|
|
Çünkü milletin büyük bölümüne hitap etmeyecek. |
Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı
|
|
Almanlara karşı bu eziklik hissi nereden geliyor anlamadım. Almanları ezmeye gerek yok onlar gibi ahlaklı ve çalışkan bir toplum olalım yeter. Problem zenginlerde mi yoksa siyasetçilerde mi? Siz gerçekten bizi yönetenlerin Almanlara karşı bir tavır içinde olduklarını mı sanıyorsunuz. Eğer öyle ise niye hepsi mercedese biniyor? Tam tersi hepsi konuştuklarının aksine Alman sevici. Bize karşı hiçbir düsmanlık beslemeyen Japonların lüks Lexus une niye binmiyorlar. Dostumuz koreliler hyundai markası altında genesis marka süper lüks araç üretiyor niye ona binmiyorlar. Hepsi hikaye. Buna ülkedeki tüm siyasetçiler dahildir. Sadece şuan iktidarda olanlar değil muhalefette öyle. Bir tane belediye başkanı çıkıpta bu ülkede megane , egea, civic , corolla üretiliyor ben bunu binerim demiyor. Hepsi E veya F sınıfı almandan vazgeçmiyor. Bu ülkedeki siyasetçiler ne kadar milli tartışılır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildiğim kadarıyla olmuyor. Belki farklı destek olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 18 Temmuz 2020; 23:2:32 > |
Fiyat nasıl olacak yani, diğer markaların elektrikli araçları da 2022 de Türkiye ye giriş yapar, onlardan ucuz olacaktır diye düşünüyorum, ucuz olması lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |