Şimdi Ara

ygs5 obp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygs5 77k. hedefimde psikoloji var ama içimi rahat tutmak için sosyal hizmeti(ygs ile alıyor) garantileyip garantilemediğimi öğrenmek istiyorum.okuldan 40 puan gelicek. geçen sene 106k(düzce), 88k(celal bayar), 113k(celal bayar ikinci öğretim) bu üçünden herhangi birine kesin kesin gözüyle bakabilir miyim?

edit: yazdığım yerler ygs5 ile alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old yeller -- 25 Mart 2016; 19:39:09 >

• Batırmazsan ilk 50 k garanti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yalcin98

Batırmazsan ilk 50 k garanti

kardeşim sorun orda işte ezberim kötü olduğu için batırma şansım gayet yüksek elimden geleni yapıcam ama yine de içimi rahat tutmak istiyorum. bu arada yazdığım yerler ygs5 ile alıyor asıl sormak istediğim şey obp beni yazdığım yerlerin gerisine atar mı

Orijinalden alıntı: old yeller

arkadaşlar ygs5 77k. hedefimde psikoloji var ama içimi rahat tutmak için sosyal hizmeti(ygs ile alıyor) garantileyip garantilemediğimi öğrenmek istiyorum.okuldan 40 puan gelicek. geçen sene 106k(düzce), 88k(celal bayar), 113k(celal bayar ikinci öğretim) bu üçünden herhangi birine kesin kesin gözüyle bakabilir miyim?

samsun(omü) sosyal hizmet okuyorum merak etme kardeşim gelir 87 bin ile kapattı geçen yıl sende kıl payı girebilirsin.ama okul puanın seni geri atacak benide atmıştı 15-20 bin geri atar

Orijinalden alıntı: yineyeniyenidenn

quote:

Orijinalden alıntı: old yeller

arkadaşlar ygs5 77k. hedefimde psikoloji var ama içimi rahat tutmak için sosyal hizmeti(ygs ile alıyor) garantileyip garantilemediğimi öğrenmek istiyorum.okuldan 40 puan gelicek. geçen sene 106k(düzce), 88k(celal bayar), 113k(celal bayar ikinci öğretim) bu üçünden herhangi birine kesin kesin gözüyle bakabilir miyim?

samsun(omü) sosyal hizmet okuyorum merak etme kardeşim gelir 87 bin ile kapattı geçen yıl sende kıl payı girebilirsin.ama okul puanın seni geri atacak benide atmıştı 15-20 bin geri atar

geçen sene 94k'dan 108k'ya atmıştı.bu sene temel liselerin ve yığılmanın etkisiyle biraz daha fazla atar diye düşünüyorum.umarım içlerinden biri gelir omü olsa iyi olur da celal bayar ikinci öğretime de razıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS/MSÜ
    2 ay önce açıldı
    2015 YGS Netlerim
    9 yıl önce açıldı
    Mf3-28k,Mf4-34k bölüm tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.