![]() Yılbaşı gecesi öldürülen Melek Nur’un katili yakalandı: Susma
hakkını kullandı https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/yilbasi-gecesi-oldurulen-melek-nurun-katili-yakalandi-susmahakkini-kullandi,P2Jekcoui0u9WuDgsGnggw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 12 Ocak 2024; 11:36:53 > |
Yılbaşı gecesi öldürülen 17 yaşındaki Melek Nur’Un katili yakalandı

-
-
Ben keko/hükümlü seviyorum diyen kızlarımızın sonu maalesef. 48 tane sabıkası olup dışarıda olmasıda ayrı bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 12 Ocak 2024; 11:47:6 > -
Kızın sevnese
Bu tipler askıntı olur. Zorla ekde etmeye kalkar
48 sabıka kaydıyla dışarda naaıl geziyır demeniz lazım.
Bu it ve iti gibileri bırakanlar kimler.?
Bırakanlarda suça ortaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
48 suç kaydı varmış. Bu da eklendi 49 oldu. 100 olana kadar beklenecek galiba. Ceza kanununu silbaştan yapmak şart.
-
Kıza çok yazı olmuş ya daha hayatının baharında.
48 adet kayıt. herhalde muhalif değildi muhalif olsa 48 yapabilecek kadar dışarıda kalamazdı.
-
Şu konuyu da siyasete bağlıyorsunuz ya iğrençsiniz. Ne kadar seviyorsunuz masum insanların bedenleri üzerinden siyaset yapmayı.
-
Çok üzücü bir durum gerçekten...
Bir erkek olarak ben yolda görsem selam vermem belki. Ama iki kızlar yılbaşı kutlamaya gidiyorlar bu adam ile şaka gibi işler :(
Kızlar 17 yaşında adam 32 yaşında. Büyük ihtimal olay geceside kafası güzel. Silah ile oynarken seni mi vurayım seni mi vurayım diye şakalaşırken vurmuş güzelim kızı. Kızların bu serseri sevdası başlarına büyük bela.
sabah
Meleknur Özgener yaşam savaşı veriyor: Seni mi vurayım yoksa seni mi? deyip…https://www.sabah.com.tr/galeri/yasam/yilbasi-gecesi-kanli-bulusma-meleknur-ozgener-boynundan-vuruldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 12 Ocak 2024; 13:32:7 >
-
İnsanları kendilerinden koruyamazsınız malesef.
Bu tarz ayılara takılan biri hayatı ile oynuyordur.
Bu forumda bir avukat yok mu aciklasin 48 suc kayitli humanoid nasil iceri giremiyor? Hepsinin en hafif suc oldugunu varsaysan bile 50 yasindan asagi disari cikamamasi lazim. Biri ciksin anlatsin su isi ona gore biz de isimize bakalim.
Gönül bu aka da konuyor...
-
Belki kızıp duyar kasmaya çalışanlar olacak ama ben bu tip durumlara doğal seçilim diyorum.
-
Siyaset meselesi çünkü bu. Adamın 48 sabıka kaydı var alooo adamın gün yüzü görmemesi gerekirdi..
-
Kimse ahlak bekçiliği yapmasın
17 yaşında kız hata yapabilir. Siz sanki 17 yaşında atomu parçalıyordunuz.
30 yaşına gelip daha bir kız ile çıkamamış ezikler geliyor kıza laf ediyor.
ÖNEMLİ OLAN ÜLKEDEKİ KANUNLAR..
BU DALLAMA NASIL DIŞARDA OLABİLİYOR.
BU ADAMLA YARIN SOKAKTA TARTIŞSANIZ SİZİ DE VURACAK... OLAYI 17 YAŞINDA KIZ 32 YAŞINDA ERKEK OLAYINA İNDİRGEYECEK KADAR EZİKLEŞMEYİN
-
Elemanın saç kesiminden anlaşılıyor zaten hükümlü olduğu ülkede adam mı bitti bu kansızı buldun yazık oldu sana..
-
Dolu çünkü hapishaneler. Ülke meksika-colombiya olma yolunda hızla ilerliyor. Oradaki karteller hiç olmazsa dürüst şerefsizler. Uyuşturucu satıp büyüyorlar ve inkar etmiyorlar. Bizdeki mafyalar devlet destekli, namazında mafyalar. Gelirlerinin nereden olduğu belli değil. Allah rızıklarını veriyor.
-
48 suç kaydı var ve dışarıda. 49 oldu yine dışarı mı salacaksınız?
Misal verdiğin Meksika' yı görmeniz lazım, belki medeniyeti öğrenebilirdiniz...
-
istanbul fatih
-
Israrla hata yapmak doğru değil. Ben eminim uyaranlar çıkmıştır, he tabi uyarınca insanlar "sen hayatıma karışamazsın" diyor o ayrı bir olay.
Sonuç ise bu
Tabi bu elemanın bu kadar çok hüküm ile hala daha dışarıda olması ise başka bir hata. Bunlar nasıl hapise girmiyor anlamıyorum.
En Beğenilen Yanıtlar

Ben keko/hükümlü seviyorum diyen kızlarımızın sonu maalesef. 48 tane sabıkası olup dışarıda olmasıda ayrı bir şey. |
Bu forumda bir avukat yok mu aciklasin 48 suc kayitli humanoid nasil iceri giremiyor? Hepsinin en hafif suc oldugunu varsaysan bile 50 yasindan asagi disari cikamamasi lazim. Biri ciksin anlatsin su isi ona gore biz de isimize bakalim.
|
Siyaset meselesi çünkü bu. Adamın 48 sabıka kaydı var alooo adamın gün yüzü görmemesi gerekirdi.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X