Şimdi Ara

Yıllar Önce Ay'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir şey Çarptı Bu tahminim Çarpiş 1930 Yıllarında gerçekleşti . Bana göre Bu Çarpma anını İlk Naziler Keşfetti Naziler Uzay araçları yapmaya çalişti Daha sonra Savaş döneminde Amerika ve rusya bu belgeleri çaldı .
    Daha sonra Amerika uzun uğraşlar sonucu aya gidebilecek bir uzay aracı yapmayı başardı.
    Fakat Aydaki o şey beklenmedik birşeydi . Ve o günden itibaren birdaha aya gidilmedi .
    Fakat Çok önemli bir teknoloji taşıyordu Amerika fırsatı kaçırmadı aldı ve ülkesine getirdi sonra Amerika birden bire çağ atlamaya
    başladı Ne Olduysa Teknoloji Birden bire gelişti.

Kiminiz diyecek transformers izlemiş gelmiş fakat benim bayadır aklımı kurcalıyor Bu tarz şeyler ve bana mantıklı geldi . Sizinde mantıklı açıklamalarınız varsa dinlemek isterim bu tarz şeylere çok meraklıyımdır
    Nazi almanyası , Bilim , Ufo falan

• bende meraklıyımdır. biri konuyla ilgili bişeyler bulup yazarsa okurum
  • 1930 larda aya birşey çarpdı ve bunu sadece nazilermi gördü başka kimsenin haberi yokmu
  • BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    Uzaya kimse gitmedi bunu astronot denilen oyuncular bile diyor sen neden bahsediyorsun 😃

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bingölde uzay ne arar la
  • Hocam Bu benim kafamda kurguladığım bir şey yani Ben burada aklımdan geçenleri söylüyorum olabilir çünki nazilerin böyle araştırmaları vardı hatta Uzay ve bilime Yönelik gizli bir birim bile oluşturulmuştu Kaptan Amerika
    Filminde İzleyenler bilir Hydra bundan bahsediyor benimde aklıma yattı
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.