Şimdi Ara

Yıl 2015 ve hala DSG hatasi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
1
Favori
12.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şanzıman ücretsiz değiştiriyorlar diye burada sırıtarak her şeyi normal miş gibi göstermeye çalışan vw fanboyları var hele azılı olanları bakın ortada yoklar yazacak yüzleri yok. Hiç düşünüp hesap kitap yapmıyorlar ki saflar Doğuş zaten şanzıman değişim parasını sizden peşinen alıyor sonrada vay efendim bizden para almadılar tabi almazlar baştan garantiye almış adam kendini 10-13 bin tl otomatik şanzıman farkımı olur bunu sorgulayacak zeka yok mu alanlarda, bilmeden alanlara lafım yok ama Bu şanzımanın kusurlu olduğunu bile bile alanlara müstehak.
  • golfü severim şuanlık sınıfında favori arabam hatta siparişini verdim beklemek kaldı ama itiraf etmek gerek.. DSG pişmanlıktır, ne alırım ne de öneririm..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beratgazi

    Şaşırtıcı değil . Şikayet vara bakarsanız 500 600 1000 kmlerde sorun veren edc powershift mmt cvt hatta tam otomatik şanzımanlar varken yılda 80 100 bin satan bir şirkette 2 3 sorunlu araç var diye şanzımana bozuk damgası vurulacaksa piyasada sağlam şanzıman yok . Satılan araç /bozulan araç sayısına bakınız eğer olaya objektif bakmak istiyorsanız .

    Başına gelince
    Olur böyle şeyler 100 bin araba satıyorlar canım 2-3 taneside sorunlu olsun o kadarcık ama yaaaa
    Dermisin acaba çok merak ettim
  • bilerek dsg'li aldıysan haketmişsin. geçmiş olsun.
  • dsg arızası dedikleri şey şehir efsanesi böyle birşey yok forumda inanılan bir bilgi ötesine gidemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riski falan ayrı konu ancak 7-DSG için istenen fiyat farkı bile almamak için yeterli bir sebep. Önceki yorumlarda da bir arkadaş değinmiş zaten, vergilerini çıkartsan ancak 30,000 TL edecek ortalama bir Golf için insanlar 60-70,000 TL'yi cebinden çıkartıp alabiliyorlarsa, 7-DSG için istenen fiyat farkı kazığını ve ardından gelecek olan arıza ihtimallerine de katlanırlar diye düşünüyorum.

    Müstahak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allstar34

    Şanzıman ücretsiz değiştiriyorlar diye burada sırıtarak her şeyi normal miş gibi göstermeye çalışan vw fanboyları var hele azılı olanları bakın ortada yoklar yazacak yüzleri yok. Hiç düşünüp hesap kitap yapmıyorlar ki saflar Doğuş zaten şanzıman değişim parasını sizden peşinen alıyor sonrada vay efendim bizden para almadılar tabi almazlar baştan garantiye almış adam kendini 10-13 bin tl otomatik şanzıman farkımı olur bunu sorgulayacak zeka yok mu alanlarda, bilmeden alanlara lafım yok ama Bu şanzımanın kusurlu olduğunu bile bile alanlara müstehak.

    Çoğu kullanıcıdaki mantık aynı zaten, "Garantinin bitimine doğru birine kakalarım, bitiminden önce arızaları beleşe çözer keyfime bakarım" şeklinde. Garantisi bitmiş olanı satın almak da yürek ister o ayrı konu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor

    golfü severim şuanlık sınıfında favori arabam hatta siparişini verdim beklemek kaldı ama itiraf etmek gerek.. DSG pişmanlıktır, ne alırım ne de öneririm..

    Bu nasıl çelişki anlamadım. Aracın siparişini vermişsin, hala almam diyorsun..
  • Bile bile lades derlerya aynen oyle. Hicmi duymamis arkadas sorunlari. Insallah dogustan pacayi kurtarabilir bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müstehak
  • socialworker kullanıcısına yanıt
    Vw'ni degil DSG sanzimanli yari otomatik vitesi almam demis. Siparis ettigi manuel olan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    Vw'ni degil DSG sanzimanli yari otomatik vitesi almam demis. Siparis ettigi manuel olan.

