Şimdi Ara

YGS' ye çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba 10. sinifim sizce ygs calismaya baslamalimiyim unuturmuyum ? sizce ne zaman baslamak lazim ? bir de ders calisma aliskanligi edinmem lazim. derse oturunca hemen sıkılıp kalkiyorum son gün hastaligi var bende. ne tavsiye edersiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ygs kitapları alıp çalışmaya başlamak yerine kendi derslerine yeteri kadar çalış, günlük tekrarını yap, sınav için çalışırken son gün değil de daha yayarak ve ilerde sana bu bilgilerin lazım olduğunu bilerek çalış, çünkü zaten şuan öğrendiğin konular ygs konuları. Bunları yaptığında hem çalışma alışkanlığı edineceksin hem de daha şimdiden ygsye çalışıp dersten bıkmayacaksın. İnan bana ileride ygs çalışmaya başladığın zaman tüm konulara aa ben bunu biliyorum diyeceksin ve konuyu baştan öğrenmekle zaman kaybetmeyeceksin. Ama eğer dediklerimi yapmazsan zaten son gün insanı olduğun için ygs çalışmaya başlasan bile bıktığın bir anda 'ya zaten çok var daha, boşver' kafasıyla çalışmayı bırakabilirsin, hepsi denendi onaylandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih ve hedef meselesi.Hedefin yüksekse evet başlamalısın.Unutucak birşey yok konular bitti bukadar diyecek bir platform değil yani bu sınavlar.Konular biter sorular,denemeler başlar asıl işin özüde orası zaten.Sen konuları bitirip oturursan hergün veya en azından haftada 3 gün soruları çözmessen unutursun tabi.
  • Kendi derslerine çalışmalısın. Dolaylı yoldan YGS de çalışmış olacaksın çünkü YGS dediğimiz sınav çoğunlukla 9 ve 10. sınıftan oluşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.