Şimdi Ara

YGS FEN neti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fen neti yükseltmek için ne önerirsiniz.Bir site olabilir ya da çalışma metodu...Baya bi düşük yapıyorum 10-15 net arası.

• +1
  • Biyoloji için konu anlatımlı bir kitap al ve 1-2 hafta içinde tüm konuları bitir ezber yap ve konuyu kendi kendine anlat, sonra direk soru çöz.
    Kimya sadece soru çözmeye dayalı bol soru çöz. Fizik bu saatten sonra çok yükselmez bence kimya biyolojiye odaklan
  • yaptıgım 10-15 net te 8-9 fizk yapıyorum biyoloji hiç yok.Şimdi 1 hafta sadece fizik kimya biyoloji tekrar yapmayı düşünüyorum.Gerçe derslerden biraz geri kalacam ama yapcak bişey yok.
  • Takip. Tm'yim. Fenden 10-15 arası net yapıyorum benim de 8-9'u fizik. Ben biyoloji çözmüyorum. Yoksa batırıyor
  • Yükselmiyor bro sene başından beri aynı yapıyorsundur kesin , bende aynı dertten müzdaribim namussuz olmuyor bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Yükselmiyor bro sene başından beri aynı yapıyorsundur kesin , bende aynı dertten müzdaribim namussuz olmuyor bir türlü.

Aynen sene başından beri aynı :)
  • Biyoloji benim de başımın bir türlü yükselmiyor önerisi olan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik ve biyoloji hemen yükselmez fende. Ancak kimya yükselir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bütün konuları bitirdim konu testleri de çözdüm 25 civarındayım 30 nete çıkarmak için ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.