Şimdi Ara

YGS DENEMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
6
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu zamanlar için sonuçlarım nasıl?Matta konu eksiğim var.Fende elektrik manyetizma dalgalar hariç konularım tam.Ygs sosyal hiç çalışmadım genel kültürle yapıyorum.Sizce bu zamanlar için netlerim nasıl?
    2.deneme geldiYGS DENEMEM
    Sosyal çok düşük geldi :( Coğrafya hiç yapamadım nerdeyse tarihte hep yanlış çıktı...
    3.deneme geldiYGS DENEMEM
    Uzun zamandır iyi yaptığım türkçeyi kötü yaptım.Dershanedeki denemelerde de böyle oluyor.1aydır deneme hariç türkçe çözmedim sanırım bu yüzden oldu.Tavsiyelerinize açığım
    4.deneme geldi YGS DENEMEM Bu deneme beni şaşırttı gerçekten benim için bir şaheser oldu galiba
    5.deneme geldi YGS DENEMEM Hep iyi yaptığım tarihten 4-5 yanlış çıktı coğrafya desen berbat geldi hep yanlış,din 5soruda 3 yanlış :DD Ama fenimi yükselttiğim puanım geçen denemeye oranla yüksek geldi.Sosyal netlerini artırmak ve diğer netleri sabit tutmak için önerilerinizi bekliyorum
    6.deneme geldi YGS DENEMEM Toplam 128.25
    net.Sosyali artırmam gerek
    7.deneme geldi.Ss aldım ama foruma atamadım sıkıntı var sanırım.Fen 34d 4 y 33net.Sosyal 29d 7y 27.25 net.Türkçe 35d 5 y 33.75net.Matematik 32d 3y 31.25net.Tavsiyelerinizi bekliyorum
    8.deneme geldi:Türkçe 34.25net,sos 30 net,mat 31.25 net,fen 31.75 net.
    Netlerim yaklaşık olarak 2aydır bu civarda artırmak için tavsiyelerinizi bekliyorum
    YGS DENEMEM 9.Deneme geldi.Fdd 3'lü denemenin 1.denemesi bu.Biyoloji çok zordu 7nete yakın biyolojiden gitti :(YGS DENEMEM 10.deneme geldi Fdd 3'lü denemenin 3.denemesi.Tavsiyelerinize açığım.YGS DENEMEM11.Deneme geldi.Zor bir deneme değildi.Başaran yayınları 4.denemesiydi.Fizikten 7'den fazla netim gitti.Elektrik manyetizma ve optik için tavsiyelerinizi bekliyorum YGS DENEMEM12.Deneme geldi.Apotemi 7li denemenin 2.denemesi.Baya zordu
    YGS DENEMEM13.Deneme geldi.Okyanus yayınları 10'lu denemenin 1.denemesi.
    YGS DENEMEMYeni deneme geldi.YGS DENEMEMOkyanus 10'lu denemeden 4.deneme.
    YGS DENEMEMOkyanus 10'lunun 5.denemesi.
    Son olarak 2017 ygs netlerim tr-32,5 mat-30 sos-31.25 fen 28.25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hind bint Utbe -- 12 Mart 2017; 18:31:51 >

• Bu ay mata yoğunlaş +30a sabitle onun dışında gayet güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgileniyosan cok uygun fiyatlara deneme ve kitap satıyorum
  • Geçen ay olduğum ygs denemesinde 30 net mat yapmıştım ama bunda neden böyle oldu anlamadım :( Geodan anca 2 soru yapabildim
  • Büyük ihtimalle eksik olduğun konulardan çıkmıştır, geometriye de yoğunlaşabilirsin

• mat 30 üstüne sabitle ve geometri ye yoğunlaş.
  • Dershanem pzt günü başlıyor.Mat-geo abanıp fen-sosyal-türkçe bölüm denemesi çözmeyi düşünüyorum.Zaten lys kimya başladım biraz onu okulla götürürüm.Sizce doğru mu yapıyorum?
    Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.İlgilendiğiniz için sağolun
  • Dostum sayısalsın netlerden anladığım kadarıyla.bölüm derslerine 30 üstüne sabitlediğinde sakın sosyali aksatma sayısalda herkes mat fen yapıyor ama sosyali aksatıyor herkes.Pek puan verdiği söylenemez ama yinede önemli bence.
  • Doğrudur sayısalım.Sağolun hocam
  • Fen-sosyal-türkçe bölüm denemesi için erken bence hadi türkçe olabilir de fen ve sosyal için erken. Bölüm denemelerinin asıl zamanı ygsye 1-2 ay kaladır. Şuan için haftad bir genel deneme çözebilirsin. Dersanede işlediklerinizin mutlaka eve gelip çalışıp sorusunu çöz. Lys çalışman güzel. Tavsiyem lys mat çalışman yönünde ama :) rica ederim. Soru sorabilirsin sıkıntı yok. Heyecanını anlıyorum biz de 12ydik bi zamanlar :D

• Ygs fende dediğim gibi konu eksiğim kalmadı nerdeyse.Lys fen ve mat-geo odaklanacağım inşallah artık.Lys biyo haftaya başlarım lys kimya zaten başladım
  • Yukarı
  • 110 net suan icin çok iyi ama Sosyal 17 Mat. 30 olsa 110 net içinde daha iyi olurdu tabi Türkçe efsana Kolay gelsin zamanla artar inş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunshine4 -- 11 Ağustos 2016; 18:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eh işte

• up
  • mat yoğunlaş
  • Iyisin knk hangi yayın bu

• Fem 5li denemenin 1.si hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihReiz

Fem 5li denemenin 1.si hocam

2017 mufredatina uygun mu deneme?

• Yok hocam değil
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.