Şimdi Ara

Yıl 2018 Ben Hala Formatla uğraşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evimde eski bir casper duo 2 işlemcili win xp kurulu sistem var. Format atıp win 10a çevirmeyi düşünüyorum. Win10 da sistemi yormuyor ve güncel diye. Ancak usb ye rufus programı ile windows 10 kurdum bilgisayarı biostan first boot device ı usb-cdroom seceneğini seçtim ancak pcyi başlatırken bilgisayar normal şekilde başlatılsın mı hatası çıktı. Windows vista indirdim win 32 uygulaması değildir hatası geldi ne yapıcam bilmiyorum sinir oldum. yardım edin lütfen.



  • Windows 10 canına oku o pc nin.Ayrıca 8.1 öneririm.
  • Arkadaşın da dediği gibi, o bilgisayara Windows 10 yüklersen canına okursun. En basitinden, o kadar eski bir bilgisayar için Windows 10 driverının sunulduğunu hiç sanmıyorum. Yani yükseltirsen büyük ihtimalle ekran ve ses kartını son derece verimsiz bir şekilde kullanacaksın, aşırı kasacak olması ve bilgisayarın on saatte açılacak olması da cabası. Haklısın, XP artık kullanılacak bir sistem değil. Şahsen Windows 7'yi öneririm. 8.1 de iyi bir sistemdir ancak onda da performans sorunları yaşarsın. Benimki yalnızca tavsiye, ileride daha çok yorulmayasın diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    O bilgisayara 8.1 öneririm. Ram 4GB ve üzeri ise 64 bit, daha düşük ise 32 bit kurun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Eylül 2018; 16:01:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Hocam sorun daha çok hangi sistemi yükleyim değildi ben bilgisayara bir türlü ulaşamadım usbden formatı atamadı bilgisayarın cd room u da windows 10 u görmedi cd alıp win 7 falan denemem gerekiyordu koça ilçede cd satan yer yok :) neyse sorunu şöyle çözdüm dizüstü bilgisayarıma ssd taktığım için diğer harddisk atıl bekliyordu onu içeriden windows 10 atıp taktım eski bilgisayara şimdilik sorun yok gibi. Windows 10 bence win 7 den daha hafif. en azından şimdilik win xp yi aratmadı.

    Teşekkürler cevaplar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.