Şimdi Ara

yeter artik aglma, dilenme 6alatasaray !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adanlar yuzsuz abi aglaya aglaya dilene dilene beles arsalar statlar sahibi oluyolar !!! bu ne bicim istirya bugun basbakanla gorusup yeni bi arsanin peskes cekilmesini teklif etmisler !! adamlara olimpiyat stadi verildi yetmedi bide yuzsuzler beles arsa istiyolar hemde baya degerli bi arsa !! bu ne istir arkadas adamalar paralari yediler simdi ac kaldilar kurban derilerini kopluolar dewletten yardim istiyolar FB de stat yapicam die .. yirtio daha stadn yanidaki .. liseyi alamadik bide onun yerine super lux 3 lise yapmayi ketlif ettik daha haber yok!!! bu isler nereye kadar gidicek bakalim, aglamakla zirlamak birseylere sahip olmak guzelde sonra acisi cikar onlarin !!!...



  • bıraksak devletin tapusunu da alacaklar [akum]
  • zamanninda dewlet nasil manda olurun egitimini okulunda aldilar ama Allah yşne yuzumuze guldu, bakalim bu aglamalar dilenmeler neolcak !!!..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Heinrich Kemmler</i>
    <br />zamanninda dewlet nasil manda olurun egitimini okulunda aldilar ama Allah yşne yuzumuze guldu, bakalim bu aglamalar dilenmeler neolcak !!!..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Allah yuzunuze ne zaman guldu? anlamadim?
    GS 6.oldu diyemi guldu? yauw siz ne cabuk gecen seneyi unuttunuz ya.

    size tabiiki lise vermezler! siz basiniza bile kokainci herifi getiriyorsunuz kim bilir lisede neler ogretirsiniz?

    GalataSaray Universitesi Dunya capinda taninmis bir okuldur, Avrupa da encok taninan turk takimi da GalataSaray'dir. Biz Devletten bir sey istiyorsak yuzumuz varda istiyoruz. oyle sampiyonlar liginde 0 puan cekip te ulkemize kotu tanitim yapmiyoruz.

    <font size='5'><font color='red'>BIZ BU MEMLEKETE KAZANMAYI OGRETTIK, BIZ BU MEMLEKETE EZIK OLMADIGIMIZI HATIRLATTIK, BIZ SIZE HAYALLERIN GERCEKLESEBILECEGINI GOSTERDIK! </font id='red'></font id='size5'>

    Simdi kalkmis, buyumus laf ediyorsunuz...
    Ayip ayip!

    BIZ SIMDIYE KADAR USTLENDIGIMIZ GOREVLERI HAKKIYLA YERINE GETIRMISIZDIR, OLIMPIYAT STADINA SAHIP CIKIP SAMPIYONLAR LIGI FINALI OYNAMASINA NEDEN OLMUSUZDUR! YINE AVRUPA BIR REKLAMA NEDEN OLMUSUZDUR.

    BIZ BU MEMLEKETE DISARAYA ACILABILCEGIMIZI GOSTERDIK,CESARETLENDIRDIK!

    Basketball avrupa sampiyonlugu
    eurovision
    formula 1
    siyasi ve politik bircok toplantiya evsahipligi
    universiteler arasi olimpiyatlar 2005de izmirde

    yukarda saydigim ve daha sayabilcegim bir cok seye biz inandirdik, biz attik ilk adimi.
    Ama biz sizin gibi cok konusmayi cok sevmeyiz, sadece bize laf atildiginda cevabimizi bir guzel veriririz.
    Sonradan gormusler sizi...




  • Zaten Fener'i de GS şampiyon yaptı arkadaşlar adamlara fazla yüklenmeyin
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by aardvark</i>
    <br />Zaten Fener'i de GS şampiyon yaptı arkadaşlar adamlara fazla yüklenmeyin
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    feneri biz sampiyon yapmadik. Lucescu kimin sampiyon yaptigini acikladi, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...

    <font color='red'>Kiskirtmaktan baska bir cevabiniz yok dimi [afro]</font id='red'>


    Bence verebileceginiz tek cevap bu:
    Sampiyonlar ligi on elemesinde elenen tek bir turk takimi var arkadaslar!

