Şimdi Ara

Yeter artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar her gördüğüm yerde "şey" i birleşik yazıyorlar.Sürekli uyarıyorum.Ama yeter artık adamlar seçim arabasında bile "Herşey" yazıyor.E artık buna ne diyebiliriz ki!http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/ bu site gibi bir site açsak nasıl olur?

• Yürü be .
  • Gerçekten forumdaki üyelerin yazım kurallarına dikkat etmemelerine sinir oluyorum.
  • Ya tamam forumlarda çok özen göstermemeyi az da olsa anlayabiliyorum.Ama adam kocaman yazı asmış: " Bitiriyoruz! Herşey 20 tl " Bir parti arabasına "Birşey " yazıyor.Olmamalı bunlar bence.
  • ya şikayet etmeden uyarmaya devam et,ya da uyarmaktan vazgeç.

ben de mesajlaştığım kişileri doğru düzgün yazmaları konusunda uyarmaktan bıktım.kız arkadaşımla bile kavgalar ettim bu yüzden.sürekli dahi anlamındaki de'yi falan bitişik yazıyordu,artık kimseyle mesajlaşmıyorum bu yüzden. ya şikayet etmeyeceksin,ya da uyarmayacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkxxxx

Ya arkadaşlar her gördüğüm yerde "şey" i birleşik yazıyorlar.Sürekli uyarıyorum.Ama yeter artık adamlar seçim arabasında bile "Herşey" yazıyor.E artık buna ne diyebiliriz ki!http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/ bu site gibi bir site açsak nasıl olur?

"E artık buna ne diyebiliriz ki! " demişsiniz, burda da ünlem yerine soru işareti olması gerekiyor.
  • Sen star haber'i izlemişsin belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Codest

Sen star haber'i izlemişsin belli

Yok bugün haberleri izlemedim.Ne oldu ?

AcHy, biz yazım kurallarından bahsediyoruz noktalamadan değil!
  • tebrikler kardeşim,herşey türkçe için sonuçta
  • sinir olcak bisürü şey varken bula bula bunu mu buldun? özentiler var birsürü kafayı onlara tak ya da Türk CS serverindaki 30 kişiden 30 unun da Türk olup hepsinin nikinin ingilizce olmasına tak kafayı ne bileyim daha tehlikeli şeyler var
  • Vatana millete faydalı genç örneği
  • haberlerde söylüyolardı bütün gün boyunca bunu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

sinir olcak bisürü şey varken bula bula bunu mu buldun? özentiler var birsürü kafayı onlara tak ya da Türk CS serverindaki 30 kişiden 30 unun da Türk olup hepsinin nikinin ingilizce olmasına tak kafayı ne bileyim daha tehlikeli şeyler var

Benim gibi
    OtobüstekiEsrarengizAnanas/Muz/karpuz/CAcık V.s Koyan yokki

Yha yazanlara kafam girsin

• Ben de akbil doldurulan cihazda "fiş istiyormusunuz" yazmasından nefret ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orjinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

sinir olcak bisürü şey varken bula bula bunu mu buldun? özentiler var birsürü kafayı onlara tak ya da Türk CS serverindaki 30 kişiden 30 unun da Türk olup hepsinin nikinin ingilizce olmasına tak kafayı ne bileyim daha tehlikeli şeyler var

Benim gibi
    OtobüstekiEsrarengizAnanas/Muz/karpuz/CAcık V.s Koyan yokki

Yha yazanlara kafam girsin

sanada havuç

• quote:

Orjinalden alıntı: a|i

haberlerde söylüyolardı bütün gün boyunca bunu yaw

Cidden hiç haberlere bakmadım.Ama bu konuda bile hâlâ konuşması bozuk olanları kınıyorum!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.