Şimdi Ara

Ygs-Lys taktik pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ben 12.sinifa gecmis temel lise ogrencisiyim TM bolumunden girecegim sinava oncelikle kendimden bahsedeyim 11.sinifi bos gecirmedim 11.sinif konularim saglam ve ayri yeten kalburüstü ygs bitirmistim . Sizden istehim isin erbabi olan arkadaslar sizce bu yazin nasil bir yol izlemeliyim ? Aklimdaki sorular soyle
    1- mat1 ve ygs geo yu bitirmek
    2- lys mat konularini bitirmek
    3- sosyal ve edebiyata bakmayi dusunmuyorum
    bu uc maddede beni aydinlatacak bir babayigit var mi sagolun simdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• +++++

• Uppp ++++

• +1+1+1+1

• Taktik maktik yok bam bam !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisine bamliyim peki

• ++

• kendin plan yapmişsin zaten şimdi ocağa kadar ygs konularını hallet sonra lys mat ve edebiyata seri seri başla

• Bence;

YGS 345 Mat soru bankasını alabilirsin güzel ve zor soruları var.
    LYS Mat'ta okul başlamadan trigo yu hallet fasikül felan al bu sene karşına çok çıkacak.Dönem içinde başlarsan sıkıntı çekersin.Hocan konuları anlattıktan sonra kesinlikle konuyla ilgili soru bankalarından soru çöz.Daha sağlam oturur.Logaritmadır karmaşık sayıdır onlara da Kasım Aralık gibi başla.
    Edebiyat kolay hallediliyor.Bi tane cumhuriyet dönemi soru bankası al okulda konu bittikten sonra çöz. Halk Divan vs bunlara da ocak gibi başlasan her türlü yetiştirirsin.
    YGS Sosyal denemelerde 33-34 netin altına inmezdim sınavda 29d 9y yaptım.o yüzden ne kadar çalışsan da olmuyo hiç soru bankalarına boğulmaya gerek yok bi tane coğrafya soru bankası bitirirsen yeter.
    Kısacası YGS TM ci için çok aşırı bi anlamı yok soru bankalarına boğulma deneme çöz yeter. Ben bu sene bunu gözlemledim. Yine de başka birilerinden fikirler al belki de kesişmediğimiz noktalar olacaktır. BAŞARILAR KARDEŞİM.

• LordOfPantulon kullanıcısına yanıt
    Çok tessekkur ederim hocam trigonometriye saglam asildim elimde 3-4 kaynak vardi neredeyse hepsinden cozdum dediginiz gibi ygs yi denemelerle goturmeyi planliyorum okul baslamadan da hedefim lys mat konularini bitirmek ve tabiki geometriyi

• Geometriden bilmediğin konu kalmasın ama geometri bitmez bunu unutma. Ne kadar iyi bilirsen bil düzenlivsoru çòzmen gerek. Mat1 in iyiyse 1 kitaptan çöz yeter. Ama yaz bitmeden mutlaka limit türev integral öğren. Sene içinde çok zor oluyor. Biraz unutursun ama bakınca hatırlarsın sonra. Sosyal çalîşmana gerek yok zaten unutuluyor en sona onu bırak derim. Mat türkçe bölüm deneme çözerken bi yandan sosyal çalışırsın. Mat 1 bir kitap bitince bolum denemelere basla. Palme sentez ve karekok alabilirsin. Daha kolay olsun dersen nitelik de olabilir. Zaten tm missin. Turkceden de paragraf hiz ve bolum deneme cozebilirsin.

• aflbrain A kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam sagolun cevap icin

• Neden ozel bi nedeni mi var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.