Şimdi Ara

Yerli Silahlı Dron SONGAR kara aracına entegre edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yerli Silahlı Dron SONGAR kara aracına entegre edildi


    https://www.savunmasanayist.com/silahli-dron-songar-kara-araci//



    Yerli Silahlı Dron SONGAR kara aracına entegre edildi

    ASİSGUARD’ın Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından kullanılan ilk milli silahlı drone’u SONGAR, ilk kez bir kara aracında kullanılmaya başlandı. SONGAR entegre edilen kara aracı güvenlik operasyonlarında hedefi önceden tespit ederek imha etme konusunda önemli bir kabiliyet kazandı.

    ASİSGUARD tarafından özgün şekilde geliştirilen ve TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) envanterine giren ilk milli silahlı drone SONGAR’ın askeri kara aracına entegrasyonu da gerçekleştirildi. Otonom olarak insansız sürüş gerçekleştirebilen, gerektiğinde uzaktan kumanda edilebilen askeri kara aracına entegre edilen SONGAR, aracın üstün vuruş yeteneği kazanarak sahadaki başarısına katkı sunacak.


    Tehditlere karşı 7/24 tetikte!

    SONGAR silahlı drone sistemi sayesinde 4×4 askeri kara aracı havadan hedef bulma ve uzaktan silahlı operasyon yapabilme kabiliyetine sahip olacak. Askeri ve güvenlik amaçlı her türlü operasyonda hem gündüz hem gece etkin olarak görev yapan SONGAR, otonom iniş-kalkış yeteneğiyle asimetrik tehditlere müdahale için 7/24 hazır bekleyecek.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.