Şimdi Ara

Yıl:2009 Kamer Genç:Bu Fettullah Gülen Kimdir? Bunu Araştıralım. Türkiye'de rejim gidiyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
20.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fetö ve fetöcülerle aynı yataktan çıkmayanlar şimdi en büyük feto düşmanı olmuş, yarın rte bitsin bu hasret dese yine hoca efendi diye salya sümük ağlıyacaklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Sen buna kanıt diyorsan sana hayal dünyasında yaşamama devam et derim.



    Bak şu linki oku


    http://haber.sol.org.tr/medya/video-haber-muduru-sinirda-silah-denedi-paslanmayi-onler-254732

    Bu ülke de avcılık denilen bir şey var ve insanlar kendilerini rahatlatmak için hobi için avantaj giderler ve sniper silahtan tut poze pompalı tüfekle kafasını dağıtır.



    Ama ne hikmetse haber sol internet sitesi öyle bir algılamış ki bir adamın yapmaya çalıştıklarını o biçim çevirip allayip pullayip medyaya servis etmiş.



    Nasıl bir zihniyettir bu eline silah aldı diye birkaç deneme yaptı diye muhalefete mesaj veriyor algısı oluşturulabiliyor.



    Sıradan bir vatandaşta antrenman yapıyor ama o yapınca sorun yok bu adam yapınca bakın bize mesaj veriliyor. Resmen provakasyon yapan bir haber kanalı, ve sizler bunlarla yaşıyorsunuz.



    Sonra da bana kanıt koydum diyorsun o yüzden sizin zihniyet nasıl inanmak istiyorsa inansın.

    Yazık sizlere öyle kör olmuşsunuz ki şu zihniyetiniz yüzünden osuruktan bile nem kaptim deyip bana önüne bu videoyu koyabiliyorsun.



    Yani nasıl haber sol alakası olmayan sözlerden o anlamı çıkarabiliyorsa siz de Erdoğan in bu sözlerinden bunu çıkarabilirsiniz. Bu kafa da devam edin. İktidar olursunuz.

    Alıntıları Göster
    adam hala kabul etmiyo, muhabir açık seçik sorusunu sormuş, Erdoğanda cevaplamış ötesi varmı. fotomontaj falan demeye başlamadan uzaklaşayım buradan yoksa gülmekten altıma etcem. sana forumda iyi danslar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

    Yıl 2003. Üniversiteye yeni girmişim. Çoğu kişinin bugün FETÖ dediği yapılanmaya "fetocu", Fetullah Gülen "hocaefendiniz" iken de kendisine "Feto", "fetoş" falan diyordum.
    Özetle, 16 yaşındaki bir erkek çocuğunun dediğine koca koca adamlar olarak 13 yılda ancak geldiniz.
    16 yaşındaki ben yanılmadım. Kelli felli adamlar, arkalarında bir dolu danışmanları falan varken yanıldı.
    16 yaşındaki ben kandırılmadım. Benden 30-35 yaş büyük amcalar kandırıldı...

    --------------------------------

    Ve muhtemelen, ülkeyi 16 yaşımdaki bana bıraksa idiniz, daha iyi yönetirdim.
    Bence bu utanç size bir ömür yeter.

    --------------------------------

    Ben fetoya feto derken, bana "itikatsızlık etme!" diyen de oldu. Feto'yu koskoca islama referans noktası alıp, fetoyu küçümsemenin insanı dinden çıkaracağına hükmeden küçük beyinliler ile, farkında olmadan kendi dinlerini aşağıladıkları için bu insanların suratlarına suratlarına dalga geçmiştim. Çok geçmedi, Bülent Arınç olsun, Melih Başgan olsun, tehditler savurmaya başladı. Fetullah Gülen hoca efendilerine feto diyemeyeceğim konusunda doğrudan Melih Başgan'dan azar işitmiş bir genç olarak, bu gurur bana bir ömür yeter. Genç bir ağaç idim. Yaşken eğilmedim. Bükülmedim. Büzülmedim. Benden 35 yaş büyük amcalar gözlerimin önünde eğildiler, büküldüler, büzüldüler... Bu konuda gene benden değil, günümüzün sayın savunma bakanından alıntı yapma gereği duyuyorum: "Üzülürsen büzülür, büzülürsen düzülürsün sonra yine üzülürsün." Ben demedim. Sayın bakanımız genelkurmay başkanı iken Silivri'de yatan subaylarına dedi... Şükür: eğilmedik, bükülmedik, büzülmedik... Tükürdüğümüzü yalamadık.

