Şimdi Ara

Ygs'ye çalışmak

5 sn
4
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuan 10.sınıfa gidiyorum. Ygs-Lys bilgim çok az (sadece bu senekileri biliyorum onuda büyük ihtimal yaz tatilinde unutacam)

Şimdi ben bu sene yaz tatilini tamamen boş geçireceğim. Sınav filan çalışmayı düşünmüyorum.
    Seneye 11.Sınıfa başlayınca okul dönemi boyunca ygs-lys çalışmayı (günde 3-4 saat) düşünüyorum. Ama yazı yine boş geçirmeyi düşünüyorum (tam boş değil aslında yine 1-2 saat çalışırım ama her gün değil).

12.Sınıfa geçince tüm sene boyunca aralıksız ders çalışsam 400 puan arası yapma imkanım var mı ?

Not: Sayısalım

Arti olarak 10.sinif konularini bitir bastan sona..

11.sinif bitince de Ygs Feni bitir 3ayda.. + olarak o yaz 11.sinif konularini bitir..

12.sinifta sadece 12.sinif ve de eksik lys konularini calis.. ygsden sadece deneme coz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

2k daha dur bi 11 gelsin o zaman erkenden çalışırsın şimdi okuluna ver kendini eğlen falan 12de görürsün zaten

quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

Sana tek tavsiyem, bu yaz kendini sikmadan YGS matematigi su gibi cozmen... al bi tane fem simetri, al bi tane ygs mat s.b. tum yaz cerez gibi coz.....

Arti olarak 10.sinif konularini bitir bastan sona..

11.sinif bitince de Ygs Feni bitir 3ayda.. + olarak o yaz 11.sinif konularini bitir..

12.sinifta sadece 12.sinif ve de eksik lys konularini calis.. ygsden sadece deneme coz

Aslında matematiğim iyi kötü değil Ama geometri berbat. İlk okulda da , Orta okulda da dinlemediğim için hiçbir şey bilmiyorum haliyle. Temelim sıfır. Ayriyetten geçen senede geometrinin olduğu ay hasta oldum ve mecburiyetten dinleyemedim 1 ay gidemedim okula. Gittiğim dönem geometrinin bittiği döneme denk geldi. Haliyle geometrim sıfır. Mantığı , Dikme indirme , açılar falan neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Fakat aynı şekilde Fiziğimde kötü. bunları bir dahaki sene çalışarak telafi edemez miyim?

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

2k daha dur bi 11 gelsin o zaman erkenden çalışırsın şimdi okuluna ver kendini eğlen falan 12de görürsün zaten

Bana nedense çok kısa geliyor bu süre hemen bitecekmiş ve sınava girecekmişim gibi geliyor. bu yüzden bu yazı son güzel yaz tatilim diye fikir oluştu bende :( Diğer seneler sıkıntı çekicem çok büyük ihtimal :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt çalışmak gereksiz mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.