Şimdi Ara

Yetkili servis mi? Özel servis mi? Tercih Etmeliyim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
26.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2006 model aracım hâlâ yetkili servise gidiyor. Özel servis neyse de sanayiye ölüm kalım meselesi olmadan sokmam aracı.



    Değişen bir parçada bir kaç kez sorun yaşadım, hiç ikiletmeden hemen garantiden değiştirdiler. Sanayide çoğu usta uğraştırır.



    Derseniz ki zaten o parçayı 2 kat fiyata takıyorlar değişmeleri normal. O da doğru. Benim içim rahat oluyor yetkili servis bakımlarında. Bazı parça değişimlerinde indirim de alıyorsunuz hep aynı servisten hizmet alırsanız.



    Geçende uzun yola çıkmadan bir ampül patlamıştı, dedim diğer taraftaki de değişsin. Açılınca sinyallerden birinin de karardığı görüldü. Plaka lambası aydınlatmasının da teki arızalanmış. Hepsi değişti ve ücret almadılar. Çoğu yabancı elektrikçi 10 TL'den aşağı değiştirmiyor tekini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gideceğin özel servis iyi iş yapıyorsa zaten anlarsın, garantisi yoksa özel servis denenebilir aradaki fiyat farkı benim için anlamlı değil diyorsan yetkili servise git kafan rahat olsun da onlarda güven vermiyor ki seni kazıklama aracı olarak mı müşteri memnuniyeti mi olarak görüyorlar belli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti devam ederken yetkili servise git. Belki 200 lira fazla vereceksin ama bir sıkıntı olursa kimse sana biz bundan sorumlu değiliz diyemez. Özel servise gidince araç garantiden çıkmış sayılacak. Bunu neredeyse her firma yapıyor.
  • mfeker89 kullanıcısına yanıt
    Ford için tavsiyen var mı kardeşim vköprü deyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas Orka Yetkili servisten randevu aldım. 1 hafta full dolu olduklarını söylediler. Gurbetçilerin gelmesi işleri sıkıştırmış. Anlamadığım gurbetçiler neden bakımını Türkiye'de yaptırıyor. Onlara göre de Türkiye'deki yetkili servisler mi ucuz.
  • Zaten yeni arabayı, bir şey olursa bedava yaptırırım mantığıyla fahiş fiyata yetkili servise götürmek obsesyondan başka bir şey değil.



    Ne yağ kullandıkları bile belli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servis mi? Özel servis mi? Tercih Etmeliyim!

    Yetkili servisin uygulayacağı bakım hizmetleri ve bedelleri bunlar. Bu fiyatlara ne diyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uhuvvet -- 27 Temmuz 2017; 12:6:22 >
  • uhuvvet U kullanıcısına yanıt
    Garantinin devamıiçin yetkili servise gidin. Aracınız sorunları bilinen şanzımana sahip, bu yüzden 250-300tl fazla vermemek için uğraşmayın. Garanti dışına çıkarsa ve sorun olur ise; daha fazla ödeyip sıkıntıya girersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uhuvvet U kullanıcısına yanıt
    Görüldüğü üzere ve bilindiği üzere yetkili servis fiyatları bu şekilde, fakat motor yağ kalemi fahiş değil bildiğin dolandırıcılık neredeyse. 4 litre full sentetik en yüksek teknoloji yağ olsun olsun 150 TL olur, %100 farktan bile fazla yazıktır günahtır yanlışklık yapıldığını düşünüyorum bu kalemde. Ayrıca işçilik tüm markaların yetkili servislerinde bu civarda ama dışarda (sanayide) şu parçaların değişimine en fazla 50-60 verirsin, özel serviste 100 civarı para alır. Dediğim gibi yetkili servis de olsa anormal kalem olarak yağ direk sırıtıyor 4 litre sentetik yağ 260-270 TL mi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 27 Temmuz 2017; 14:4:15 >
  • myz1453 kullanıcısına yanıt
    Başkan yine gülsan sanayide tanidik. Bizim kayinpederin yiğeni. Fordçu harun dükkanın ismi. Sahibi harun usta. Kefilim yardimci olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    Zaten yağı varille alıyorlar öyle castrol falanda degil. Faturada yazıyor fıçı diye 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    Özel servise giderek muhtemelen patlayacağı dsg için 8000 TL masraf çıkarttıklarında konu sahibi arkadaşa masrafta destek olursun inşallah.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servis mi? Özel servis mi? Tercih Etmeliyim!



    Getirdik bakalım. Yanlız yağ neden pahalı dediğimde bana verilen cevap komedi, bizdeki yağlar piyasada satılmıyor, kodları farklı dedi. Yol yorgunluğuyla uzatmak istemedim. Kuru kuru olmaz, yağ önemli tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki aracım poloydu garanti bitene kadar servise yaptırmıştım bakımı daha sonra dışarıdan orjinal parça alıp sanayide ustama taktırıyodum ortalama yağ + filtreler 350 tl ye geliyordu bana sorarsanız dışarıda yaptırın emin olun serviste aynı işlemi yapıyor , tabi orjinal parça kullanmaya dikkat edin.
  • Garanti bitene kadar yetkili servis sonra özel servis ancak araç dsg olunca iyi niyet garantisi adına yetkili servise devam edebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.