Şimdi Ara

Yerli uçan araba Cezeri'nin prototipi görücüye çıktı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
17.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çinlilerin yaptığı tek kişilik dronedan daha ferah olmuş ona 300 bin dolar diyolardı buna ne kadar diyecekler bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Ya bırak yaaa hadi ATV a haber olsa anlarimda siz iyice kendinizi kaybetmissiniz yok bütün medya akp yönetiyormusta bilmemne bu kadar kör muhalefet olarak nefes alıp durmayın, internet varmış zaten gençlerin beynini o biçim yıkıyorlar bugün bu internet sayesinde gerçekleri ogrendiginizi sanıyorsunuz ama o interneti ABD İngiltere nin dediği olduğundan haberiniz yok acaba internet dediğin yerden öğrendiğin kaynakların doğruluğu garantisine nasıl kapılıyorsun derler adama al bak internette cevabı var siz bu kafa ile daha çok kaybedersiniz. İnternet ne mi yüzde 90 u yalan bilgi ile dolu önüne gelenin istediği bilgiyi atabildigi ve büyük ülkelerin çatır çatır istihbarat toplayabildigi sizin gibileri de süper bir şekilde kullanabildiği sistemdir işte sen de o internetin kuklası olarak burada görevini yap.

    Alıntıları Göster
    Haklısın!

    Sen doğru haberleri atv, show tv, yenişafak tan okumaya devam et.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    Çok cahilsiniz ya. Cehaletiniz yüzünden gerçeklerle karşılaşınca da karşıdakine hemen para için yazıyor moduna giriyorsunuz, çünkü ne dünyadan ne de memleketinizde olanlardan zerre haberiniz yok. gelmiş ürünleri özel şirketler üretiyor yazmış, çoğu proje bugün aselsan, tai, tei, roketsan gibi firmalarımızdan, ayrıca özel firmalarımızdan otokar, bmc, fnss, baykar, vestel ve bunun gibi onlarca firmamızın yerli üretimlerini kötü birşey sanacak kadar aklıevvel cahillersiniz. ABD'de bugün hangi devlet firması silah üretiyor? Locheed Martin, Boeing vs vs bunlar onlarca yıldır dünyanın en modern silahlarını üretiyor. Sana yerli üretim silahların hepsini saysam onda birini bile hangi firmanın yaptığını bilemezsin gelmiş boş boş ahkam kesiyorsun.

    Alıntıları Göster
    Cahilim tabi, tank ihalesi otokara kalmasın diye kırk takla atan da benim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • yerli araba harbiden göklerde...
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Ne anlatıyorsun sen uzun uzun?
    Saçma sapan şeyler bu dediklerini ilkokul öğrencisi dinler.
    Neymiş 2010 buhranıymış bir kere o 2008. Etkisi 2009'da patladı.
    Abd başarısız falan olmadı ırak petrolünü aldı. Nasıl bir başarı olacaktı ki para harcamışta başarısız olmuşmuş. 3-5 çapulcu ıraklı fazla öldürmedi diye başarısız mı olmuş.
    Abd hep dolar satıyor ve dolar basıyor yeni birşey değil.
    Pkk elinden rus menşeii silahlar çıkıp duruyor abd üretimleri son zamanlarda oldu.
    Ağlayan sensin uyduruk bilgilerine ikna edemiyorsun ve saçma sapan tavırların var.
    Akp öncesi 35 bin şehit falan da yok 7 bin. Senin gibiler ölen pkklıları şehitten sayıyor.
    G3 ve m60 tanklarıyla pkk bitmedi ama senin akp iktidara geldiğinde pkk doğru dürüst birşey yapamıyordu? Şimdi ordu kurdu suriyede gel bunu açıkla?
    O beğenmediğin silahları kullanıp duruyorsun. Madem o kadar cart curt yaptınız kullanmazsın o silahları.
    Mermi zaten yerli. Bari bu palavrayı sallama. Mke silah fabrikası akp öncesinden beri mühimmat üretiyor. G3'lerde nedense mke damgası var yoksa o silahlar kırıkkale fabrikasında mı üretildi? Çok ilginç sen askerlikte yapmadın herhalde.
    Gsyhi değil o gsyih. Olsaydı gelseydilerle iş yürüseydi her devlet ben şununla bununla eşitim derdi. İtalyaya sorsan 70'lerdeki sol örgütler olmasa grevler olmasa bende bugün almanyaya yakındım der.

    Yok motor geliyormuş cart geliyormuş falan filan... Bir bitmedin. 2015'te 1000 km menzilli füzede geliyordu. Hani nerede? Tank yapıyoruz yok yerli otomobil falan palavra bakanı gibisiniz.

    Hele sen aradan yıllar geçti. Ne Türkçe öğrenebildin ne cahilliğinde zerre gelişme olmadı. Eğitim hayatı da işlememiş sana. Gerçi üniversitede sınıfta böyle bir tip olsa kimse yanına sokmaz görmezden gelirler. Her konuya atlarsın cevabı yapıştırır rezil ederler. Utanmada yok yine gelirsin üç kuruşluk bilginle ve yetersiz kapasitenle particilik yapmaya çalışırsın. 1 değil saysak 100 mesajda yerin dibine soktular hala geliyorsun Millete eğlence olmayı dalga geçilmeyi çok seviyorsun sen.




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Gene hakaretlere ve aşağılamalara devam ediyorsun. Mesajın başarıyla şikayet edildi. Hadi hayal dünyana geri dön. Rezil olmadığın bir orada kaldı, o da şüpheli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Eylül 2019; 2:36:18 >
  • Çok güzel bir araca benziyor maşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Yürü git cahile bak. Daha tsk kaç şehit verdi haberi yok Pkklı şehitten sayan kendi kimliğine baksın.
    O abd vatandaşı dediklerin seni adamdan sayıyor mu? Aslında senle uğraşıp eğlence çıkarmak zevkli olurdu. 60 yaşına gelmiş ilkokul kaçkını dayılar gibisin ne birşey öğrenme kapasiten var ne cahilliğini kabul edersin. Onlarda senin gibi lafı yer ama susmaz.
    Sana yazanların hiçbiri ağlamıyor. Engin bilgilerinle herkesi mat ettin sanki. Senin taktiğin belli cahilliğinle ezseler yamultsalar bile hala yazarak üste çıkacağını sanıyorsun bunun da işe yaradığını sanıyorsun. Kimse takmıyor ama eğlenceli oluyor yalan yok sıkılıp bırakana kadar. Kimse de senin gibi kendi birşey olamayıp bir partiye bağlanmayı marifet sanmıyor. Senin şu hayatından partiyi alsak geriye ne kalır? Posa mı Para da vermiyorlar sana buradaki troller gibi onlar ekmeğine bakıyor. Bedava taraftar partilerin en sevdiği.




  • Umarım bu yerli uçan arabamız, yıllardır bir türlü piste inemeyen kayıp yerli uçağımızı göklerde bulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar pis bir milletiz lan. Bir kezde güzel bir işi övdüğünüzü görelim, anca boş laf. Ülkenin içine ettiniz yıllardır.


  • Araba olduğuna emin miyiz? Yükseldiğini anladık da, asfalta sürtünen cisimi göremedik?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.