Şimdi Ara

YGS-LYS ŞİMDİ ALAYIM MI YOKSA MÜFREDAT DEĞİŞİR Mİ ? (11.SINIF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hrkese selamun aleykum. Beyler henüz 11.sınıftayım. 1-2 haftaya kitap fuarı açılcak. Bende gidim oradan ygs-lys konu anlatımlarının hepsini alayım diyorum. Lakin bir yandan da konuların yeri, müfredat felan değişir diye korkuyorum. Sizce gidip alayım mı yoksa biraz daha mı bekleyeyim. Bir de sayısal öğrencisi olarak sizce ygs tarih,coğrafya ve felsefe kitaplarına gerek var mı sizce yoksa ygs türkçe ve ygs-lys sayısallar yeter mi ? Şimdiden herkese teşekkürler.

LYS den sonra kitaplar indirime girer o zaman topla.Ayrıca müfredat değişikliği olucak bu zaman ki kitaplara gore sadece o konulara çalışmassin birşey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yeni YGS -LYS konulary yazyn sonunda açyklanyr. (Müfredat de?i?ti diye.)

Ancak Ekimden sonra do?ru dürüst yeni kitaplary toplayabilirsin.

Git bir kitap evine adama sor bu kitaplary di?er yyl ne yapacaksyn diye hepsi çöpe gidecek diyecek, niye diye sor müfredat de?i?ecek diye.

Yine de sen bilirsin para senin paran fuarda ne alyp almayaca?yna kary?mam elbette.

Daha Fazla Göster
  • doktoradayı_98 D kullanıcısına yanıt
    Her yyl açyklandy?y tarihe bakabilirsin yaz 2016 ygs konulary ösym'nin sitesine gir o tarihlerde açyklanyyor.

?uandan da konulary meb kitaplaryndan çykartabilirsin ama o konunun hangi kesimleri di?er yyla göre alynmy? hangileri eklenmi? diye analiz yapman gerek bunu yayyn evleri aylarca yaptyktan sonra sonru hazyrlyyor yine de sen bilirsin.

Açykcasy ?uan YGS çaly?an tipler var 11. synyfta yazyn bir daha çaly?acak sonra bir daha 1 ay kala tekrar yapacak sonuç olarak 11. synyfda ygs çaly?ayym diye eksik byrakty?y konular LYS de yüzüne patlayacak.
  • Hicbir kitabı toplu alma. Ygs den sonra o kadar cok kitap attim ki . En buyuk pismanligim daha kaynaklari taramadan, hicbir konuya baslamadan aldigim kitaplardir. Alacaksan 1-2 tane al. Kullan, gercekten kullan ve gerekirse 1 tane daha al.
    Mufredat degisti ayrica, geometri gormeyen donem sizsiniz sanirim, karmasik sayilarda 'zor' kisim falan kalkmis. Ama degismeseydi de almani tavsiye etmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 20 Mart 2016; 12:57:19 >
  • Hocam fuarda sordum. Şuanda degişmicek dedi femin calisani. Lakin konulara baktım yerleri degisik olan çok var. Mesela bizim suanda 11.sinif fizikte gorduğumuz tork,momentum gibi konular suanki simetri kitabinda ygs bolumunde. Sizcr ucuz olup eski mufredat mı olsun yoksa pahalı olup yeni mufredat mi olsun ?

Peki siz ne tavsiye ediyorsunuz? Ucuza eski müfredat mı yoksa pahalıya yeni mufredat mı ? Yeni konu dagiliminin ekimde as ciklanması cok sacma degil mi ben daha oncesinde calismak istiyorum. Birde bazi tanidiklarim sömestirin 1 ay olacagini ve ygs nin ocaga cekilecegini soyledi. Daha cok korktum. Sizce voyle bir sey mumkun mu?

