Şimdi Ara

YGS ÇOK KÖTÜ GEÇİP LYSDE DÜZELTMEK İSTEYENLER İÇERİ [ÖNERİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BUGÜN YGSYE GİRDİM VE HAYATIMIN EN REZALET SINAVIYDI. TÜRKÇE ÇOK KARIŞIKTI ASLINDA. SOSYAL BİLGİ İSTEDİ RESMEN. MATEMATİKTEDE ARASINA TÜRKÇE YERLEŞTİRMİŞLER DERKEN SÜRE YETMEDİ. BAZI SÖYLEMLER DOĞRULTUSUNDA CEVAP ŞIKLARI BAZILARININ YANLIŞMIŞ BEN İNANMADIM AMA.

TÜRKÇE : 27 D 13 Y
    SOSYAL : 18 D 18 Y 4 BOŞ
    MATEMATİK : 7 D 9 Y

HAM PUAN OLARAK 240.

VEEE 3 AYLIK LYS MARATONU BAŞLIYOR.

BU MARATONDA LYS MAT + COĞ + TAR + GEO + EDEB. KİTAP ÖNERECEKLER AŞAĞIYA YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.

SON LAFLARIMA GELİYORUM ARKADAŞLAR LYS'DE NE YAPIP NE EDİP VARINIZI YOĞUNUZU KOYUP BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞMALISINIZ. Kİ BENDE DAHİL OLARAK KONUŞUYORUM BUNA. BAKIN 3 AYIMIZ VAR YARINDAN BAŞLARSAK BU İŞİ BİTİRECEĞİMİZE İNANIYORUM. HİÇBİRŞEYİN SONU DEĞİL.

Benim ygs 5

28 8 tr

24 5 sosyal

4 matematik ( Aynı şekilde hocam 4 soru yaptım süre bitti.Eğer bitmese rahat 10 net çıkarabilirdim)

Orijinalden alıntı: saQsa

up

hocam senin puan 220 lerde sanırım ? umarım sözelsindir , inşallah sözelsindir, tm isen işin yaş . sözel sen normal puan bu sene sözeller döküldü sosyalden
  • Lys te eğer tm yseniz rahatlıkla üstlere çekersiniz sadece iş çalışmakta bitiyor onun için bırakın forumda gezmeyi falan yarın oturun adam gibi lys ye başlayın hocalarınızdan öneriler bekleyin, forumda troll çok yapmayın böyle şeyler

Orijinalden alıntı: pacman18

Lys te eğer tm yseniz rahatlıkla üstlere çekersiniz sadece iş çalışmakta bitiyor onun için bırakın forumda gezmeyi falan yarın oturun adam gibi lys ye başlayın hocalarınızdan öneriler bekleyin, forumda troll çok yapmayın böyle şeyler

Forumda troll yapanlardan nefret ediyorum zaten kardeşim. Bu bölümde konu açan yorum atan herkesin gelecek ile ilgili düşünceleri var onları ortaya koyuyorlar yardım almaya çalışıyorlar. Bir tanesi geliyor saçma sapan konuşuyor. Ben yarın başlıyorum artık.

LYS KİTAP ÖNERİLERİ BAŞLASIN ARTIK

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

up

hocam senin puan 220 lerde sanırım ? umarım sözelsindir , inşallah sözelsindir, tm isen işin yaş . sözel sen normal puan bu sene sözeller döküldü sosyalden

TM'yim ama sözelim daha iyi. Şöyle diyeyim kardeşim sınıf öğretmenliği düşünüyorum. Lys matematik ve edebiyat iyi geçer fakat bu ygsden düşük almam lysyi etkiledi. Ne kadar çok yaparsam artık...

quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

up

TM'yim ama sözelim daha iyi. Şöyle diyeyim kardeşim sınıf öğretmenliği düşünüyorum. Lys matematik ve edebiyat iyi geçer fakat bu ygsden düşük almam lysyi etkiledi. Ne kadar çok yaparsam artık...

öğretmenlik düşünüyorsan , öğretmenliği seviyorsan sözele kayman daha iyi gibi sanki ? gerçi edebiyatın iyiyse 45 net felan yapsan yanınada 10-25 net mat , güzel bir yere yerleşirsin fakat sözelden girersen senin için daha faydalı olur gibi..

• bende sözelim ve radyo televizyon sinema istiyorum.türkçede çok yanıldım.genelde 30-35 arası net yapıyordum türkçede.sosyal ise komedi gibi 4 yıl imam hatip okudum din sorularından yanlışlarım var komedi vallahi neyse netler şöyle

Türkçe: 25.25 net
    Sosyal Bilimler: 25.5 net
    Temel Matematik: 10 net
    Fen Bilimleri: 3 net

inşallah istediğimiz yerleri kazanırız

Lys Edebiyat olarak hafiza teknikli kitaplar alin beyler
    Lys Matematik ve Geometride basitten zora gidin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.