Şimdi Ara

Yerli otomobili Koc Yapacakmis (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
7.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: togaerol

    Adami enayi yerine koyuyorlar valla.milli otomobil diyerek heyecanlandiriyorlar.hayatta yanina bile yaklasmam.batsinlar.

    al bendende o kadar.
  • Gazete/Haber başlıkları şöyle olmalıydı: "Fiat,Koç ile anlaşarak eskiyen iki modelininin yerine, iki yeni aracı Türkiyede üretmeyi düşünüyor"

    Öncelikle yanlış mı anlıyorum acaba diye ,haberle ilgili medyada yazılan, çizilen her şeyi okudum. Burada yerli otodan kastı anlayamadım.

    Fiat-Koç resmen diyor ki : Eski modellerimin üretimi kalkacak,iki yeni model üreteceğim,bunun montajını da tıpkı Fiorino, doblo vb.. şekilde araçlar gibi Türkiyede MONTAJLAYACAĞIM diyor. Birde teşviki de cebe indireceğim diyor,bir taşla 3 kuş vuracağım diyor.
    Yani bu nasıl bir pişkinliktir ben anlamakta zorluk çekiyorum ve sinirimden yerimde duramıyorum.
    Allah aşkına söyleyin arkadaşlar ben mi yanlış okuyorum-anlıyorum, adamlar Türkiyede üretim yapan diğer markalardan daha mı kurnaz sanıyor kendini de devlet teşvikini cebe indirmek için haberin başına "yerli" ifadesini yapıştırıyor. O zaman reno da sembolün üretimini kaldırıp ,aynı banttan çıkan makyajlı kasaya yerli otomobil desin üstüne de teşviki cebe indirsin




  • Bilgilendiren arkadaslara teşekkür ediyorum.. Fiat almak Renault almak ayrı Türk arabasi diye Fiatin adını Fuat koyup almak ayrı.. Şahsen bu sebeple bende uzak dururum zaten satış düşerse onlar da anlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

    Her şeyi geçtim Allah aşkına söyleyin şu adamda yerli otomobil üretecek tip varmı?

     Yerli otomobili Koc Yapacakmis




    hay ağzına sağlık bu konu aklıma gelince hala sinirleniyorum.
    bu işi koç a bırakırsak sonu anadol ve tofaş gibi olur. Birkaç sene üretilir sonra hooop bi bakmışsın arabalar yok olmuş fiat a dönüşmüş. böyle yerli oto olmaz. koç haricinde babayiğitler lazım.




  • Şuan ülkemizde kaç kişi albea hayalleri kuruyor? hangi gencin duvarında albea posteri varki albea yerine gelecek o arabanın tutacağına inanalım.

    güvenlik olmayacağı kesin genişlik olmayacağı kesin ee ne için laınacak bu araba ?

    şimdi kaç kişi gidip çin malı araba alıyor ki bunu alsın gelly emgrand 4 yıldız almış ona bakan yok bunamı bakacak millet?
  • Hani bir anda mucizeler beklemiyorduk. İyi yada kötü bir yerden başlamak lazım.
    Ama albea tarzı bir araba olursa ben almak istemem. Görsel olarak bir mucize olursa; niye olmasın...
  • türk malı otomobili MARCHIONNE yapacaksa nasıl türk malı olacak? anca bunlar mal olur.

    burda üretilen YERLİ MALI hyundai accent'ten farkı yok bu yapılacak olan aracın.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 10 Şubat 2012; 20:03:41 >
  • yahu bunun nesi türk malı, nesi yerli üretim ? düpedüz dalga geçiyorlar milletle. şimdi albea'ya albeni denince o yerli üretim mi olacak.
  • Koc Grubu, Tofas'taki ortagi Italyan Fiat'in teknolojik destegiyle Bursa'da Turk mali otomobil uretmek icin dugmeye basti.Mevcut Fiat modellerinden yola cikilarak gelistirilecek aracin tasarim ve muhendislik calismalarini Tofas yapacak. Ilk etapta 500 milyon Euro harcanacak projeyle, ilk model 2014'te piyasaya cikacak
  • eve misafirlige gelenlerin çocuklari bende arabayla oynayacagim diye aglayinca benim oglan gozden cikardigi ve artik oynamadigi arabayi verir. bu durumun da bundan farki yok.
    koç un yerli arabayla buyumek gibi bir amaci olamaz. yerli araba diye aglamayin alin albea da sizin olsun mantigi kimseyi tatmin etmez.
    daha gecen kuzey koreye gulerken gulme komsuna gelir basina olayini yasatacaklar bize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    2013 model Doğan SLX 1.3 Multijet 75hp 5.vites ler geliyor

    Fiat'ın bu işe soyunması enteresan geldi bana, üretilcek araç Linea'dan ne kadar farklı olabilir ki? Kendi demiş zaten 0'dan yapmayın diye ki dediği de doğru.

