Şimdi Ara

ygs lys tecrübeliler yardımcı olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben biyoloji ve kimya çalışırken not alıyorum ama zaman kaybı gibi geliyor onun yerine sizce kitapta önemli yerleri cizsem daha mı iyi olur fikrinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• netmaster1903 n kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sadece yazılılar için öyle çalışmalısın yoksa zaman kaybı. Bi biyoji hocam şöyle bi tavsiye vermişti testleri çözerken defterini ac yapamadigin her soruya baka baka çöz. Cidden faydalı belli şeyler soruluyo zaten konuya bi göz at sonra böyle devam et. Bide birlikte çalışabildigin biri varsa birbirinize konu anlatın anlatırken 2.kez öğreniyo gibi oluyosun karşı taraf da bilmediğin şeyleri ekliyo vs. Kimya için oku geç biyolojideki gibi ayrıntılar önemli değil zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Marla

Aynen öyle sadece yazılılar için öyle çalışmalısın yoksa zaman kaybı. Bi biyoji hocam şöyle bi tavsiye vermişti testleri çözerken defterini ac yapamadigin her soruya baka baka çöz. Cidden faydalı belli şeyler soruluyo zaten konuya bi göz at sonra böyle devam et. Bide birlikte çalışabildigin biri varsa birbirinize konu anlatın anlatırken 2.kez öğreniyo gibi oluyosun karşı taraf da bilmediğin şeyleri ekliyo vs. Kimya için oku geç biyolojideki gibi ayrıntılar önemli değil zaten.

Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum şimdiye kadar çok zaman kaybettim zararın neresinden donersem kar dir.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.