Şimdi Ara

Yıl 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet kavga ederek sorunlarını çözmeye çalışıyor şimdi size yok entel yok garip gelebilirim ama kavgayla olacak şeyler değil.hiç bir zaman kavga yanlısı olmadım her zaman konuşarak anlaşmaya çalışıyorum (içkicisi balicisi olamamak kaydıyla). bizim milletimize işlemiş bir şeyi zorla kabul ettirmek.her ne konuşursan konuş görüşünü sana bağırarak kabul ettirmeye çalışıyorlar.

• Haklısın. Ayrıca çok kibirli bir toplumumuz var. Oynadığım oyunun yabancı server'ları yoksa o oyunu asla oynamam. Türkler gerçekten çok kibirli ve sadece kendisinin doğru olduğunu sanıyor. Örnek vereyim oyunda mesela bir türke hatasını söylemeyin hemen söver kendini kanıtlar sizi suçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirketsesii

millet kavga ederek sorunlarını çözmeye çalışıyor şimdi size yok entel yok garip gelebilirim ama kavgayla olacak şeyler değil.hiç bir zaman kavga yanlısı olmadım her zaman konuşarak anlaşmaya çalışıyorum (içkicisi balicisi olamamak kaydıyla). bizim milletimize işlemiş bir şeyi zorla kabul ettirmek.her ne konuşursan konuş görüşünü sana bağırarak kabul ettirmeye çalışıyorlar.

aynı düşüncelere sahibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Haklısın. Ayrıca çok kibirli bir toplumumuz var. Oynadığım oyunun yabancı server'ları yoksa o oyunu asla oynamam. Türkler gerçekten çok kibirli ve sadece kendisinin doğru olduğunu sanıyor. Örnek vereyim oyunda mesela bir türke hatasını söylemeyin hemen söver kendini kanıtlar sizi suçlar.

oyunlar konusunda katılıyorum her zaman kendileri haklı fikrine sahipler ama fikir alışverişi yapsalar
  • Mirketsesii M kullanıcısına yanıt
    Tamamiyle eziklik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.