Şimdi Ara

Ygs de 450 üzerini görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
6.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an türkçe ve fizikten hiç soru kaçırmayacak derecedeyim matematikte 25-30 civarındayım kimyayıda full e yakın yapabilirim her girdiğim sınavda böyle oluyor adım gibi biliyorum nerdeyse bu konuları diğerlerine ağırlık verip bu konularıda daha da sağlamlaştırmak için ne yapabilirim? 120 soru cözüp(türkçe mat fen) direk 460 puan alsam çok güzel olur yapılması mümkün müdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer vaktin yeterse çalışmamış olsan bile sosyalden 10-12 soru yapılabilir. Tarih ve felsefeden 26 soru var zaten saf bilgi ve bilgi+yorum içerenleri çıkarırsan 15-16 soru kalır. Kitap okuman okuduğunu anlaman ve biraz ilgi duymanla dediklerini yaptıktan sonra vaktin kalırsa 15 ide rahat geçebilirsin bence.
  • Yani bu süreçte diğerlerinide unutmamam gerekiyor birde o sıkıntı var sosyalide cözebilirsme cözerim denerim cözmeyi ama dedğim gibi türkçe mat fen 38 den düşmemek istiyorum
  • Anladıgım kadarıyla ilk girişin . Öncelikle YGS ciddi anlamda tehlikeli bir sınav . şans , heyecan , gelecek soru tipi . Şöyle ki işlem ağırlıklı çalışırsın , ince ayrıntıya yorum ister yamulur kalırsın . Sosyal çözmeden 460 puan almayı düşünüyosunda , alınmaz ! Şöyle düşün , mat-fen kolay oldu . herkes takır takır yaptı . Peki sen diğerlerine nerde fark atacaksn ? veya mat-fen zor oldu . herkesi yamulttular . sen sosyali yapmazsan yine geriye düşersin ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 460 yapman mümkün.. Ama o 120 sorunun hepsi doğru olmak zorunda ;) Yani işaretlediğin 120 soruda 120 net yapmalısın :D

Orijinalden alıntı: WTFBRK

460 yapman mümkün.. Ama o 120 sorunun hepsi doğru olmak zorunda ;) Yani işaretlediğin 120 soruda 120 net yapmalısın :D

o nasi oluyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

quote:

Orijinalden alıntı: WTFBRK

460 yapman mümkün.. Ama o 120 sorunun hepsi doğru olmak zorunda ;) Yani işaretlediğin 120 soruda 120 net yapmalısın :D

o nasi oluyor ya

Matematik,Türkçe ve Feni full yaparsa Ygs1 puanı 460 olur

Orijinalden alıntı: Means

Abi diyorum ki türkçe mat fen hepsini full cekmek mümkün değil mi yapılamaz mı böyle bir şey? zamanım kalırsa tabiki sosyal de cözerim ama önceliğim 120/120 yapmaya cabalamak

mümkün değil demiim de onu yapabilcek olsan ztn sosyali de çalışıp 1.liğe oynardın öle diim:D ben mesela trk 36-4 mat 38-2 fen 39-1 sosyal 19-9 yaptım 5800 oldum ama sosyal yetişmedi yetişseydi dha güzel olurdu sn de riske atma sınavın nasıl gelceği belli olmuyo ful çok riskli bişey heleki sınav anında ne gençler harcadı bu ygs/lys
    bir arkadasımın ygsde sayısalı ve turkcesi benden cok cok iyiydi ama sosyali hiç yetiştirememişti, ben sosyal yaptgmdan onu gectim, bayagı bir farkla hem de. sosyal bedavadan 30-40 puan demek, oyle cok calısmana da gerek yok hem

Asus N55SF-S1278
    2 GB Nvidia GT555M ^^ 8 GB 1333 MhZ ^^ Intel Core i7 2670QM ^^ 700 GB 7200 RPM HDD
  • Bunu halletmemizin şeysi yokmu :D 38 38 38 yapsak bari :D 20de sosyal cözeriz madem dediğiniz gibi ama bunun içinde düzenli mi calısmak gerekiyor yoksa abanıpta geceni gündüzüe katarak mı calısmalıyız
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.