    sağ ayna opsiyonel.
  • bence basbakanın da zafer beyınde ıcıne sınmıyordur bu durum,

    umarım bu sekılde hayat bulmaz,umarım koç aılesıyle bu proje hayat bulmaz,zıra onların derdı mıllı bır meseleden cok kar-zarar ılıskısı

    halbukı rahmı kocun mılyar dolarları daha ne kadar artacak,oysakı tarıhe gececek bır sıfatla hatırlanmak daha anlamlı olmaz mıydı,
    sabancının mılyar dolarları ne oldu,tarumar oldu gıttı,bıraktıgı ısmı kaldı sadece
  • Fiat'ın başkanı, platform bizden motor bizden amaa tasarım ve isim sizden olsun diyerek lutfetmiş! Bu durumda araba yerli olacakmış, yersen...
  • Tüm parcalari turk mali olmadiktan sonra ben ona turk mali demem
    http://lcut.in/pSB
  • Koç yerli arabanın nasıl yapılacağını değil nasıl yapılmayacağını göstermek için bu işe girmiş.Devletten de alır sübvansiyonları aha yerli araba verin ayarı deyu deyu.Yapacağı albela yatırımını da burdan karşılar sen sağ ben selamet.Ben bu koçlara bir türlü ısınamadım arkadaş,sabancılara da sanki dışardan aldıkları her şeye cila yapıp satıyorlar gibime geliyor memlekete ne faydaları var bir türlü çözemedim.Doğuş grubu deseniz, amannn boşverin al birini vur ötekine
  • Fiatla anlaşıp albea çakması üretmektense nissanla anlaşsınlar üretimden kalkan almeralara devam edelim anasınısatayım... nasıl olsa yerli üretimden kasıt Türkiyede montajlamak olacak yine... en azından iki gün sonra ağzı yüzü dağılan araç üretmemiş ( montajlamamış ) oluruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 16 Ocak 2012; 23:14:40 >
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 10 Şubat 2012; 20:05:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaptorFX

    Fiatla anlaşıp albea çakması üretmektense nissanla anlaşsınlar üretimden kalkan almeralara devam edelim anasınısatayım... nasıl olsa yerli üretimden kasıt Türkiyede montajlamak olacak yine... en azından iki gün sonra ağzı yüzü dağılan araç üretmemiş ( montajlamamış ) oluruz...

    Cehalet diz boyu sadece yukardaki yorum için değil yorumların %90 nı için söylüyorum yerli otomobil için önemli adımlar atılıyor hala bilip bilmeden konusuyor millet yok motoru niye yerli değil yok fiatla niye ortak üretiyor vs. Arkadaşlar sıfırdan bir marka yapmak çok zordur bu devirde kimse bu işe atılmak istemez ancak fiatın yılın motoru olmuş motorlarını kullanıp,deneyimini ve tecrübesini kullanıp kendi markamızı yaratmak çok iyi bir fikirdir.Böylece Türk mühendisleride deneyim kazanıcak dileğim inş. tasarımı özgü ve güzel,malzeme kalitesi iyi olur.Motoru fiattan almışız önemli değil önemli olan artık Türk otomobili olucak ve dünyaya ihraç edilebilicek.Belki avrupa ülkeleri şimdilik talep etmeyecek ancak ortadoğu,arap ülkeleri,asya ülkeleri emin olun tercih edecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 16 Ocak 2012; 23:36:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Braunschweig

    quote:

    Orijinalden alıntı: RaptorFX

    Fiatla anlaşıp albea çakması üretmektense nissanla anlaşsınlar üretimden kalkan almeralara devam edelim anasınısatayım... nasıl olsa yerli üretimden kasıt Türkiyede montajlamak olacak yine... en azından iki gün sonra ağzı yüzü dağılan araç üretmemiş ( montajlamamış ) oluruz...

    Cehalet diz boyu sadece yukardaki yorum için değil yorumların %90 nı için söylüyorum yerli otomobil için önemli adımlar atılıyor hala bilip bilmeden konusuyor millet yok motoru niye yerli değil yok fiatla niye ortak üretiyor vs. Arkadaşlar sıfırdan bir marka yapmak çok zordur bu devirde kimse bu işe atılmak istemez ancak fiatın yılın motoru olmuş motorlarını kullanıp,deneyimini ve tecrübesini kullanıp kendi markamızı yaratmak çok iyi bir fikirdir.Böylece Türk mühendisleride deneyim kazanıcak dileğim inş. tasarımı özgü ve güzel,malzeme kalitesi iyi olur.Motoru fiattan almışız önemli değil önemli olan artık Türk otomobili olucak ve dünyaya ihraç edilebilicel.Belki avrupa ülkeleri talep etmesede arap ülkeleri,asya ülkeleri emin olun tercih edecektir.

    Sizin engin tecrübeleriniz Kuş serisini yaşamadı galiba ?




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.