Şimdi Ara

YGS'NİN HİKAYE OLDUĞUNA DAİR İBRETLİK TESPİTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Saçma ötesi bir sınavı geride bıraktık. Şahsen umduğumu bulamadım. 25 bin beklerken 34 bin geldi ama buna da şükür. Şimdi yaptığım tespit ile beraber YGS'nin hikaye olduğu, asıl sınavın LYS olduğunu en gerçekçi gözle göreceksiniz....

Örneğin 2015'te 34 bin yapan öğrenci, aynı netle 2014'te 55 bin civarlarında. Yani arada KOCAMAN 21 BİNLİK FARK VAR. Şimdi bu iki durumda aynı LYS netleri yapılırsa MF3'te 2015'te 34 binden 14 bine, 2014'te 55binden 17 bine çekiliyor. 21 Binlik fark sadece 3 bine düştü. Yani şuanki yaptığınız sıralamanın hiçbir önemi yok, her şey LYS'de dengeleniyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 26 Mart 2016; 20:04:19 >

şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo
  • şuanki netlerimle geçen seneki sıralamam 45 bin iken bu sene 100 bin gerisini siz düşünün.
    Yinede 25 bine çekme umuduyla çalışmamı başlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 26 Mart 2016; 20:10:12 >
  • ablam 2010 da ygs ye girdi bu seneki sonuçlarda 2010 civarı geldi onun sıralamasını puanzada hesapladım 2014 e göre 60 bin civarı ama o 2010 da 96 bin olmuştu sınav 2010 gibi olursa yandık 2014 gibi lys olursa dediğin gibi olur ama 2014 le kıyaslama bence bende çok şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.