Şimdi Ara

Yeter Artık Turkcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 sene önce turkcell'den orta paket tarifesinde aylık 147 tl ödemeli bir iphone 3g alma hatasında bulundum. 18 aylık sözleşmeyle aldığım cihazın son 3 faturasını maddi zorluklar ile ödemekte zorlanınca ve iki fatura üst üste binince turkcell sözleşmeyi iptal ettiğini ve geri kalan 3 aylık fatura bedeli olan 450 tl yi nakit yatırmam gerektiğini söyledi. ''O kadar nakitim olsa zaten faturamı öderim bunu bana taksitlendirin'' dediğimde 450 tl lik borcu aylık 225 tl ödeme ile 675 lira yaptılar!!!

    ''Bir kere düştük ocaklarına'' diyerekten mecburen kabul ettim. Ama Turkcell doymamış olacak ki kampanyamı iptal ettiği yanılmıyorsam şubat ayı faturamı hem iptal ettikleri iphone kamanyasına eklediler, hem de ayriyeten 147 tl olaraktan kullanım faturası olarak iki kere bildirdiler. bütün itirazlarıma ve müşteri temsilcisinin yanlışlığı kabul etmesine rağmen değişen birşey olmadı ve şubat ayı faturamı benden iki sefer tahsil ettiler.

    ''çekmiyor'' hurafesinden korkup numaramı taşımak yerine alo 120 tarifesine geçip diğer operatörlerde her yöne 400 dakika konuşabildiğim fiyata 120 dk konuşmaya razı olup hattımı kullanmaya devam ettim . son iki ayda mesajlaşma paketlerinin dandikliği yüzünden 120 lira mesajlara ekstra para ödedim. daha da yetmemiş olacak ki turkcell her faturada ayrı bir olay çıkarıyordu.

    Sonunda borç harç bitti, mesaj olayınıda aldığım ekstra hat ile çözdüm ''daha başıma ne gelecek ki?'' diye kendi kendime düşünürken bu ay faturama ekstra 12 lira eklendiğini gördüm. Sebep olarak ise hala bana 2 önce bitirdiğim iphone kampyası olduğunu söylediler. ''Yahu siz bunu zaten bütün borcunu toplayıp taksitlendirip ödetmenizdimi?'' diye sorduğumda ''bu ayrı bir gecikme bedeli, taksit bittikten sonraki ilk faturanzıa yansır.'' dediler ki borcumu bitireli 2 ay olmuş!!! sonuçta yaptığımı 20 dakikalık görüşme boyunca ''yapabileceğim birşey yok'' tan öteye geçemedik.

    Zaten turkcell'e yapacağınız bütün itirazlar haklı olsanız dahi ''yapacak birşeyimiz yok'' bahanesiyle kabul edilmiyor. 8 yıldır turkcell kullanıyor ve toz kondurmuyordum ama belli ki kendileri artık en azından beni müşteri değil bir para kasası olarak görüyorlar.

    Bu akşam diğer mobil operatörlerin sitlerini gezip kendime uygun bir tarife seçtim kendime, yarın ilk işim gidip hattımın borcunu ödeyip numaramı taşımak olacak.

    Amacım şirketi kötülemek yada karalamak değildir, bunların tamamı başımdan geçmiş olaylardır, ister okuyun ibret alın, ister kendi bildiğiniz yoldan gidin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • geçmiş olsun.
  • dsngry yorum bekliyoruz

    Bu arada platinium tüketici mahkemesine gidersen iade ederler. Cezai bedeli ödediğin için ıphone taksitlerini alamazlar bir daha
  • Geçmiş olsun.
  • ilk mesajda sadece firmaya hakaret mesajları olan bölümler değiştirilmiştir bilginize
  • Ağına düşmeyecen bunların, yakaladım mı öperler. Nedense bu konularda Vodafone daha insaflı daha babacan bir operatör gibi geliyor bana. Hiç bu tarz bir şey yaşamadım aslında ama ne bileyim. Geçmiş olsun diyelim.
  • Gecmis olsun.
  • Turkiyenin turkcelli bu öptümü bırakmaz..Herkese uygun bir Vodafone cep avantaj tarifesi ,sms paketi ve cepnet internet paketi vardır seç birini içindeki cini biran önce çıkar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobifone

    dsngry yorum bekliyoruz

    Bu arada platinium tüketici mahkemesine gidersen iade ederler. Cezai bedeli ödediğin için ıphone taksitlerini alamazlar bir daha


    Şahsın kendi ödeme gücü için bir yorum yapamam fakat bunların olabileceği zaten Taahhütnamede de yazıyor internet sitesinde de yazıyor, imza atılan belgeler daha dikkatli incelense bu kadar sorun olmaz ;

    Turkcell'de;
    Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen aykırı davranılması ve/veya faturaların ödenmemesi, kampanya iptali, hattın iptali, devri ve hattınızı devretmeniz/başka bir operatötr taşıma, tarife değişikliği durumlarında cayma bedeli yansır. Söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken kalan vergiler dahil taksit tutarları toplamı cezai şart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır.

    Vodafone'da;
    ■Abonenin kampanyadan çıkması durumunda cezai şart tutarı “kalan ay sayısı x aylık toplam taahhüt tutarı olarak” hesaplanacaktır.
    ■Aboneler kampanya süresince seçtikleri paketi değiştiremezler.

    Özetle her iki operatör de de bırakın iptal ya da ödeme gecikmesini, tarife bile değişitirseniz yandınız, kullanıcı açısından kötü bir durum ama GİZLİ SAKLI DEĞİL.

    yani Sevimlican sadece Turkcell'in öpmesi değil yani bu, pes be arkadaş bunu bile kırmızı lacivert yarışına çevirdin ya hemen maşallah, iyi bir anlaşman var vodafone ile belli.




  • Kobifone, ödemekte zorlandım iki fatura üst üste geldi demiş arkadaş değil mi? Okumakda anlamak da zorluk mu çekiyorsunuz arkadaşım? Her iki operatörde de tek bir ay bile gecikme olursa SÖZLEŞME İPTAL EDİLİR kalan tutar yansıtılır vergileri ise "bittiği dönemden sonra" yansıtılır, algıda zayıflık var galiba.
    Ben bu adildir demiyorum sadece SİSTEM bu diyorum, özetle İMZA ATTIĞINIZ KAĞITLARI OKUYUNUZ...
  • Geçmiş Olsun.
  • geçmiş olsun.
  • Sadece 12 yıllık iyi bir telsim vodafone müşterisiyim o kadar..kimse ile bir anlaşmam yok..12 yıldır 542 li hattımla neredeyse hiç sorun yaşamadım...hattımı sevmem için yeterde artar..
  • geçmiş olsun.Turkcell'e geçmeyi düşünüyordum hatta dün gece kampanyalarına şöyle bir baktım ama sizin mesajınızı okuyunca vazgeçtim tamamen aklımdan çıkardım.

    Avea'dayım o kadar işlem - tarife - kapmanyalarını kullandığım halde sorun yaşamadım.Taksitleri aksattığın zaman sözleşmeyi uygulayabilir fakat borç bittikten sonra hala para kesmek ne demek ya? Milleti aptal yerine koyuyorlar sanırım. Küçük meblağları önemsemeyip ödüyoruz ama asıl buralardan para kazanıyorlar. Yazık.
  • Gücünüzün yeteceğine kanaat getiremiyorsanız bu kadar pahalı telefon almanın mantığı var mı? Neyse, geçmiş olsun.. Umarım artık daha dikkatli davranırsınız sözleşme imzalarken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.