippinin tekine bile satardi ama, alicilari tipe vs gore eleyen saticilar bile var. E sonucta adamin ilk arabasi 10 yildir kullaniyo, kazasi dahi yok, ben olsam bende huzunlenirdim
  • 23 senelik tofaşımızı satarken annemin gözleri dolmuştu. Ne yalan söyleyeyim ben de çok üzülmüştüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ağaçkakan


    quote:

    Orijinalden alıntı: alonso47

    atılımda mı okuyorsunuz? hangi bölüm? sanırım kazayı da incek yolunda yapmışşınız. geçmiş olsun, tekrar kaza yapmanıuz nasip olmsın.


    Ben de onu soracaktım Atılım mezunusunuz heralde.Ben de Atılım Üniversitesi öğrencisiyim İncek taraflarını biliyorum yolları gerçekten tehlikeli.


    Teşekkür ederim arkadaşlar.

    4 yıldır Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim. Öğrencilik hayatım da tüm hızıyla devam ediyor

    Hepimizi Allah kurtarsın.




  • 2000 yılında üniversiteyi bitirdim ve 2001 yılında babamdan da biraz borç alarak ilk arabamı aldım. 28.000 km'de 2000 model Ford Focus 1.6Ghia HB.

    Araç hala bende, km'si 180.000'i geçti ve arabayla aramda acaip duygusal bir bağ oluştu, 10 yıldır sayamayacağım kadar çok anım var Focus'umda. 10 yıl çok kahrımı çekti, Fethiye'den Artvin'e, Edirne'den Hatay'a kadar Türkiye'nin heryerine götürdü beni, hiç yolda bırakmadı. Aracı şu an eşim kullanıyor, ben kendim geçen senenin sonunda yeni aldığım arabayı kullanıyorum ama bazen Focus'um bana küsmesin, unuttuğumu zannetmesin diye akşamları bi yere giderken hep Focus'u kullanıyorum.

    Bazen düşünüyorum "Ben bu Focus'u nasıl satarım" diye. Sanırım bu Focus benimle birlikte yaşlanacak, son sahibi olacağım...

    Bu arada 2009 yılında eski kasa 2007 model Mondeo TDCI almıştım ve 1 yıl sonra sattım ve en ufak bir üzüntü bile hissetmedim. Mondeo Focus'tan daha seri, daha donanımlı, daha üst segment bir araba olmasına rağmen 1 yıl kullanmam ve ilk arabam olmaması nedeni ile Focus gibi duygusal bir bağım olmadı...




  • arkadaslar gercekten cok önemli bir olay bu.ben aracımı yeni aldım 2001 1.4 rxt clio aracım.3 ay oldu fakat simdi bu yazılanları okudugum zaman gozlerımden bır kac damla yas süzüldü.bende cok alıstım 3 ay oldu ama cok ozellıkle yukardakı bır arkadasın sattıgı arabalara bıraktıgı hatıra olsun anahtarlık olsun.cok kötü oldum ben ya yazamıyorum..
  • satalı iki yıl oldu ama rehberde telefonu durur hala.
    bol alkollu gecelerde mesaj atarım tek cumlelik.
    sabahına da pismanlık duyarım...
  • Babamdan kalma aracı satmak için birisiyle anlaştık, gidip vergi dairesinden temiz kağıdını aldım ama hiç istemiyordum satmayı. Araba evin önünde dururken camdan baktım, kesilmeyi bekleyen kurbanlık koyun gibi geldi gözüme, alıcıyı arayıp özür diledim, vazgeçtim dedim, yaptığı masrafları (ekspertiz) ödedim, çocuğumu kurtardım.
  • 2007 mayısa da renault flash s aldım 2008 eylülde sattım çok bir şey hissetmedim.Fkata flashı sattıp aldığım 2004 model clio II faz2 otomatik vites diital klimalı aracımı 2009 nisanında sattım o zaman bayağı üzülmüştüm
  • bende hüngür hüngür ağlamıştım.çok iyi bilirim o duyguyu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.