Şimdi Ara

Ygs matematiğe çok vaktim gidiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs matematiğe yaklaşık 1 saatim gidiyor önerilerinizi alabilir miyim nasıl daha kısa olabilir bu süre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 dakikada 10 net filan yapabiliyorum 40 sorudan. takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre tutarak bol bol soru çözmelisin
  • Matematiğe çok vaktin gitmesi normal.Sınavın en düşündürücü ve zaman alan bölümü.Matematiği 60 dakikada yapıp feni 30 türkçe + sosyali de 70 dakika bitirebilirsin rahatlıkla.Fendeki çoğu soru oku işaretle geç oluyor özellikle kimya ve biyolojide.Çok fazla vakit almıyor o yüzden.Tükçeyi en kötü 45-50 dakikada bitirirsen sosyale 20 dakika kalıyor.Hızlı çözersen biter o da.Tabi ben zaman arttırıp boşlarıma dönücem diyorsan bilemem.
  • Şöyle bir 30-35 dakikada çözülmesi imkansız mı acaba

• Bölüm denemesi alıp süre tutarak daha hızlı çözmeye çalısarak gitgide pratik kazanıp hızlanıcaksın baska yolu yok. İlk zamanlar 60dkdi benimde şimdi max 50 suan git gide azaltmaya calısıyorum
  • 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    Anladım mantıklı teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Bölüm denemesi alıp süre tutarak daha hızlı çözmeye çalısarak gitgide pratik kazanıp hızlanıcaksın baska yolu yok. İlk zamanlar 60dkdi benimde şimdi max 50 suan git gide azaltmaya calısıyorum

hangi denemelerin problemleri daha orjinal oluyor peki ?
  • Galatasaray101o10 kullanıcısına yanıt
    Çok bilmiyorum ama ben şuan fem kapsül çözüyorum bitince körfez yada kakekök ikisinden birini çözerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.