    --------------------------------

    Kamer Genç, çok sonra parmak basıyor bu işlere... Hepimiz neyin ne olduğunu bilirken, feto bir bir devlet kurumlarını ele geçirmişken, kendi adamlarını istedikleri yerleştirmişken parmak basıyor. 2002-2003'de bu tespiti yapan biri "feto devleti ele geçirecek kademelere yeni yeni adam sokarken" söylüyor. Ama, Uğur Mumcu ve niceleri, Feto daha bu yola yeni yeni baş koymuşken, taaa 1990'ların ilk yarısında parmak basmıştı. Yani, 16 yaşındaki ben orta vadeli geleceği görür iken, bazı amcalar burnunun ucunu göremiyordu belki; ama bazı amcalar vardı ki, 25 yıl sonrayı söyleyebiliyordu. Ve neden bilinmez, bu amcalar hiçbir zaman siyasal islamcı çevrelerden çıkmadı... Bu ayıp da size bir ömür yeter. Siyaset yapmayın demiyoruz. Hobi olarak gene yapın. Ama önce bir önünüzü görmeyi öğrenin de, ondan sonra yapın. Nesillerdir, bir şeye bıdık bıdık emek veriyorsunuz, şimdiye kadar yetiştirip yetiştirebildiğiniz en büyük entelektüeliniz Abdurrahman Dilipak... Üzücü bir durum. Zaten "Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler." Gene, ben demedim. Atasözü bu. Kim demiş bilmiyorum. Ama benden bayağı büyük amcalar demiş, atasözü olduğuna göre...
    Abduşun, Aziz nesin ile tv de konuşması aklıma geldi.O Zamanda avel di şimdi deİq su surat ifadesinden belli oluyor




  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Hala oyle degil mi? Icten ice bile olsa...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tla776

    al sana 90 lı yılların sonu

    masallar değil gerçekler. 54 sayfa fazla değil okuman vardır umarım bundan nasıl yırttıklarını da biliyormusun onu da anlatalım mı ?

    http://www.kontrgerilla.com/raporlar/fethullah-gulen-iddianamesi.pdf

    Alıntıları Göster
    Bütün iddianameyi okudum.

    İddianameyi hazırlayan savcının kim olduğunu merak ediyordum ve iddianamenin en altında Devlet Güvenlik Mahkemesi savcısı Nuh Mete Yüksel yazıyordu.

    Direk şunu düşündüm. Bu savcı ya kesin görevden alınmıştır ya da sürgün edilmiştir.

    Sonra internette Nuh Mete Yüksel hakkında araştırma yaptım ve çıkan sonuç şu;

    Seks kasedi ortaya çıkartılmış ve aynı gün HSYK tarafından görevden alınmış. 4 yıl sonra da fetöcü hakimler tarafından ilgili dava düşürülmüş.





  • ahaha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tla776

    al sana 90 lı yılların sonu

    masallar değil gerçekler. 54 sayfa fazla değil okuman vardır umarım bundan nasıl yırttıklarını da biliyormusun onu da anlatalım mı ?

    http://www.kontrgerilla.com/raporlar/fethullah-gulen-iddianamesi.pdf

    Alıntıları Göster
    Üye sen iyi misin gerçekten, bunları okuyup okuyup kafanızı bulandırıyorsunuz sonra aydınlandım ben diye ortaya çıkıyorsunuz, örgütün pisliklerini örgütle kapatmanın kaynağını atmışsın sen bana bir örgüt kendini aklamak için kendini temiz gösterebilmek için başka bir örgütü hedef gösterip o örgüt üzerine sürekli yayın bildiri paylaşmasının haberlerini atmışsın bana.

    Sizler başınızda olan devletin dediklerine inanmayın devlete güvenmeyin devlette sağcı solcu her türlüsünden insanın yer aldığı bir yapılanmanın legal bir demokrasinin sözleri haberleri istihbaratı belgeleri görmeyip örgütü örgütle kapatmaya çalışılan bir sistemin belgelerinimi bana belge diye koyuyorsun o yüzden kendinizi zehirlemeyin böyle içi boş şeylerle.