    <b>muhaaaaaa eheuuuuuuu

    </b>




  • yav madem cevap istiyosunuz verelim.

    lise olayı: Fenerbahçe stadın yanındaki Kenan Evren lisesini yıkıp yerine 3 lise yaptıracak, Kenan Evren Lisesi yerine de alışveriş merkezi falan olacak.

    GS üniversitesi ile stad projesinin ne alakası var anlamadım? BÜ de devletten stad için yer istese ona da ver verilsin diyosanız başka.

    Devletten birşey istiyorlarsa yüzleri varmış: Heralde UEFA kupasından bahsediyorsun. Benim bildiğim kadarıyla her UEFA kupası alan takım devletten stad istemiyor. Bakalım Valencia stad isteyecek mi? Batı tarzında düşünmek, hareket etmek(Avrupalı olmak demiyorum, çünkü hiçbir Alman, İngiliz, Fransız ben Avrupalıyım demez, milliyetini söyler, ama biz de bazı arkadaşlar çok hoşlanırlar Avrupalı olmaktan) devletten para istemekle olmuyor; kendi kaynaklarını yaratarak oluyor.

    Olimpiyat stadı'na TR'yi tanıtmak için mi stad yokluğunda bedava 200 milyon $lık stad bulduğunuz için mi gittiğinizi herkes biliyor. Madem tanıtıma bu kadar meraklısınız bu sene de orada kalın.

    eurovision, formula1 de sizin sayenizde düzenleniyor demek Bi de olimpiyatlara el atsanız

    Lucescu madem o kadar başarılı onu TD yapın belki seneye 5. falan olursunuz.




  • GS'lı yöneticiler kendi yönetsel basiretsizliklerini ve yanlış kararlar sonucu bütçede meydana gelen finansal çöküşü demagoji yaparak devlet yardımını alma yoluyla örtmeye çalışıyor. Olayın özü budur. Benim anlamadığım şey, Ali Lukunku gibi bir sürü gereksiz adama paraları savuran yönetimin zorda kalınca neden devletten yardım istediği. Basketbolda Koraç kupasını almış, Euro ligde final four oynamış, Avrupa'da Türkiye'yi defalarca temsil etmiş Efes Pilsen devletten bugüne dek ne kadar yardım almış?
  • Galatasaray’ın bir türlü elinden çıkaramadığı Kongo asıllı Fransız futbolcu Lukunku, "Yılda 800 bin Euro alıyorum. Oynatsalar da, oynatmasalar da bu rakamı bir yıl daha alacağım. Böyle bir parayı nereden bulurum" diye konuştu..

    Transfer komitesi, Lukunku ile bir kaç görüşme yaptı. Ama Kongo asıllı Fransız futbolcuyu ikna edemedi. Lukunku ise halinden memnun, "Ben yılda 800 bin Euro alıyorum.

    Ödesinler gideyim

    Oynatsalar da, oynatmasalar da bu rakamı bir yıl daha alacağım. Böyle bir parayı nereden bulurum ben. Enayi miyim, gideyim. Galatasaray’dan ayrılmak istemiyorum. Eğer onlar beni göndermek istiyorlarsa öderler paramı giderim" diyor.

    G.Saray yönetimi ise sıkıntılı. Değil takıma girmeyi, Türkiye’de bile yaşamayan bir oyuncuyu ne yapacağını kara kara düşünüyor.

    Kaynak: Hürriyet

    -----------------------

    İşte bu şekilde parayı çarçur eden GS yönetimi bu bütçe ile stad değil ancak stad maketi yapabileceğini anladı; şimdi bedavadan stad için çaba gösteriyorlar. Alemin tek kurnazı onlar ya, zaten 50 milyon $ hüplettiler ama yetmedi.




  • semise haklı şampiyonlar ligi ülke tanıtımı için bulunmaz bir fırsat ve gs bunu iyi yaptı. fb yapsaydı ona da hak verirdik ama süper kupa ve uefa kupası gs lilerin herhangi bir fb liyi şaak diye susturması adına büyük koz. birdahaki sene fb de yapsın birşeyler de bir Beşiktaşlı olarak ülkemin tanıtımında ne kadar katkısı veya zararı var görelim!
  • Klasik fenerli sataşmaları işte gs a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.