Şimdi Ara

YEŞİL PASAPORT HAKKINDA HERŞEY (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
23
Favori
125.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 180 günde 90 gün kuralı yılbaşında sıfırlanıyor mu ?
  • Mükemmel uygulama ama gitmek istediğim ülkelere gitmek için bir 15 yıl beklemek istemiyorum ben ya :( keşke dereceyi biraz geri çekseler.
  • Sorun çözüldü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icais -- 1 Ocak 2017; 21:58:13 >
  • 6 ay içerisinde en fazla 3 ay kalabiliyoruz. Peki bir ülkede 3 ay kalıp başka bir ülkeye 3 aylığına kalabilir miyiz? Hiç TR'ye dönmeden? Olmaz gibi ama belki.
  • Merhaba. Ben aktarmalı yolculuk yapacağım. Saat 09.00'da uçağım Sabiha Gökçen'e iniyor. 11.30'da da İsviçre uçağına bineceğim. Bu 2 saatlik sürede sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa ilk bindiğim Gazipaşa-Alanya Havaalanında mı güvenlik soruşturmasına gireceğim? Ne sıkıntı yahu...
  • cat33 kullanıcısına yanıt
    Çıkışı Alanyadan yaparsanız biletiniz de hazırsa hiç uğraşmaz,inince direk dışhatlara gider oradanda uçağınıza gidersiniz.
    Yok Alanyadan İstanbula uçarsanız(iç hatlarda) sadece havaalanı girişi atlamış olursunuz. pasaport kontrol çıkış vs onları orada yaparsınız.
  • Proxy1 kullanıcısına yanıt
    Evet. Biletim Alanya-Gazipaşa'dan İstanbul aktarmalı İsviçre-Basel'e. İstanbul'a iner inmez dış hatlara geçeceğim. Güvenlik soruşturmasını Gazipaşa'da yaparlar herhalde. Sabiha Gökçen'de oyalanmak istemiyorum.
  • merhaba,

    bu pazar amerikaya gidecegim. ögrenciyim yesil pasaportum var, ama aynı zamanda staj yapıyorum. ik'dan ogrendiğim kadarıyla yarı zamanlı sigorta yatırıyorlar (yani haftada 3gun gidiyorum ayda 12 gun icin sigortam yatıyormus). cıkısta sorun yasar mıyım? ogrenci belgemi alsam iyi olur mu? cevap veren olursa cok sevinirim.
  • RoIF kullanıcısına yanıt
    Yil onemli degil emekli oldugunda derecesi 3,2,1 bunlardan birisi ise alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cat33 kullanıcısına yanıt
    Alanya-basel seklinde bileti aldiysaniz alanyadan pasaport kontrolunden gecerseniz cantanizi baselden alirsiniz(thy de boyle) alanya-istanbul ucaginiz gec kalsa dahi sizi beklemek zorundadir. Istanbulda ucus gorevlisinden birileri zaten sizin o ucakla gelecegini bildigi icin basel yolculari lutfeb buyrun diyerek sizi yonlendirecektir zaten.



    Alanya-istanbul istanbul-basel seklinde ayri ayri bileti aldiysaniz alanyada ic hatlardan ucmak zorunda kalirsiniz ve pasaport kontrolunu sabiba gokcende yaptirmak zorunda kalirsiniz. Ayrica Alanya-istanbul ucaginizda ki eikmede basel ucagi sizi beklemeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Hesabi yaparken shengen ulkesini 1 ulke olarak dusunmeniz yeterlidir. Ornegin ispanyaya 5 ocakta girdiniz pasaporta bu tarih basilir. Shengen ici 5 ulke gezdiniz ve 05 martta shengen ulkesi olmayan bir ulkeye giderke pasaportunuza cikis olarak 05 mart basilir. Yani 60 gun hesaptan dusulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 25 Ocak 2017; 0:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yesil pasaport sahibi yolcular ayrica kibris ve tiflise gidecek yolcular pasaport kontrolunden once guvenlik kontrolunden gecmek zorundalar.

    Yesil pasaport hak sahibi yolcular icin birliklerinde alacaklari yurt disina cikmasinda sakinca yoktur kagidi, pasaportunun resimli yuzunun fotokopisi ve ucus kartinin fotokopisini gorevli polise vermesi gerekmektedir.(sabiha gokcende guvenlik kontrol noktasinin karsisinda gs store de fotokopi hizmeti verilmektedir)



    Hak sahibi aile fertlerinden baska evraklar isteniyor o konu hakkinda bilgim yok maalesef. Baska sorusu olan varsa cevaplayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 25 Ocak 2017; 0:47:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yesil pasaportumun suresi 29 mart 2017'de bitiyor, fransaya gidebilir miyim?



    Son zamanlarda boyle bir durumda kalan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Biletimi Alanya-Basel ve Basel-Alanya şeklinde gidiş-dönüş tek seferde aldım. İnternet sitesinde İstanbul aktarmalı yazıyordu. O zaman güvenlik soruşturmasına Alanya'da gireceğim demektir. Teşekkürler. YEŞİL PASAPORT HAKKINDA HERŞEY
  • sevalem S kullanıcısına yanıt
    Fransa için vize başvuru sırasında pasaportlarda dikkat edilen bazı hususlar bulunmaktadır. Bunlar, pasaportta en az iki boş sayfa bulunması ve pasaportun vizenin sona eriş tarihinden itibaren en az üç ay süreyle geçerliliğe sahip olmasıdır.



    Dis islerinden alintidir bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cat33 kullanıcısına yanıt
    Hayirli yolculuklar olsun. Bu arada siz yesil pasaportlusunuz degilmi? Eger yesil pasaportlu iseniz alanyada yesil pasaport kontrol noktasinin olup olmadigini arastirin. Cunku sabiha gokcende pasaport kontrolunden once bazi evraklarla birlikti ayri bir noktaya basvurup biletinize guvenlik kontrolu yapailmistir damgasi vuruluyor. Daha sonra pasaport noktasina geciyorsunuz. Alanyasa yok ise bu islem sizi sabiha gokcene yonlendirebilirler. Gorevliye bi sorun bu hususu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 27 Ocak 2017; 15:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Yeşil pasaportum var. Daha yeni aldım. Öğretmenim. İnşaallah Alanya'da güvenlik kontrolü vardır. Çünkü Sabiha Gökçen kalabalık olursa uçağı kaçırırım korkusu oluşacak. Yurt dışına 10 gün önce giden bazı öğretmen arkadaşlarım oldu. Yakında dönecekler. Artık onlara soracağım prosedürü. Burada da paylaşırım. Teşekkür ederim.
  • Yeşil pasaport ile ingiltereye gideceğim martta, 430 euroya kadar yanında getirdiğin eşyaya gümrük muafiyeti tanınıyor şu an, tüm pasportlar için. Ben daha fazla eşya getirsem gümrüğe girermi, eskiden yeşil pasaport sahiplerine 15 kg ye kadar gümrüksüz geçiş hakkı gibi birşey vardı, halen geçerlimidir.



    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deae -- 6 Şubat 2017; 23:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deae kullanıcısına yanıt
    Yeşil pasaportla vizen yoksa ingiltereye gidemezsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İssiz Adam

    Yeşil pasaportla vizen yoksa ingiltereye gidemezsin

    Vizem var, soruma cevap verilirse çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.