Şimdi Ara

YGS ? LYS ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan 11.sınıfım ygs netlerim 90-95 civarı geliyor dershaneler daha baslamadi sizce ygs calismayi birakip lys mata mi yuklensem dershaneler acilinca ygs yi onla goturup yoksa ygs konularinimi bitirsem? (TM im )

Birde yazin hangi lys konulari bitiriyim agir konularimi(turev integral vs ) yoksa basitleri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence ygsye çalışmaya devam et sonuçta onu yaza kadar halledersin ygs yi bitirdikten sonrada lysye başlarsın. dershanede hem ygs anlatılacağı için ygs bilgilerin ddaha sağlam olur önceden bitirdiğin için ygsyi. sonuçta millet o zaman ygs çalışırken sen lys çalışacaksın. ha ben yazın lys matematikte tekrar edecem diyorsan ikinci derece denklem,polinom,trigonometri,karmaşık sayı falan filan bunları hallet iyi olur senin açından
  • suan benim cektiklerimi gorseydin sabah aksam lys calisirdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Tekrar gecen seneye donme sansim olsa limit turev integral harici lys mat konularini hatmederdim

• YGS matını tam anlamıyla halletmeden asla lys matıyla ugrasma ben bu hatayı yapmıstım sonra matematık kafam yok dıye moralımı bozmustum once ygs matında ıyıce bı proflaş
  • Her öğrencinin Yaptığı Hatadır Yazın Ygs yi halledeyim okullar açıldıktan sonra lys yi halledirim mantığı ama inan olmuyor öyle tam günse okulun eve geliş saatin min 15/00 ek dersler etütler soru çözümleri denemelerdir abartısız söylüyorum eve geliş saati 9-10 u buluyo okul yazılıları bir yandn lys bir yandn dershane bir yandan ygs bir yandan sana abanıyor önünde en yakın ygs varken lys ye bakmıyorsun yada bakamıyorsun yapabiliyosan kardeşim yazın ygs+ lys çalış derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.