Şimdi Ara

YGS Dergi seti ÇOK SICAK FIRSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi her sene bir ygs birde lys olmak üzere (seneye ve ilerki senelere böyle olacağı dahi meçhul olmasına rağmen öyle farzedelim) sınavlara girip geleceğimizi kendi emeklerimizin karşiılığını alarak kurmaya çalışıyoruz.

Bu senede YGS oldu ve bitti. Artık ygs maratonu gelecek sene girecek adaylar için başladı.

Bende hem size yardımcı olsun hemde normal fiyatı uçuk bir ücret iken bunu sizlere makul bir ücrete sunmayı düşündüm . ( kırmızı olan dergi seti)

İçinde 26 adet YGS Dergi seti bulunmakta ve henüz ygs ye başlamamış olanlar veyahut konuyu tamamiyle halledip konu bitiminde de iki üç soru cözeyim pekiştireyim adım adım diyenler için birebir bir set.

Ben sizlere setin tamamını yolluycam yani 26 tane dediysem 26 tane ygs dergisi de elinizde olacak. Üstüne bir de siz değerli öğrenciler için kullanılmamış herhangi bir yayından rastgele bir dersin soru veya konu anlatımlı kitabını da göndericem .

Daha önce forum donanım dan N11 çekleri (100 tl lik ) sattım ve profilimde konuları büyük ihtimal duruyor.

Alıcak olanlar için hertürlü güzelliği yapmaya çalışırım.

Her dergi üzerinde yaklaşık 11 lira yazıyor . Ben acıkcası bunu bir dergi için fazla buluyorum sonucta 26 tane dergi nin de üzerinde her biri için ayrı ayrı 11 lira yazıyor. Bu cok fazla bir bedel . bununda farkında olarak sizlere sattığım ücret cok uygun oldugunu sanıyorum.

Ücret 60 TL dir , 26 adet YGS dergisi ve + 1 adet de farklı bir yayın sözüm ile tabiki...

%99 kullanılmamış dergiler elinizde olacaktır .

Şimdiden alanlara hayırlı uğurlu olsun gençler :)

Umarım gelecek adına size faydalı olur bunlar :)

Final'in resmi sitesi üzerindeki abonelik ücreti

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.