Şimdi Ara

YGS 2014 Açık uçlu sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Böyle birşey var mı 2014 YGS de açık uçlu yani klasik sorularda mı olacak yoksa daha sonraki yıllar için mi düşünülüyor?

• Yazılı olcak hocam. 80 puan ve üstü alan arkadaslar istedigi üniversiteyi secebilcek kontenjan dahilinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka 2015 te gelecek o sistem

• 2014 ygs 2013 gibi olucak bi değişme yok 2015 de o dedigin olabilir

• üsteki arkadaşların dediği gibi şimdilik sistemde değişme yok
  • Vallahi sıvadık bekliyoruz. Ne olacağı belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lerka1095

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkan600 -- 4 Şubat 2014; 21:54:50 >
  • Arkadaşlar okulda mudur yardimcisiyla konuştum değişeceğini söyledi ayrıca 3 Kasım ÖSYM nin ankara genelinde yapacağı bir sınav var ygs formatında olacak öyleki fotograflarimiz çekildi üniversite sınavında ki giriş belgesinin aynısından falan verildi tam ygs formatında. Bu sınavı önemli kılan ise Ankara genelinde her ilçede sadece bir okulun 12. Sınıf öğrencileri girecekmis sincan da da sadece bizim okul girecek ve bu sınav yapılması planlanan açık uçlu sınavın alıştırmasi gibi bir şey olacak açık uçlu sorular sorulacakmis bence artık kesinleşti bu sınav sistemi seneye değişecek sınava girdikten sonra zaten bir konu açıp bilgi vermeye çalışacağım

• of ki ne of

kobay mode:on
    kimseye sorun yok olan 2015 cilere olacak yani bize
    kobay mode:off

• quote:

Orijinalden alıntı: noname17

Arkadaşlar okulda mudur yardimcisiyla konuştum değişeceğini söyledi ayrıca 3 Kasım ÖSYM nin ankara genelinde yapacağı bir sınav var ygs formatında olacak öyleki fotograflarimiz çekildi üniversite sınavında ki giriş belgesinin aynısından falan verildi tam ygs formatında. Bu sınavı önemli kılan ise Ankara genelinde her ilçede sadece bir okulun 12. Sınıf öğrencileri girecekmis sincan da da sadece bizim okul girecek ve bu sınav yapılması planlanan açık uçlu sınavın alıştırmasi gibi bir şey olacak açık uçlu sorular sorulacakmis bence artık kesinleşti bu sınav sistemi seneye değişecek sınava girdikten sonra zaten bir konu açıp bilgi vermeye çalışacağım

Hocam nasıl sorular çıktığını yazar mısın girince merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

Orijinalden alıntı: noname17

Arkadaşlar okulda mudur yardimcisiyla konuştum değişeceğini söyledi ayrıca 3 Kasım ÖSYM nin ankara genelinde yapacağı bir sınav var ygs formatında olacak öyleki fotograflarimiz çekildi üniversite sınavında ki giriş belgesinin aynısından falan verildi tam ygs formatında. Bu sınavı önemli kılan ise Ankara genelinde her ilçede sadece bir okulun 12. Sınıf öğrencileri girecekmis sincan da da sadece bizim okul girecek ve bu sınav yapılması planlanan açık uçlu sınavın alıştırmasi gibi bir şey olacak açık uçlu sorular sorulacakmis bence artık kesinleşti bu sınav sistemi seneye değişecek sınava girdikten sonra zaten bir konu açıp bilgi vermeye çalışacağım

Hocam nasıl sorular çıktığını yazar mısın girince merak ettim

Yazarım ne demek

• Açık uçlu merkezi sınav olması tamamen saçmalıktır.

Kim okuyacak bunları?

Hadi diyelim okundu adı üstünde açık uçlu herkesin düşüncesi farklı

Neye göre puan verecekler? Haksızlıklar iyice artacak.

En iyi yöntem test usulüdür bunun ötesi yok yani.
  • O da bize vursun gelen geçen vuruyor zaten. 3 sene SBS olduk önce o vurdu 2015 te değişsin YGS açık uçlu olsun o da vursun. Onlar eğitim sistemini iyi hale getirmeye uğraşıyorlar diye biz kobay olalım.

• Bu açık uçlu sınav 2014 de uygulanacak mı ?
  • yazıdan okuduğum kadaıyla bir yerde denencekmiş eğer olumlu olursa 2014 olabilirmiş ama umarım olmaz şayet bu deneme iyi olur kobay biz olmayız :)
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acuuca -- 13 Kasım 2014; 0:35:38 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.