Şimdi Ara

yesil kutu:(((((((((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nickim masturbasyoncu
    Server:Cypher
    lwl 59 master acmak istiyıorum ama bi tek lupus eksik diye 59 kalıyorum bulunca acacaktım
    ilk defa ft ye girip yesil kutuyu aldık bu sefere lupusu alıcam dedım
    ben de iyi bisi cıkar diye gittim kırdırdım BONE CRASH diye irenc bisi cıktı 67 atak tek el
    ya butun umudum gitti sinir oldum ya bu sefer lupusu alcaktım keske kırdırmasaydım yaa offf yaa
    pot alacak param zaten yok gibi bisi sinir oldum keske 120 ye felan satsaydım offfffffffffff offffffffffffffffffff tam bi salagım kırdırdım adamlara iron impact enıon bow cıkmıs bana cıkana bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicolas3031 -- 1 Temmuz 2007; 9:57:25 >

• koca serverde benim kadar kötü item cıkartan varmıdır?
  • boswer bu kadar çok üzülme :D
  • bende dun aksam kutu aldım kırmadım sabahda gırıp alırım dedım 2 sını beraber kırarım dedım demın bazı salak arkadaslar yuzunden spector a yattık bende gıttım kutuyu kırdım dun aksamdan olanı rogue shell cıktı o sınırle yakmaya gıttım +7 bastım oda para etmıyor ya gerci
  • ya nasıl üzülmüyüm ya hiç para kalmadı diom gb aalacak para zaten yok bırakcam bu oyunu yaaa off
  • üzüldüm kardes nasıl olsa sanal dünya salla gitsin banada priest chtin düşmütü
  • üzülme banada priest bone crasher çıktı sonra warrior impact sonra shell sonra cleaver sonra bone cleaver sonra enion bow :D ama crasher dan önce hanguk sword düşmüştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicolas3031

Arkadaşlar şimdi benim bir warıor var
    Nickim masturbasyoncu
    lwl 59 master acmak istiyıorum ama bi tek lupus eksik diye 59 kalıyorum bulunca acacaktım
    ben de iyi bisi cıkar diye gittim kırdırdım BONE CRASH diye irenc bisi cıktı 67 atak tek el
    ya butun umudum gitti sinir oldum ya bu sefer lupusu alcaktım keske kırdırmasaydım yaa offf yaa
    pot alacak param zaten yok gibi bisi sinir oldum keske 120 ye felan satsaydım offfffffffffff offffffffffffffffffff tam bi salagım kırdırdım adamlara iron impact enıon bow cıkmıs bana cıkana bak
    o nickinden dolayıdı NCS kullan adam akıllı nick koy

• quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

quote:

Nickim masturbasyoncu

nickim yuzunden ban olabilr mi
    ya benim ark koydu nicki yoksa sana char acmam dedi bende ok dedim:

• quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

quote:

Nickim masturbasyoncu

+1

• geçmiş olsun...eğer pot alıcak paran bile yoksa riske girmiycektin direk satıcaktın yav
  • Bana Bardish çıktı varmı böyle birşey middle class birde :/:/ High class çıkar sanıyordum. :(

Gene bir kez H.b çıkmıştı,onada şükür
  • ben 2 sefer kırdırdım 2sindede salamenderKorkma acarsın master..Hem cyberda master olsan ne yapabilcen millet +72-75 oLmuşş.Cyberda master acarak kendine zarar werme..
  • kutudan bone crasher çıktı die oyunu mu bırakcan
  • benim bi yeşil kutum bilde yoq sende yine varmış
  • $an$ Ona Enion Bow Cıktı Die $anada Cıkacak DeiL Ya..
  • +1 rogue chitin armor helmet çıkmıştı son kırdırdığımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

Bana Bardish çıktı varmı böyle birşey middle class birde :/:/ High class çıkar sanıyordum. :(

Gene bir kez H.b çıkmıştı,onada şükür

sadece high class item çıkmıyomu?
  • bana pod çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R2_KA -- 1 Temmuz 2007; 12:11:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.