suriyeden ne farkımız kaldı aceba şuan halk tabanında oylarıda %25 falan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 27 Nisan 2025; 17:24:32 > |
yeterli cezaevi olsa akp li olmayan herkesi içeri atacaklar

-
-
Öyle birşey ütopik, ama olsa, ülke biter, o hülooo diyenlerin hepsi açlıktan sürünür. Laa adamlar bir boykotta şirazesi kaydı. 3 gün destek için espressolab a gittiler, cepleri boşaldı
-
2017 referandumunda rejim değişikliğine evet verirken düşünecektin.
-
Çekici kız sayısında %90a varan düşüşler olurken erkek tarafında hiçbir şey değişmez. Chpliler ne üreten(mavi yaka) kesim ne patron alayı özel sektörde beyaz yakalı yeri ertesi gün doldurulacak zaten şimdi otomasyona geçilip kurtulunmaya çalışan kesim. Akpliler ya bakanlıkta memur olup yan gelir yatar, ya odtü itüden çıkar savunma sanayiinde çalışır, ya okumaz zengin patron olur. Chpliler ise metrobüse binip akpli patronunu zengin etmeye gider. Böyle bir dram olmasına rağmen tam tersinin söylenme sebebi kafanın 20 sene öncesinde kalması. Tanıdığın en genç akpli 95liyse hala chplileri yüzü batıya dönük aydın bilim insanı akplileri kapıcı ve temizlikçi sanırsın. Hem adamlar 20 senedir çalıyor liyakatsizlik yapıyor birbirini kayırıyor diyorsun hem de çocuklarını eğitimsiz cahil hizmetçi kapıcı bırakacaklarını sanıyorsun. Ulan chpli çocuk üniversite okumuş ya markette mal atıyor, ya gişede para sayıyor, ya cafede kahve dolduruyor akpli patronu bunlara oturmayı bile yasaklıyor ne batısı ne aydınlığı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende ondan korkuyorum
-
Buna gerek yok bu gidisle yakinda tum ulkeyi acikhava hapishanesine cevirecekler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ekonomik anlamda ülkeyi hapse çevirdiler zaten tl cips parası oldu ak partililer sayesinde tabi onlara oy verenleri suçluyorum ben siyasileri suçlamıyorum
adamlar batırsada oy alıyo demekki başarılılar
-
Olmaz öyle şey. Bir kere akpli olmayanları atarlarsa ülke nasıl yürüyecek? Ortalama iq ne hale gelecek? Kime nasıl torpil yapacaksın hepsi senden olunca? Kim çalışıp üretim yapacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cezaevindeyiz zaten ekonomik olarak bana göre akp bu kadar iktidarda kalmamalıydı sadece sırf oy aldı diye ülke yönetilmemeli
-
Sadece 300 bin kişi kapasiteli cezaevi var.
Vatan hainleri için bu kapasite yetersiz maalesef.
Derhal idam gelmeli.
-
Dediler, tuvalet terliği olsa da oy veririm diyenler.
-
Şimdi suçlu olanlar, tutuklu olanlar içeride.
Olası chp iktidarında muhafazakar kesimin hepsi içeride.
Halen bunların demokrasi, adalet laflarına inananlar var.
-
Hiç akpli tanıdığım biri olmadı, olamaz zaten. Gençliğe hitabedeki düşman akp
-
Osmanlı Külliyesi TVyoutube
İBB Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı, aylık gelirini açıkladıhttps://www.youtube.com/shorts/WESS_zTl5aE?si=5fOlZZgGNHjd63K8
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Müslümanlar? Müslüman derken, Amerikan uşağı, rantçı, tecavüzcü, oğlancı, hırsız, katil, hak yiyen, haram yiyen sahtekarlardan mı söz ediyorsun? Çünkü biz AKP sayesinde müslümanları böyle tanıdık.
Ülkeyi başkalarına bırakmayın tabi. Yoksa bu yaptıklarınızdan dolayı tutuklanır, hapis yatarsınız. İfadeden sonra karakolun arka kapısından çııkmaya alıştınız herhalde.
-
Bu dediklerinizin hepsini belediyelerinizde görüyoruz. Genel merkezde kadınları dövdüğünüz taciz ettiğiniz görüntüleriniz, tecavüz davalarının orda, rant için en basit iett bakım için otobüsleri bizzat üreten firmayı devredışı bırakıp zengin ettiğiniz adamlarınız orda, diplomanızı haber yaptıktan sonra ölen gazeteci orda, dükkanına el koymak istediğiniz esnaflar orda. Yani ne olmadığınızı söylüyorsanız aslında hepsi sizsiniz.
Sizi içerde tutacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Espirimi yaptın gerçek düşuncense doktora görün :)
Öyle birşey ütopik, ama olsa, ülke biter, o hülooo diyenlerin hepsi açlıktan sürünür. Laa adamlar bir boykotta şirazesi kaydı. 3 gün destek için espressolab a gittiler, cepleri boşaldı |
2017 referandumunda rejim değişikliğine evet verirken düşünecektin. |
Dediler, tuvalet terliği olsa da oy veririm diyenler. |
akplilerin odtü, itü'ye girecek zekası olduğunu düşünmeniz komik. |
Ülkenin yarısı ne için referandum yapıldığını bile bilmiyordu emin olun
|
Benzer içerikler
- memur maaşlarının ödenmediği dönem
- miele boykot mu
- yusuf tekin'in eşi ne iş yapıyor
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- iran'da araba fiyatları 2025
- fiat 600 fiyat
- mobil veri açılmıyor
- n11 satıldı mı
- taklamakan çölü
- togg ortakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X