    Verdiğin sitenin ismini şöyle bir google 'da basit araştırma ile nasıl bir düşünce yapısı ortaya çıkıyor diye arattım ve sonuç.

    https://eksisozluk.com/kontrgerilla--136237

    https://www.uludagsozluk.com/k/kontrgerilla/

    https://www.wikisosyalizm.org/Kontrgerilla

    https://tr.boell.org/tr/2014/06/16/devletlesen-kontrgerilla-kontrgerillalasan-devlet

    https://www.turkcebilgi.com/kontrgerilla

    https://odatv.com/isim-isim-kontrgerilla-elemanlari-1203161200.html

    http://t24.com.tr/yazarlar/erol-anar/yakin-tarihe-bir-taniklik-bir-kontrgerilla-hikayesi,7303

    Ve verdiğin siteye şöyle bir baktığımda ise ne görüyorum yüzde 90 fetö üzerine bilgi paylaşan bir platform adamların amacı belli bu ülke de ve yer yüzünde şöyle bir şey vardır birileri kendini unutturmak istiyorsa başkalarını sürekli öne sürecek öne atacak ki o konuşulsun o yıpratılsın o gündem olsun ve o birileride iyi görülsün. Burada fetö 'yü övmüyorum fetö terör örgütüdür böyle olduklarını ülkemizde ispatladılar ama onlarla uğraşanlarda iyi kalpli insanlarmış gibi bana kendini göstermesinler tıpkı senin bu linki paylaşman gibi internette yüzde 90 yanlış bilgi vardır ben onu iyi düşünerek yüzde 60 'a düşürürüm her zaman genelde o yüzden bir şey öğrenecekseniz bir şey bilmek istiyorsanız bu işlerin içine girin bu işleri legal yollarla doğruları araştırarak deneyimleyin, eee biz nasıl yapacağız o zaman dersen ben sadece sana şunu söylerim kendin yaşa kendin öğren onun bunun verileri ile gerdeğe girmek kimseye çözüm getirmez o yüzden bu işler derin işler bu işlerle devletler uğraşır, devletimizinde işi bunlarla uğraşmaktır. Her habercinin duyduğu okuduğu her fikri olanın bilgisi doğru olsa idi ülke doğrular kervanından geçilmezdi.




  • bu ülkeye yazık oldu. olacak demiyorum oldu bile. suan çevrenizde ne görüyorsanız akp'nin eseridir. z kuşağı, zamlar ve gizli anlaşmalar, değişen tipolojik morfolojik yapı ve insani değerler, avmler, radikal islamcı polisler, islamcılaşan TSK, Mustafa Kemal Atatürk'ün bütün gayelerini örtülü biçimde köhneleştirip içini boşaltıp islamcı amaçlarına alet eden bir yandan da 80 milyar dolar israil bilmem kaç milyar dolar abd ile anlaşıp onlara pazarını satan müstemleke bir ülke haline geldik. daha çok şey yazılır da yazmaya gerek yok. yaşı 25 üstü olan herkes beni anlayacaktır biraz aklı varsa. bu günleri görmemeliydik..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    adam hala kabul etmiyo, muhabir açık seçik sorusunu sormuş, Erdoğanda cevaplamış ötesi varmı. fotomontaj falan demeye başlamadan uzaklaşayım buradan yoksa gülmekten altıma etcem. sana forumda iyi danslar.

    Alıntıları Göster
    Hadi iyi altına etmeler, sizler böyle basit şeylerle yaşarsınız işte. Bunu ahanda kanıt kanıt diye öğretmeni pekiyi veren çocuklar gibi burada dolanır durursunuz.

    Haber sol 'un yaptığı algı ne ise sizinde hayal dünyanız o işte.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Fetö ve fetöcülerle aynı yataktan çıkmayanlar şimdi en büyük feto düşmanı olmuş, yarın rte bitsin bu hasret dese yine hoca efendi diye salya sümük ağlıyacaklar
    Hıı hııı sen ağlıyorsun benim içinde ağlarsın ileride merak etme. Burada ağlayan birileri varsa o da sizler üstüne gelecekte de ağlayacak olanlar yine sizler olacaksınız neden nedeni çok basit bu kafa ile giderseniz daha çok ağlarsınız. :)
  • Erkenmi gitti ne

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamer genç tek kişilik orduymuş resmen arkadaşla videolarını izleyin nasıl mucadele etmiş görursunuz valla helal adama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Hıı hııı sen ağlıyorsun benim içinde ağlarsın ileride merak etme. Burada ağlayan birileri varsa o da sizler üstüne gelecekte de ağlayacak olanlar yine sizler olacaksınız neden nedeni çok basit bu kafa ile giderseniz daha çok ağlarsınız. :)

    Alıntıları Göster
    bizler niye ağlayalım. sizin asenalığınıza yetişemiyoruz. 3-5 yıl önce feto diye ölüyordunuz. şimdi feto düşmanı oldunuz. yarın yine fetocu olmayacağınızın bir garantisi yok. ne de olsa beraber yürüdünüz siz bu yollarda..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Algı yapmaya çalışanları bir kenara bırakırsak bir akpli çıkıp da mantıklı şekilde savunamaz şu konuyu. Forumda sadece bir akpli çıkıp "evet iktidar olmak için gerekli bir ortaklıktı" diyor, o da hala ergenekonu falan savunuyor yani. Ama en azından akpnin ne olduğunu biliyor.

