Bildirim
Yeterli alan yok hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ext2 yada ext3 alanını oluştur ben recovery moddan oluşturdum da şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.internetten arastır bütün uygulamaları oyunları hatta google play ve google maps gibi telefonla yüklü gelen şeyleri bile içine atabilirsin ben gio kullanırken 10mb doluydu telefonun belleğinde hepsi hafıza kartındaydı. _____________________________ I'm a start up a rioting, try to stop it or silence it. -
Arkadaşım biraz daha kolay anlatırmısın fazla anlayamadımda..
_____________________________ -
marketten mi indirmeye calisiyorsun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bogazici University Computer Engineering Department '18 -
Evet Google.Play den _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: xennyavuz02
Evet Google.Play den
marketteki bazi uygulamalsrda o sorun olabiliyor. mesela benim tel de ace, rootlu ve ext4 hafiza yarattim, ona ragmen parking3d diye bir oyunda hafiza yok uyarisi verdi, uygulama sanirim sd karta yuklenmeyi desteklemiyormus simdilik, direk tel hafizasina yuklenmeye calisinca da yetmiyor. bence dedigin oyunun apk sini bul internetten , oyle yuklemeyi dene.
ama en rahati rootlu telefon, arada cikan iki uc sorun haricinde hafiza sorunundan eser yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bogazici University Computer Engineering Department '18 -
Root nedir dostum :D her yerde duyuyorumda.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler