Şimdi Ara

yetersiz disk alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar benim c 20 gb cıvarında yeni alan ekleyeceğim ama şimdilik bana yetiyor

soru şu? çıktı almak istiyorum ama bellek yetersiz yazısı çıkıyor

birçok program sildim hala 19,5 gb dolu gözüküyor

sebebi nedir?

• Virus yada spy olabilir.Veya sistem geri yükleme muhabbeti.Sistem geri yüklemeyi devreden çıkar.Antivirus ve spyware ile sistemi tarat.Temp ve temporary internet files klasörlerini temizle.Baştan başlat.Sistem geri yükelemyi tekrar devreye sok.Düzelecektir.
  • yetersiz disk alanı demıssın ama yetersız bellek sorunum war yasmıssın sana tavsiyem ramlerını bi kontrol et derım arkada bişiy calısıyor olabilir ram kastırıyor virus yemıs yeme olasılıgn yuksek geri al derim ama sana tavsıyem format ı göm aynı hatayı alırsan ramlerınde sorun olabilir ama konuyu anlamadım yetersız bellek ıse ram yetersız dısk alanı ıse hdd de sorun bad sector olabilir 20gb yasmıssın hdd de sorun olma olasılıg yuksek tıkırtı gelıomu hddden gelıyosa hdd den sorunludur dedıgım gıbı buyuk ıhtımalle virus wardır kaspersky ı kur virus defınıton updatenınde yap tarat senı kurtarabilir(kaspel kader :D ) o da olmuyosa format at olmazzsa ramını deıs derim yada arttır tamolarak bilgi veririsin yardımcı olaiblirim..
  • evet bir ara sistemi geri yüklemiştim

ondan mı acaba?

ama program ekle kaldırda başka bişey gözükmüyor?
  • ..........
  • Eski bir konu ama benim başıma da geldi az evvel çözdüm ben çözümünü bulamamıştım ama arayana belki lazım olur.
    Şöyle yapıyoruz:Sistem geri yüklemeyi açıp kapatıyoruz veya kapatıp açıyoruz.
    Bende kapalı olduğu halde geri yükleme klasörü olduğunu zannettiğim system volume information klasörü dolmuş. Onuda başka bir proglamla defrag yaparken fark ettim çünkü bu klasöre erişim iznimin olmadığını söylüyor bilgisayarım ve daha önce girmeye çalıştığım giremediğim ama boyutu sıfır yazan bunları yaparkende şühelendiğim klasördür bu klasör.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandex Disk depolama alanı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.