Şimdi Ara

yeter artık cidden yeter tff sabır zorlamayı geçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir de şu var. Geçen hafta direkt kırmızı görüp hakeme hakaret eden insan, araya dandik bir kupa maçı girdiği için hiç ceza yememiş gibi bu hafta kaldığı yerden devam ediyor. Sen böyle adaletsiz kararlar verdiğin sürece, bu adam hakeme parmakta sallar, boğazda keser, rakip takım kulübesine ve teknik direktörüne küfür de eder, ırkçılıkta yapar. Ondan sonra Beyaz tv de Sinan ve Ertem, şeker gibi çocuk, dışarıda çok iyi bir insan lütfen çocuğun üstüne gitmeyin diye eleştirenlere kızıp mevzuyu değiştirir. Ne güzel bir ülke helal olsun bizlere.
  • Eylem yapanlar terörist diye bişey yazanı gordum diyecek bişey bulamıyorum.

    Hakkını aramak için yaptığın insan haklarına saygı göstererek isyanını dile getirmek teroristlik DEĞİLDİR!Anayasada da yazan bir HAKTIR!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Ne yapmamızı istiyorsunuz onu da anlamıyorum.

    Emre volkan bekir selçuk gibi tipleri ben de istemiyorum takımda. Ama bunu istemediğimizi stadda söyleyince fişlenip stada alınmıyoruz, hatta üzerimize madde atılıyor.

    Kulüp içinde bir güruh var. resmen parayla tribün tutmuş. Aziz Yıldırım ve yalaklarına bir şey denmemesi için çalışıyor.
    Forumda da var böyle tipler.
  • Şikenin cezasinin verilmediği bir ligi hala izleyen mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayberk.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    O zaman şöyle demek gerekiyor,

    Eylem yapıyoruz ama etkili olmuyor. Zira yakıp yıkmadan millet anlamıyor.


    Bütün Fenerbahçeliler eylem yapınca araç yakıyormuş gibi söylemişsiniz. Kaldı ki Adalet İçin Fener Yak yürüyüşünü herkes biliyordur. Öyle bir eylem yapıp en azından sesinizi duyurabilirsiniz. Veya farklı protesto yöntemleri var. her "eylem yapın" diyene " arabamı yakalım" diye cevap verecek olursak bizde size " dozer mi çalalım? adam mı bıçaklayalım?" diye sorabiliriz. Haksız mıyım?

    Dostum ilk mesajı tekrar okursan arkadaş biz sokağa çıkıp az mı biber gazı yedik dedi. Sokakta normal yürüyen bir insan biber gazı yiyebilir mi? Yakıp yikmaktan zarar vermekten bahsediyor ki gazlı müdahale olsun. Ben ona göre cevap verdim yoksa millet toplanmış FB bayrağı açmış kimseye zarar vermeden yürümüş bunda bi problem yok.

    Evet yer ben yedim şahsen denizli de.




  • Pektemek'in cezasının 1 maçlık kısmını da 1 sene ertelemişler. TFF şov yapmaya devam ediyor. Emre'nin cezasını o kadar az tutarsan diğerlerini de böyle değiştirmek zorunda kalmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.