    Ama şu bir gerçek. Eğer çıkar çatışması olmasaydı bugün hala fetöye "hocaefendiye laf söyletmeyiz, din düşmanısınız" denecekti. Yani konudaki gibi 2009dan farkı başka ne olacaktı ki? Yıllarca fetöyü savunup karşıtlarına demedik bırakmayanlar bir sabah uyanıp "aa aslında çok yanılmışız" mı diyecekti?
    Hani, bi' vakitler Başbakan iken FETÖ'yü ülkeye davet etmişti ya... Dershane olayları çıkıp, araları bozulunca FETÖ kesimi "Uzun adam en başından beri bunu planlamıştı. O çağrıda geleydi, idam ettirecekti." gibi söylemlerde bulunuyorlardı. Aynen böyle düşünüyorum, en başından beri bu düşünceyle yakınlık kuruldu. Güce hâkim olmak için çok gerekli bir ortaklıktı. Aksi halde, darbeyle indirilen bir başka iktidar olmaktan öteye gidemeyecekti.

    Yani bu ilişki sonuna kadar devam etmezdi hiçbir şekilde. Ha; etik midir, orası tartışılır ama stratejik bir hamledir benim açımdan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fevkelade1i

    Hani, bi' vakitler Başbakan iken FETÖ'yü ülkeye davet etmişti ya... Dershane olayları çıkıp, araları bozulunca FETÖ kesimi "Uzun adam en başından beri bunu planlamıştı. O çağrıda geleydi, idam ettirecekti." gibi söylemlerde bulunuyorlardı. Aynen böyle düşünüyorum, en başından beri bu düşünceyle yakınlık kuruldu. Güce hâkim olmak için çok gerekli bir ortaklıktı. Aksi halde, darbeyle indirilen bir başka iktidar olmaktan öteye gidemeyecekti.

    Yani bu ilişki sonuna kadar devam etmezdi hiçbir şekilde. Ha; etik midir, orası tartışılır ama stratejik bir hamledir benim açımdan.

    Alıntıları Göster
    Güç için ülkeyi feda etmek normal yani. O zaman bırakın muhalefette her yolu deneyip iktidar olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emseas

    Erkenmi gitti ne
    Reise yamuk yapan gidiyor, cihan at’ta gitmişti, tek suçu reisi sırtından atmak oldu, genç bir atın attıktan kısa süre sonra ölmesi çok manidar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Sen ne içiyon? Alkolle felan olmaz bu. Farklı mı işliyor senin vücudun? Ne yaşıyon agam sen?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SISU

    bizler niye ağlayalım. sizin asenalığınıza yetişemiyoruz. 3-5 yıl önce feto diye ölüyordunuz. şimdi feto düşmanı oldunuz. yarın yine fetocu olmayacağınızın bir garantisi yok. ne de olsa beraber yürüdünüz siz bu yollarda..