  • seat skoda wv milyonlarca araç satıyor,bir tanesi bozulsa duymayan kalmıyor,3 hafta önce dsg aracımı aldım ek garantide yaptırdım bozulursa umrumda değil,çünkü dsg çok rahat ve konforlu..edc daha yürümeden titremeye başlıyor test ettim övüp durmayın.satılan dsg nin bozulan dsg ye oranı normal abartmayın,start stoplu araçlarda dsg bozulma oranı daha da düşecek hepimiz göreceğiz.dsg diğer otomatiklere göre daha sessiz,sarsıntısız,yakıt tüketimi düşük tür.gidipte cvt ile karşılaştırmayın kaç litre yakıyor o cvt ler buraya yazın göreli sonra övün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmeral

    seat skoda wv milyonlarca araç satıyor,bir tanesi bozulsa duymayan kalmıyor,3 hafta önce dsg aracımı aldım ek garantide yaptırdım bozulursa umrumda değil,çünkü dsg çok rahat ve konforlu..edc daha yürümeden titremeye başlıyor test ettim övüp durmayın.satılan dsg nin bozulan dsg ye oranı normal abartmayın,start stoplu araçlarda dsg bozulma oranı daha da düşecek hepimiz göreceğiz.dsg diğer otomatiklere göre daha sessiz,sarsıntısız,yakıt tüketimi düşük tür.gidipte cvt ile karşılaştırmayın kaç litre yakıyor o cvt ler buraya yazın göreli sonra övün.

    Almissin artik yapcak bisey yok garanti bitene kadar devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet hala aliyor mustehak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: socialworker

    quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor

    golfü severim şuanlık sınıfında favori arabam hatta siparişini verdim beklemek kaldı ama itiraf etmek gerek.. DSG pişmanlıktır, ne alırım ne de öneririm..

    Bu nasıl çelişki anlamadım. Aracın siparişini vermişsin, hala almam diyorsun..

    Anlayışı kıt arkadaşım iyi oku cümlemi, ya ne demek istediğimi anlamamışsın yada golf sadece DSG ile sipariş edilebilir zannediyorsun. Bilmiyorsan söyleyeyim golfler manuel şanzımanlada sipariş edilebiliyor.
  • Müstehak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam arızalı ama bence dsg nin üzerinde daha iyi bir şanzıman yok bu orta sınıfta. bmw nin 8 ilerisi dışında geri kalan tum şanzımanllarilari kullanma firsatim oldu. dsg nin konforu bir ayrı. caravelle deki dsg bile fluence deki edc den daha iyi çalışıyor. bunu kabul etmek lazım. ben bile bu sorunlarını bile bile Tiguan 6 ileri yağlı tip olanindan aldırdım amcama. dsg nin tadı ayrı. bence bir gün kırılacak olsa bile her vites atışında sarsmaması tüylerimi diken diken ediyor,çok iyi bir his veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG zevkli bir şanzıman, aracı sürmeden bile şanzımana hayran kalabiliyorsunuz, öyle ki atıyorum arkadaşınız gaza bastığında bi anda gözünüz devir ibresi saatine gidiyor tıkır tıkır bi değiştiriyor vitesi ve ibrede nasıl bir hile kullanmışlarsa ibre çok seri bu yüzden bile insanın gözü düşüyor...

    Ama gel gelelim ki DSG'ye, ben daha DSG kullanıp da arıza yaşamadım diyenini görmedim, abartı değil cidden görmedim... Kaporta ustamın aldığı jetta 3500 km'de dsg yedi, ve şu an wv grubuna sövüyor, eniştem 2011 jetta aldı, almadan önde sakın alma dsg arızası var dedim aldı, 3 ay sonra dsg patladı...
  • ben de geçen sene arıza yapar korkusuyla dsg yerine manuel golf aldım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.