Seneye Trigonometriden bazı konular çıkarılacak.Örneğin sizde geometri diye bir ders yok matematikle birlikte.Biyolojidende bir kaç konu çıkarılacak.Alıcaksan LYS Sınavı olsun 1 Hafta sonra topla.Hepsi %50 indirime girer.
  • Tarih ve Coğrafya kesinlikle değişti ve örneğin şuan bizim okuldaki 11.sınıflar karmaşık sayı görüyorlar ama analitik kısmı argumentleri işlemiyorlar böyle çokça değişiklik var o yüzden bunlara dikkat et ve kitap satıcılarına inanma kitabı satmak için sallıyor çoğu

Orijinalden alıntı: Zydrea

Seneye Trigonometriden bazı konular çıkarılacak.Örneğin sizde geometri diye bir ders yok matematikle birlikte.Biyolojidende bir kaç konu çıkarılacak.Alıcaksan LYS Sınavı olsun 1 Hafta sonra topla.Hepsi %50 indirime girer.

Sömestir in 1 ay olucağı ve ygsnin de ocağa çekileceği söyleniyor. sizce mümkün mü ? Eğer bu kadar konu çıkarılacaksa yeni müfredat alim. lakin yeni müfredatın çıkış tarihi çok geç. Eğer durursam çok gecikirim diye korkuyorum. Ne yapabilirim. Ah be ösym. erken açıklasan da erkenden alsak kitapları n'olur sanki.

Orijinalden alıntı: VCorleonee

Tarih ve Coğrafya kesinlikle değişti ve örneğin şuan bizim okuldaki 11.sınıflar karmaşık sayı görüyorlar ama analitik kısmı argumentleri işlemiyorlar böyle çokça değişiklik var o yüzden bunlara dikkat et ve kitap satıcılarına inanma kitabı satmak için sallıyor çoğu

yeni müfredat tam olarak ne zaman satılmaya başlar ? Sizce yeni müfredatı bekleyeyim mi yoksa birkaç hafta sonra eski müfredatı ucuza mı alayım ?

Orijinalden alıntı: onuryanik3

bende 11 im nisan ayında çıkacak diyorlar yeni müfredat.Ben beklemedeyim alayım.Tam gaz

aşağıda @Patatos ekimde çıkar demiş. em,n misin ? inşallah dediğin gibi nisandadır. sana kim dedi ?

• torquehp kullanıcısına yanıt
    Ya ekimde çıkarırlar mı ? :)
    Kim alır 3-4 ay kala.Şimdiden çıkaracaklar ki satsınlar.

Twitter sayfasında tüm kitapları yeniliyoruz. yazmışlar.Bakabilirsin

Orijinalden alıntı: torquehp

Hrkese selamun aleykum. Beyler henüz 11.sınıftayım. 1-2 haftaya kitap fuarı açılcak. Bende gidim oradan ygs-lys konu anlatımlarının hepsini alayım diyorum. Lakin bir yandan da konuların yeri, müfredat felan değişir diye korkuyorum. Sizce gidip alayım mı yoksa biraz daha mı bekleyeyim. Bir de sayısal öğrencisi olarak sizce ygs tarih,coğrafya ve felsefe kitaplarına gerek var mı sizce yoksa ygs türkçe ve ygs-lys sayısallar yeter mi ? Şimdiden herkese teşekkürler.

senin gireceğin sınav bu eğitim sistemiyse ve AĞUSTOS BÖCEĞİNİN KAZANACAĞI bir sınav olduysa , aman gözünü seveyim , bırak çalışmayı vs bırak kitap almayı , bütün hayatı kısıtlamaya uğratmayı , bak evimizde bir demir parmaklıklar yoktu kardeşim çoğumuzun cezaevi hayatı yaşadık resmen e ne oldu ? bir sor bakalım ama çalışan birine sor ne olmuş diye ?

• torquehp kullanıcısına yanıt
    Yeni basım kiaplar Agustosda basılır.O yuzden bekleme örneğin her dersten kendine gore 4 alicaksan 3 al eylül ekim gibide 1 tane daha ek alirsin.Bu türlü maddi bakimdan yari fiyat kar etmiş olursun.Sakin ol söylentilere bakma.Bir anda o kadar çok şey olmaz.Sadece birkaç ekleme veya birkaç çıkarma olur konularda.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.