Bildirim
YIĞILMALAR BURAYA !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
UP -
Mf 100 k ve üstü olarak babalara geldik özellikle 120-150 k arasi kisiler cok fena yigilmaya denk gelmis istediklerini alamamislar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sen ne yaptın bu arada netler sıralaman nasıl -
100 k olur derken en kötü 130 k olur dedik 160 k kusur geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
netlerini merak ediyorum şu konuya yazar mısın https://forum.donanimhaber.com/sayisal-50-200k-netleriniz-ve-siralamaniz-ana-konu--134152953 -
Aynen öyle. 70-80 bekliyordum en kötü. 165 geldi. Geçen seneden kötü. Delircem yemin ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
hocam bende 260 puan aldım 252k sıralamamız yakın gelmiş yıkıldım ama ya resmen müh. barajında kaldım -
nerelerdesin sen ya napıyorsun planın ne -
-
sınavdan sonra çok trol oldu diye girmiyordum hocam. bilmiyorum şimdilik düşünüyorum baraj düşerse ki sanmıyorum yazılım veya bilgisayara gitmeyi planlıyorum düşmezse de ya mezun ya da 2 yıllığa gidip dgs ile geçiş yapacağım. şuan düşünme aşamasındayım sende durumlar nasıl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X