Bildirim
YGS TÜRKÇEDE HATA VAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ÖSYM AKIYORRRRRRRRRRRR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hacı benim de 4 yanlış fazla geldi _____________________________ -
Optiklerin ais sistemine girilmesinin bekleyin. Yanlışınız olabilir. _____________________________ Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. -
Optikler açıklansın ondan sonra anlarız durumu. _____________________________ Newton Heath -
quote:
Orijinalden alıntı: NeuTRon_X
Optiklerin ais sistemine girilmesinin bekleyin. Yanlışınız olabilir.
ne zaman girerler optikleri sisteme ?_____________________________ -
Türkçe'de hepsini işaretledim 2 boş gözüküyor ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
SONY XPERIA™ Z5 | White -
-
benim türkçe 5 yanlış derken 11 yanlış geldi kaldı ki şıkların hepsini hatırlıyorum çok merak ettim nasıl bir işaretleme yaptım da optik bunu yanlış saydı _____________________________ -
Dostum o konuda bir şey diyemeyeceğim. Geçen sene sonuçlar ile birlikte yayınlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene ne yaparlar bilmiyorum. _____________________________ Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. -
Benimde sosyal de fazladan 4 yanlış var
Eğer dediğiniz doğru çıkarsa bu kurum 12 günde ne yapmış merak ediyorum. _____________________________ Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. -
Hocam ne yaptığımı çok iyi biliyorum 2 anlatım bozukluğu birde yaşar kemal sorusunu boş bırakmıştım ve onlarda yanlışların içinde eve gidince hemen ÖSYM yi arayacağım
Türkçe de 35 soru işaretlemiştim 32 soru soru işaretlediğim gözüküyor. sosyalde 27 soru işaretlemiştim 31 soru işaretlemişim gözüküyor. Bi puştluk var _____________________________ -
Optikleri beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi. _____________________________ Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. -
-
fende bir boş var anasını satıyım ne lan bu ? hepsi doluydu
_____________________________ Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! -
yürüyün gidin optikler açıklanınca sesiniz kesilir _____________________________ -
Kardeşim sen ne diyorsun ya boş bıraktığım 3 sorum var ve onlarda yanlış olarak kabul edilmiş saçma sapan konuşup ashabımı bozma benim
sakin ol :) kızdırmak istemedim. muhtemelen yanlışlıkla işaretlemişindir. her sene buna benzer şeyler oluyor optikler açıklanınca sorun kalmıyor. _____________________________
Benzer içerikler
- üniversite alışveriş listesi
- applybau başvuru örnekleri
- istanbul esenyurt üniversitesi yorumları
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- yüzde 30 ingilizce ne demek
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt