Şimdi Ara

yıllar önce izlediğim bir filmin adını bulmaya çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese selam. şimdi ben yaklaşık 10 yıl falan önce bir bilim kurgu filmi izlemiştim. filmi tekrar izlemek istiyorum ama adını hatırlamıyorum. şimdi tarif edeceğim bilen biri varsa lütfen söylesin yoksa kafayı yiyecem.


    birkaç kişi uzay gemisiyle marsa yada aya gidiyorlar. iniş yaparken problemler çıkıyor ve sarsıntıyla iniş yapıyorlar. inerken birtane köpeğe benzer robot var ve bu robot kafasını falan çarpıyor. normalde görevi düşmana saldırıp dostalarına yardım etmek olan bu robot kafasını çarptığı için devreleri bozuluyor ve herkesi düşman zannetmeye başlıyor. sonra bir yolunu bulup iniş yapılan yerden kaçıyor.


    o gezegende yerin altına gizlenmiş hamam böceğinin yeşil renkli hali gibi olan böcekler var ve bunlar zamanla ortaya çıkıyor. bunlar et yiyen böcekler. astronotlardan biri bunları araştırıyor ve araştırma yaparken çevresi bu böceklerle çevriliyor. sonra elindeki feneri patlatarak tam böcekler bu adamı yerken zincirleme olarak bütün etraftaki böcekleri yakarak öldürüyor. böcekler o kadar çokki gezegenin çevresinde dolaşan yardımcı uzay mekiğinden bile bu patlama görülebiliyor.


    sonra bu astronotlardan sadece birtanesi hayatta kalıyor ama onun da bir problemi var. o kaçan köpeğe benzer robotu bulup pilini söküp rusların daha önceden fırlattığı uzay mekiğine bu pili takıp uzay mekiğini uçurmak. tam bir yere gizlenmiş robotun tuzağa düşmesini beklerken robotun tek gözlü kafası adamın tepesinden suratına doğru gelerek beliriyor (Zaten burası beni benden alan sahneydi heyecandan korkmuştum ilk izledğimde) sonra robot kafasını adama sabit şekilde bakarken vücudunun esnekliğiyle yukarıdan aşağıya doğru adamın karşısına gelip göz göze geliyorlar. o esnada bizim astronot abimiz elindeki tuzağı çalıştırıyor ve robotu paramparça yapıyor. sonra pilini söküp rusların o dandik uzay mekiğine takıyor ve füzeyi ateşleyip yörüngede bekleyen uzay mekiğine doğru gidiyor.


    sonra film bitiyor zaten. neyse şimdi bu filmi hatırlayan varsa ismini söylerse çok sevinirim ya valla hatta dua falan bile edebilirim yani. böyle aklıma takılan bi film olduğunda onu izlemezsem ayağıma batan küçük kıymı parçası gibi beynimi acıtıyor. şimdiden çok saolun beyler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nixarsoft -- 12 Şubat 2021; 20:42:18 >







  • Red Planet


    yıllar önce izlediğim bir filmin adını bulmaya çalışıyorum





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 12 Şubat 2021; 21:36:25 >
  • hacı sen varya ne mübarek bi insansın ya çok saol valla

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.