    Alıntıları Göster
    Eeeee bizler ağlamıyoruz, ama ağlayanları görüyoruz sürekli konu açan ben miyim popüler olan iktidar olan birine sürekli saldıran ben miyim madem bunları yapıyorsunuz neden karşılığı yok neden bunlar gerçek değil millet size neden inanmıyor laaa bu ülkenin 28 milyon bir partiye oy veren insanı hadi buna mhp de dahil artık diyelim hepsi mi biatçı hepsi mi çıkarcı siz nasıl bir kafa yapısında dünya 'da yaşıyorsunuz anlamıyorum 28 milyon laaa 1 değil 5 değil 10 değil 20 bile değil 28 milyon arkadaşşşşşş herkes mi kör herkes mi cahil anlayın işteeee birilerinin sırtına binerek prim yapma derdinde olanlar var kasanlar var aksi takdirde kimse kimse için tek bir konu bile açmaz burada her akşam iktidara karşı açılan konular anlayınnnnnnnn niye kk eleştirilmiyor bu ülke de niye başarısız olanlar sen başarısız oldun deyip gelecek seçimde al aşağı edilip yerine gerçek muhalefet edecek adamlar kadınlar gelmiyor görün işte görünnnn birilerinin kayığına binen binene birileri de sürükleniyor peşinden. Bu ülke de geçmiştekilerin beceremediğini akp fetöyü bitirerek bitirdiğine şükredeğinize neden akp ile fetö beraber olmuşmuşa takılıyorsunuz sorunu başka şekilde arıyorsunuz o daaaaa birine saldırarak bir kesime oy atıyor diye hakaret ederek mi iktidar olacak sizin seçtiğiniz adamlar kadınlar kalkmış bana asenalık yapıyor muşum diye hakaret etmek al işte kapasite bu kadar beceri bu kadar çaresizlik bu. Sonra yazdık mı troll oluyoruz akp li oluyoruz olsam ne olacak gözümde yaaa siz yazıyorsunuz da ne oluyor size gerçekler bu da gün yüzüne mi çıkıyor yoooo erdoğan yine ertesi gün sana bana herkese milletine konuşuyor hadi geçtim madem kalan yüzde 48 napıyor niye birlik olmuyor niye hak aramıyor neden meydanlara inmiyor sizler de bunların gerçek olmadığını çok iyi biliyorsunuz anca burada gaz alma ile kendinizi rahatlatıyorsunuz hadi meydanlar orada çıkın laaa çıkın hak arayın daha yanındaki arkadaşını bile ikna edemeyenler burada racon kesiyorlar aklı sıra gerçekleri internetteki net kesin doğru olmayan iddialar ile bana önüme delil diye koyuyor sizler bile kendiniz inanmıyorsunuz buna üyeeeee kalkmış asena imiş kalkmış bana hakaret imiş.

    Sizler ülke yöneteceksiniz haaaa önce bir millet ittifakını dağıtmadan seçime giriniz siz hele de o zaman görürüz.

    Bırakın artık her akşam sıcak koltuklarınızda pubg oynayarak sıkılınca bir foruma ekşiye gireyim de saldırayım birkaç yazı yazayım da öfkem dinsin diye çabaladığınız şu çocuklukları. Eğer dava peşinde iseniz devletinize sahip çıkarak milletin yanında olarak insanları daha iyi bir Türkiye için diye yola çıkarak emek verin. Yoksa burada her akşam internete birkaç kilobyte veri daha kirletmiş olursunuz bizim Türklerin de tek bildiği şey bu zaten Dünya 'yı kirletme üzerine dedin mi Türkler geliyor ilk sıralarda o yüzden bu ülke neden almanya neden fransa neden abd olmuyor nasıl olsun ki gençlik sporcu adore koltuklarına oturmuş internetim 25 mi 50 mi olacak akn kalksın pubg de iki kişi öldüreyim de twitch 'te yayın yapayım belki bana da para mara düşer de gtx 2060 alırım yeni oyunları daha rahat oynarım kafası ile yaşayayım hayali ile yaşadıktan sonra tabiki dolar 7 tl olur 10 tl olur üreteyim diye çabalayan kesim bu ülkenin yüzde 5 10 'u gerisi hani bana hani bana diye çaresiz bekleyen millet. Yani bizlere ne yazılsa azdır bu kafa ile. Vallahi ben yazılım işinde iyi para var ve oradan yürüme derdindeyim sizler ne haliniz varsa yaşayarak göreceksiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    Sen ne içiyon? Alkolle felan olmaz bu. Farklı mı işliyor senin vücudun? Ne yaşıyon agam sen?
    Ayranı fazla bekletince alkol etkisi yapıyor. Belki de devlet büyüklerimize uyup kenevir işine girmişlerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Güç için ülkeyi feda etmek normal yani. O zaman bırakın muhalefette her yolu deneyip iktidar olsun.

    Alıntıları Göster
    "Etik mi" diye sorarken, bunu kastetmiştim; normal olup olmaması tartışılır. Fakat, tarihi başlıklara bakarsanız, 1960'dan beri iktidarlar darbeyle indiriliyor. Bu düzen bozulmayıp, darbeyle indirilen iktidarlardan öteye gidemese, şu hâlimizden daha iyi durumda olmazdık bence. Bu vakitten sonra, hangi parti iktidara gelirse gelsin, darbeyle indirilemeyeceğini düşünüyorum.

    Muhalefet zaten her yolu deniyor, şahsen bununla ilgili bir sorunum yok. Ama bir türlü başarılı olamıyor işte...




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.