Şimdi Ara

Yetişkinlikte arkadaş edinmenin zor olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitedeyim 4 senedir arkadas edinmek vs inanilmaz zor. Lisede merhaba dediginle kanka oluyon. Gecmisten gelen bir cevreniz yoksa zor yani. İş hayatında zaten imkansız. Kimse kimseye guvenmiyor. Herkes kapali kutu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş edinmek istiyorsan yani isteyen taraf sen olduğun için ilk adımı atman gerekiyor. Mesela yeni bir şehirde başladıysan (ki ben defalarca başladım) ilk aylarda bir anda memleketindeki gibi geniş bir çevreye ulaşmayı bekleme. ilk 5 6 ay şehri öğrenip anlıyorsun çevreni anlamdırıyorsun. Sonra mahalle esnafı markette rafa mal dizen her gün ekmek aldığın çocuklarla tanışıyorsun, sürekli gittiğin kafe kahve sahibi ile tanışıyorsun sonra onlar seni arkadaşşlarıyla tanıştırıyor. Yani insanlarla tanışmanın birinci yolu birileri ile tanışmak. Halka kendiliğinden genişlemez. Bide tanıştığın herkes ile büyük bir dostluk kurmayı bekleme. Bazı insanlarla sadece arkadaş olursun ve bu arkadaşların arasından bazıları ile dost olursun. Buda bir elin parmaklarını geçmez. Ama arkadaşlık iyidir sosyallik dopamindir. Kahve halı saha kütüphane.

Bide ünide nasıl insanlarla tanışamıyorsun lo? Ben ünide dolmuşta kaç defa hem erkeklerle hem kızlarla tanıştım. Sen ne durumdaysan diger herkeste aynı durumda. Onlarda başka şehirden geldi onlarında senin gibi geniş bir sosyal çevreleri yok. Bu yüzden biri tanışmak istediğinde onlarda en az senin kadar istekli oluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.